30.6.2008 štartujeme súťaž so spoločnosťou Logitech
Re: 30.6.2008 štartujeme súťaž so spoločnosťou Logitech
fakt?? ja na moju 5 korunovu no name klavesnicu mozem liat vselico a nic sa nedeje....
jak keby som hrach na stenu hadzal
jak keby som hrach na stenu hadzal
Ok ludia trosku sa ukludnime... ak nemate otazky, pripomienky k sutazi tak sa zdrzte OT...
A co to znamena OT?
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
To snáď nemyslíš vážne OT - Off Topic - čiže mimo tému
LOL
LOL
Spoiler: ukázať
Však som si aj myslel, keď tu každý hovorí, že bude nervózny pri žrebovaní.kOsTi napísal:na STV pred zrebovanim SportkyXenon napísal:To žrebovanie bude nejaké real-time? Alebo to len nahodíte na stránku?
inak to bolo dobra otazka za ako vlastne prebehne to zrebovanie - a ci sa aj ostatni uzivatelia dozvedia kto to vyhral (aby mi mohli zavidiet )
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Niektorych ozaj nechapem ,takato akcia sa kona skutocne raz za uhorsky rok a este sa aj nas*erajte tuto koli otazkam, musite to riesit ako ja, som rad , ze sutazim, nepozrel som si ani jednu odpoved aka mala byt spravna a napriek tomu som presvedceny , ze vyhram
A nie tuto sa vadite jak male deti, ked jeden druhemu zobere kyblik z lopatou na piesok
A nie tuto sa vadite jak male deti, ked jeden druhemu zobere kyblik z lopatou na piesok
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
tak a mal by som mat 9/10 alebo 8/10, ale to je jedno nebolo to zlozite, az na to s tymi uzivatelmi fora(pocital som ich na novom)
teraz by este bolo dobre, keby ste ma v tom zrebovani vytiahli, ze by to hladanie odpovedi aj malo nejaky zmysel
teraz by este bolo dobre, keby ste ma v tom zrebovani vytiahli, ze by to hladanie odpovedi aj malo nejaky zmysel
Posledna otazka zodpovedana, bol som prvy alebo ma niekto predbehol? 0:20
uz som stihol aj kavu vypit a prebehnut forumOndro1 napísal:Posledna otazka zodpovedana, bol som prvy alebo ma niekto predbehol? 0:20
naco to riesis? to ti nepomoze.. ja docikam dalej
...bol si 21.Ondro1 napísal:Posledna otazka zodpovedana, bol som prvy alebo ma niekto predbehol? 0:20
spravna odpoved na otazku c.9 zo dna 10.9.2008:
5. Webkamera Logitech QuickCam Pro for Notebooks dokáže
a) fotiť s rozlíšením 9 megapixelov
b) natáčať objektív za tvárou užívateľa
c) automaticky zaostrovat aj na blízku vzdialenosť
dokaz: http://www.logitech.com/index.cfm/webca ... cl=roeu,en" onclick="window.open(this.href);return false;
vysvetlenie:
...quickcam pro for notebooks ma pevny objektiv, cize ho nedokaze natacat.Kamerka ma siroky „zorny uhel“. Face Tracking je resen tak, ze pokud nastavite automaticky zoom a Face Tracking, kamerka si ve svém zornem poli najde vas obličej a priblizi si ho. V tu chvili nepouziva cele sve rozliseni. Ve chvili, kdy se pohnete do strany, je shopna v ramci svého zorneho uhlu posunout vyrez vaseho obličeje tak, ze si posune obličej do stredu snímaného obrazu. Kamerka tedy svůj objektiv skutecne neotaci.
Tak, jak je uvedeno v odpovedi B – natáčet „objektiv“ za obličejem v ramci funkce Face Tracking umi kamera QuickCam Sphere AF. Ta ma skutecne pohyblivy objektiv, který se otaci vertikálně i horizontálně.
tak tak...bolo to trochu metuce ale v pohode
super sutaz, aj ked mam asi 9 spravnych odpovedi, o vyhru mi ani nejde, ale bola to super zabavka.. vdaka
Heh, k tej "Logitech Alto Cordless" ked ju date vyhladavat pomocou toho laveho horneho policka na hlavnej stranke "vyhladaj vyraz" tak vam vrati asi too:
BTW nikdy som nic nevyhral ale aj tak som si rad zahral tuto sutaz, bola to bavenica na kazdy den Otazky boli dost lahke, ale dufam ze sa nakoniec v tomto threade alebo niekde na fore zobrazi statistika kolko ludi ma kolko spravnych odpovedi, neaky stlpcekovy graf v % alebo tak
Kód: Vybrať všetko
Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated; If you would like to pass it by reference, modify the declaration of [runtime function name](). If you would like to enable call-time pass-by-reference, you can set allow_call_time_pass_reference to true in your INI file in /hosting/pretaktovanie.sk/modules/article/admin/tw/tw.php on line 171
jj, nieco podobne napadlo aj mna, ci by sa nakoniec nedala spravit nejaka statistika spravnych/nespravnych odpovedi. diki
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...