citim nejaku lahku ironiu?palee napísal:jooo, obrovská účasť, plno overclockerov, nenormálne oc výsledky, fakt bomba
to martan: mno, hento som nasiel aj ja... ale nic finalne, zatial.
citim nejaku lahku ironiu?palee napísal:jooo, obrovská účasť, plno overclockerov, nenormálne oc výsledky, fakt bomba
to je jasné že museli všetci a okrem toho neviem kde to máš že tam ide dajaký team ja tam nič také nevidím ale asi zle kukámpalee napísal: plus tá organizácia celého toho je divná... ak som dobre pochopil, ide tam team, takže už niektorí (traja) sú dopredu vybratý... vo všetkých iných štátoch museli aj tí najlepší taktovači prejsť všetkými kolami, nehovoriac o trošku aspoň nejakých podmienkach, čiže minimálne SPI 1M/32M a 3DMark ...
možno to budú len nejaký zástupcovia firiem... z iných štátov, čo som sa díval, tak brali po dvoch súťažiacich... a aj inde sa píše o team-och...příležitost zúčastnit se s 3 dalšími přátely finálního kola v Amsterodamu a reprezentovat ČR/SR
Once again, co ste hrali ? Ci ma pre mna vobec zmysel sa nabuduce hlasit .ANDYMAN napísal:fakt mi ho bolo luto ked som videl ze sa hra hromadne UT, a on tam čumel do BIOS-u...
Nj, skor ide o to ze warezit nechcem a z tychto hier mam oficialne iba 4 . Tak mozno sa nabuduce prihlasim .Diablo1st napísal:Všetko čo sa dalo. GRID, AoE2, CS, Serious Sam2, UT2004, CoD4, Flatout2. Ale tak dá sa prispôsobiť.
Na to ma kazdy svoj nazor. Ale ja si nenecham zabavu pokazit, ked distributor nedokaze dodat GRiD do obchodov. Objednany ho mam od Januara a co mam z toho... oficialny datum od CM 30/Maj, je koniec Jula a nic ...ale to sme poriadne OT...faugusztin napísal:Nj, skor ide o to ze warezit nechcem a z tychto hier mam oficialne iba 4 . Tak mozno sa nabuduce prihlasim .Diablo1st napísal:Všetko čo sa dalo. GRID, AoE2, CS, Serious Sam2, UT2004, CoD4, Flatout2. Ale tak dá sa prispôsobiť.
Preto si vsetko kupujem cez Steam . Tych hier nemam az tak malo, no ale na multiplayer sa fakt hodi iba par : http://steamcommunity.com/id/The_Paranoid_Android/games" onclick="window.open(this.href);return false;Martan napísal:Na to ma kazdy svoj nazor. Ale ja si nenecham zabavu pokazit, ked distributor nedokaze dodat GRiD do obchodov. Objednany ho mam od Januara a co mam z toho... oficialny datum od CM 30/Maj, je koniec Jula a nic ...ale to sme poriadne OT...