Zdravim priaznivcov hardcore pretaktovania.
Zacal som sa trosku pozerat po vyrobe medeno-hlinikoveho komina pre tekuty dusik pre uzivatela A2C. Ale nakolko pre jeho financnu situaciu od toho ustupil, mam tu jednu ponuku. Ak by mal niekto zaujem, mozem vyrobit na poziadanie komin pre tekuty dusik/suchy lad. O co ide? Zaklad tvori medeny kominik, priemer 90mm, vyska 80mm, priemer stycnej plochy na spodnej strane je 50mm. Vo vnutri komina je 15mm vysoky a 10mm siroky vystupok pre zvacsenie plochy. Na tuto spodnu cast pride nasroubovat este hlinikovy vrsok taktiez o priemere 90mm, a vyske max 150mm. Ako prislusenstvo je silonova spona, backplate z hlinika (stred pogumovany), montazne srouby, matice, pokial zozeniem tak aj izolacia. Popripade je mozne dohodnut ine parametre. Med je elektrodova 99,98%. Z toho vychadza aj celkova cena cca 3000sk, nakolko len med stoji 1800sk. Ak by mal niekto zaujem, nech mi da vediet.
PS: prosim administratorov, neberte to ako inzerat na zarabanie. Je to len z mojej dobrej vole, robim to ako konicek a nie pre peniaze! Tento prispevok by som sem nedaval, keby nemam rad toto forum. Dakujem
Zaujem o medeny komin
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Zaujem o medeny komin
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Re: Zaujem o medeny komin
môžem len odporúčať tak sa mi zdá že to je komín čo som sám narysoval takže je skvelý pre Dice a LN2 príležitostne
vzal by som ho sám ale nakoľko sa pripravujem na OC rekordy a musím kupovať v podstate všetko tak nie sú peniaze na "všetko" a tak som musel zvoliť čisto hliníkový komín
vzal by som ho sám ale nakoľko sa pripravujem na OC rekordy a musím kupovať v podstate všetko tak nie sú peniaze na "všetko" a tak som musel zvoliť čisto hliníkový komín
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel