Minulé leto som mal v izbe príjemných 33°C, takže sa to hodne polepšilo.
Dnes mám napriek tomu, že je vonku 23°C v izbe zasa 29°C.

studujem stavarinu, o tepelnotechnickych zalezitostiach co to viem a viem aj svoje o tom ako sa to vsetko da v praxi zjednodusit, co nam presli robote vykresy skladby striech no des, hlavne ze posudkami na tepelny odpor,tlak vod.par, a akumuliciu presli, akym sposobom to si domyslite sami, no a tak sa to tu predava ako skvele riesenie a cuduj sa svete petrzalka im to zere a projekty sa kupuju..Velku vyhodu ale mas- kedze si hore mozes si dat spravit klimu s tym ze centrala bude na streche(ak ti to spravca povoli) a teda nebudes s tym otrovavat ani susedov a a ani seba bo hucat budes na novu strechu.. Inac beton v kombinacii s nobasilom je uzasny akumulator tepla, v tomto smere je polystyren asi lepsi. Btw plastove okna mas??andydul napísal:Uhádol si - 13. poschodie a máme to pekne zateplené Nobasilom a novú zateplenú strechu.
Minulé leto som mal v izbe príjemných 33°C, takže sa to hodne polepšilo.
Dnes mám napriek tomu, že je vonku 23°C v izbe zasa 29°C.
Ja mam skusenosti, ale nie foto. Zaklad :mikeko napísal:NEma nejaka dobra dusa skusenosti z monotvanim tohto chladica na 4850 pripadne nejaku foto-dokumenataciu ?
V idle 39, v hrach okolo 50-55.mikeko napísal:ok diki moc
a este ake ams teraz teraz teploty lebo mna tie moje dost stvu vo windowse mam 70-78 a v hrach asi 79-85