Ti sa najprv rozhodni čo chceš...prechádzaš tu z sportu na enduro a skútre...
Poriadne si premysli na čo tu motorku vlastne chceš...
24tis km CBR 125R
Re: 24tis km CBR 125R
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
na vozenie....a skus mi najst nejaku dobru... okolo 30tis..to ma nebude tak mrziet
ja chcem cestnu...a ked ne..tak cestne enduro...a ked sa daju skutre trochu vytunit...tak aj skuter no..
..ale mas pravdu.. volakedy lutujem ze som si spravil vodicak...
ja chcem cestnu...a ked ne..tak cestne enduro...a ked sa daju skutre trochu vytunit...tak aj skuter no..
..ale mas pravdu.. volakedy lutujem ze som si spravil vodicak...
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com
- Fireblade27
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 17. Júl, 2008, 13:13
paci sa vam novy cbr 125 r ??? )) konecne upravili motorku tak ze nevyzera jak kolobezka heh
a nikotino alebo ako sa volas nikdy nelutuj ze mas vodicak raz sa stretneme na motozraze
a nikotino alebo ako sa volas nikdy nelutuj ze mas vodicak raz sa stretneme na motozraze
I dont give a flying fuck motherfucker !!!
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
toto este funguje?
preboha, ty si fakt nekupuj motorku,ved ty ani nevies co chces... najskor chces debilitu za 80tis s papiermi cestnu,potom nejake skutre,nakoniec nejake bambusove cinske "motorky" a teraz uz nejake stare skutre co nemaju ani TP... fakt kasli na to ,nic si enkupuj,odloz si peniazky na ucet a raz ich vyuzijes lepsie...
preboha, ty si fakt nekupuj motorku,ved ty ani nevies co chces... najskor chces debilitu za 80tis s papiermi cestnu,potom nejake skutre,nakoniec nejake bambusove cinske "motorky" a teraz uz nejake stare skutre co nemaju ani TP... fakt kasli na to ,nic si enkupuj,odloz si peniazky na ucet a raz ich vyuzijes lepsie...