teraz by som to mal dat reklamovat, co by nebol problem ALE... ...z SW som dal dole mriezku a ostali na nej vyditelne stopy po demontazi a taktiez som mal vonku na chvilku reprak takze aj na srobach vidno zasach... Vyreklamuju my to?

To je blbost. Nieje pravda ze v x230 mas taky isty SB ako v x530 mas ho o 5w viac ^^ to je rozdiel.lacikaboss napísal:nemam ziaden vercajk...ani lak...
a s mojim elektrikarskym skillom, by som si netrufol rypat v repro za 5t.
edit://19:26" onclick="window.open(this.href);return false; :
Nasadil si mi do hlavy chrobaka. Pozrel som demontaz rostu zo z-2300 a x-530. Vysledok, demontaz je rovnaka a x-530 ma rovnaky subik ako x-230. Ja mam x-230, tak som ich rozobral![]()
Vysledok: v prilohe![]()
A teraz k tvojej teme:
Podarilo sa mi ohnut rost, kedze som nemal po ruke vercajk, tak som ho narovnal so zubamikvalitny chrup...
Takze sa domievam, ze vyrovant to by nebol problem. Len nemam cierny lak, iba centra fixuzosik je kvalitne obrneny, a to musime demontovat vsetko, najviac by som sa bal demontaze kvoli bassreflexu, lebo musi byt hovadsky velky a je prilepeny...
A este ma napadla jedna vec.. ten sum je sum (vyssie frekvencie) alebo len drncanie...
sorry, sorry, moja chybaUlakursall napísal:To je blbost. Nieje pravda ze v x230 mas taky isty SB ako v x530 mas ho o 5w viac ^^ to je rozdiel.lacikaboss napísal:nemam ziaden vercajk...ani lak...
a s mojim elektrikarskym skillom, by som si netrufol rypat v repro za 5t.
edit://19:26" onclick="window.open(this.href);return false; :
Nasadil si mi do hlavy chrobaka. Pozrel som demontaz rostu zo z-2300 a x-530. Vysledok, demontaz je rovnaka a x-530 ma rovnaky subik ako x-230. Ja mam x-230, tak som ich rozobral![]()
Vysledok: v prilohe![]()
A teraz k tvojej teme:
Podarilo sa mi ohnut rost, kedze som nemal po ruke vercajk, tak som ho narovnal so zubamikvalitny chrup...
Takze sa domievam, ze vyrovant to by nebol problem. Len nemam cierny lak, iba centra fixuzosik je kvalitne obrneny, a to musime demontovat vsetko, najviac by som sa bal demontaze kvoli bassreflexu, lebo musi byt hovadsky velky a je prilepeny...
A este ma napadla jedna vec.. ten sum je sum (vyssie frekvencie) alebo len drncanie...