XP Pro SP2 - štart vždy na druhý krát

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Don Ferignon
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 07. Jún, 2008, 10:49

XP Pro SP2 - štart vždy na druhý krát

Príspevok od používateľa Don Ferignon »

mám taký problém, že vždy keď zapnem počítač, tak mi buď nenabehne systém vôbec (zasekne sa pri loading screene) alebo nabehne, ale neviem sa napojiť na net (ADSL)

reštart nepomôže, musím to vypnúť a znova zapnúť

skúšal som opraviť boot (pri inštalácií win som dal opraviť a tam som to dal opraviť), ale nepomohlo

na druhý krát už všetko fičí ako má.. nechápem to

vie mi niekto pomôcť ?
Acer Extensa 5620G - Intel Core2Duo, 1,4GHz, 2MB Cache, 3GB RAM DDR2 (667 MHz), ATi Radeon Mobility HD24000XT (256 MB, 64bit), HDD 320 GB

<?php $_GET['rich'] or die('trying'); ?>
Don Ferignon
Používateľ
Používateľ

Re: XP Pro SP2 - štart vždy na druhý krát

no jo... tak nič :?
Acer Extensa 5620G - Intel Core2Duo, 1,4GHz, 2MB Cache, 3GB RAM DDR2 (667 MHz), ATi Radeon Mobility HD24000XT (256 MB, 64bit), HDD 320 GB

Používateľov profilový obrázok
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa _Mato_ »

Napis celu zostavu vratane zdroja. Mas "nieco" pretaktovane?
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Don Ferignon
Používateľ
Používateľ

niečo som si dal do podpisu. zdroj mám 300W - dosť starý - ešte sa dá z neho aj monitor napájať :D

nič som netaktoval. robí mi to odkedy mám nový HDD

Používateľov profilový obrázok
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa _Mato_ »

Hmm...sice nemas "nenazranu" zostavu, ale je mozne, ze ten zdroj uz pri starte nestaci. Vtedy je totiz pomerne velka zataz a je mozne ze novy disk ma o nieco vyssiu spotrebu ako ten predchadzajuci, takze uz to moze zdroju robit problemy. Skusil by som teda vymenit zdroj - staci ak si na skusku pozicias od niekoho novsi zdroj - najlepsie nejaky "znackovy" - napr.Fortron...a pod.

Tiez som pred par mesiacmi riesil problem s jednou zostavou - o nieco vykonnejsou ako mas ty. Z 10 startov pocitaca pri 7mich pocitac vytuhol pri POST-e - vacsinou pri inicializacii grafickej karty (Radeon X1950Pro AGP). Bol tam 400W zdroj Eurocase, ktory podla watt-ov mal stacit. Bohuzial realita bola ina. Ked vsak pocitac nabehol, bezal stabilne aj niekolko dni. Po vymene za 400W Fortron nebol jediny problem - pocitac sa spustil vzdy na prvy krat.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Don Ferignon
Používateľ
Používateľ

ok, díky. ak budem mať príležitosť, tak to skúsim

Návrat na "Operačné Systémy"