Overclocking Team na MSI EU Overclocking Challenge 2008
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Overclocking Team na MSI EU Overclocking Challenge 2008
Čaute chalani určite viete o tej podarenej súťaži na http://www.svethardware.cz" onclick="window.open(this.href);return false; ak nie tak tu je link: http://www.svethardware.cz/art_doc-E86B ... 3258A.html" onclick="window.open(this.href);return false;
s palee sme dostali super nápad a tak vás vyzývam podajme si ich mám k tomu všetko potrebné možno CPU ktoré je schopné 1 miesta nemám
je to celé dajaké divné poďme chlapci ukážme čo v nás je
s palee sme dostali super nápad a tak vás vyzývam podajme si ich mám k tomu všetko potrebné možno CPU ktoré je schopné 1 miesta nemám
je to celé dajaké divné poďme chlapci ukážme čo v nás je
Naposledy upravil/-a A2C v Št 24. Júl, 2008, 00:27, upravené celkom 2 krát.
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
Re: Overclocking Team
ide o to, že by bolo dobré, keby sa pár ľudí pridalo s nejakými výsledkami, aby sme tie prvé tri miesta brali my
najprv dali dosť zvláštne podmienky, reklama na sútaž nulová, účasť skoro tiež, no a aby to bolo ešte trápnejšie, tak sa predlžilo trvanie 1.kola ... aby som bol objektívny, samozrejme asi majú na to právo... lenže taká stránka, si myslím, toto nepotrebuje robiť, ak sú dané podmienky, tak ich treba dodržiavať a to platí pre obidve strany, nielen pre súťažiacich... ide predsa o princíp, je mi jedno (aspoň doteraz mi to bolo jedno), kto postúpi, ale toto sa nerobí...
no a nakoniec, keď som do fóra napísal, že sa to nerobí a že sa strapňujú a že dúfam, že to bude mať aj nejaký výsledok, myslím to predĺženie a pár ľudí sa pridá, tak mi to jednoducho zmazali bez nejakého SS alebo nápisu, že nevhodný príspevok... nikdy nikoho neohováram a na nikoho neútočím, hlavne ak tu nie je so mnou, ale všetko má svoje hranice a toto ma fakt vytočilo, toto si jednoducho nenechám...
najlepším/najrozumnejším útokom by boli samozrejme nejaké perfektné výsledky, tak sa pridajte, aby sme im to natreli
najprv dali dosť zvláštne podmienky, reklama na sútaž nulová, účasť skoro tiež, no a aby to bolo ešte trápnejšie, tak sa predlžilo trvanie 1.kola ... aby som bol objektívny, samozrejme asi majú na to právo... lenže taká stránka, si myslím, toto nepotrebuje robiť, ak sú dané podmienky, tak ich treba dodržiavať a to platí pre obidve strany, nielen pre súťažiacich... ide predsa o princíp, je mi jedno (aspoň doteraz mi to bolo jedno), kto postúpi, ale toto sa nerobí...
no a nakoniec, keď som do fóra napísal, že sa to nerobí a že sa strapňujú a že dúfam, že to bude mať aj nejaký výsledok, myslím to predĺženie a pár ľudí sa pridá, tak mi to jednoducho zmazali bez nejakého SS alebo nápisu, že nevhodný príspevok... nikdy nikoho neohováram a na nikoho neútočím, hlavne ak tu nie je so mnou, ale všetko má svoje hranice a toto ma fakt vytočilo, toto si jednoducho nenechám...
najlepším/najrozumnejším útokom by boli samozrejme nejaké perfektné výsledky, tak sa pridajte, aby sme im to natreli
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Re: Overclocking Team na MSI EU Overclocking Challenge 2008
...v tomto vas chlapi podporujem. dnes/zajtra dodam A2C Kingstony HyperX DDR3 1800MHz, ktore recenzoval Tomas Hlatky - posielaju ich opat z kingston. hadam pomozu. drzim palce.
- A2C
- Ban
takže chlapi ja mám doma už 2x BIostar TForce TP35D3-A7 na DDR3
a aj všetko ostatné keďže budú aj ramky, komín mám doma a aj Dice bude 10kg (musí to stačiť)
takže už sa stačí my z BA spojiť a niekde prehnať tie CPU-čka a vymlátiť z nich čo sa len dá
a aj všetko ostatné keďže budú aj ramky, komín mám doma a aj Dice bude 10kg (musí to stačiť)
takže už sa stačí my z BA spojiť a niekde prehnať tie CPU-čka a vymlátiť z nich čo sa len dá
uz na tom pracujem...mam objednany Celer E1200, dnes idem po neho...dufam, ze budem mat konecne stastie na dobre CPU
skoda, ze nemam doma nejake extremnejsie chladenie, takze budem si musiet vystacit s vodou
skoda, ze nemam doma nejake extremnejsie chladenie, takze budem si musiet vystacit s vodou
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Dúfam, že obsadíte všetky 3 miesta... Celú tú súťaž sledujem od začiatku, stihol som si prečítať aj ten vymazaný príspevok od Palee-ho vo fóre...
Ja teraz nemôžem veľmi pomôcť, pretože neviem kedy mi príde doska (asi z Holandska alebo Taiwanu, takže to potrvá) a ešte nemám vybratý ani cpu
Ja teraz nemôžem veľmi pomôcť, pretože neviem kedy mi príde doska (asi z Holandska alebo Taiwanu, takže to potrvá) a ešte nemám vybratý ani cpu
takže vieš, že som tam nič také nepísal... len 2-3 vety, žiadny útok, žiadne vulgárnosti.... možno trochu irónie
super výber, tiež nad tým rozmýšľam, že si na víkend jeden zoberiem.... a šup s tým pod vodu a aspoň 1.6V0Ro! napísal:uz na tom pracujem...mam objednany Celer E1200, dnes idem po neho...dufam, ze budem mat konecne stastie na dobre CPU
- cool_point
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Ja by som sa aj pridal, ale neviem či to má význam. Možno sa dostanem tak na 4,5 4,7GHz, to bude asi málo...
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64
práve to, že ide o percentuálny pretakt... tam je najlepšie niečo s default nízkou frekvenciou... niečo s 1.6/1.8Ghz a dať to na 3.5 až 4 GHz, alebo koľko dá/pustí... s 2.53GHz sa ťažko zrobí 5 a pol... ale veď uvidíš
Ja by som sa pridal aj ale jednak hlavne teraz v tomto období nemám času...(Ta E1200 mi ale ide tu na 3Ghz aj pasívne na NOCTUA...verím, že s vodárom by sme pri fajnej voltáži vytrepali nejaké dobré OC).
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
no tak to vyzera, ze ani moja e1200 mi nepomoze premiesat poriadne karty v sutazi a pochybujem, ze kamaratovu e2180-tku dam na 4,2GHz ..., ale za pokus nic nedam
btw tu je moj vysledok s e1200 na vode ... frekvencia stabilna niekolko sekund(akurat som stihol ulozit .cvf subor z cpu-z)-potom pc zamrzne
OC 106,5%
vCore=1,65V...doska detekuje v monitoringu ako 1,7V
vMCH, vFSB maxed(+0.35V/+0.375V), aby som sa vyhol probelmom zo strany dosky
vsimol so si zaujimavu vec, ze pre nastaveni vPCI-e na NORMAL nenabotuje ani pri 410FSB a ked dam vPCI-e +0.35V, tak v pohode nabootoje aj 412 FSB
myslim, ze tu uz nepomoze ani IHS down
takze mam poslednu moznost kamaratovu e2180, pripadne ak by niekto z blizkeho okolia(KE, GL apod.) pzcicial CPU na s. 775 nieco z rady E21x0, e1x00 alebo celer 4x0
boze preco ja nemam stastie na do tktovatelne cpu-cka
btw tu je moj vysledok s e1200 na vode ... frekvencia stabilna niekolko sekund(akurat som stihol ulozit .cvf subor z cpu-z)-potom pc zamrzne
OC 106,5%
vCore=1,65V...doska detekuje v monitoringu ako 1,7V
vMCH, vFSB maxed(+0.35V/+0.375V), aby som sa vyhol probelmom zo strany dosky
vsimol so si zaujimavu vec, ze pre nastaveni vPCI-e na NORMAL nenabotuje ani pri 410FSB a ked dam vPCI-e +0.35V, tak v pohode nabootoje aj 412 FSB
myslim, ze tu uz nepomoze ani IHS down
takze mam poslednu moznost kamaratovu e2180, pripadne ak by niekto z blizkeho okolia(KE, GL apod.) pzcicial CPU na s. 775 nieco z rady E21x0, e1x00 alebo celer 4x0
boze preco ja nemam stastie na do tktovatelne cpu-cka
Naposledy upravil/-a 0Ro! v Št 24. Júl, 2008, 23:30, upravené celkom 1 krát.
- A2C
- Ban
stačí ti čokoľvek do 3 miesta takže v pohode len teraz sa musím snažiť ja
v každom prípade výsledok hodte až v posledný deň nech nevidia do karát
v každom prípade výsledok hodte až v posledný deň nech nevidia do karát
veď to je dobrý výsledok... na Lanparty to dali chlapci na menej a to tam mali aj suchý ľad...0Ro! napísal: OC 106,5%
neskúšal si max. fsb, ten by ma dosť zaujímal, díky ...
no max FSB je tych 412(nabootuje)/413(nastavim v setFSB)...lebo som skusal aj s nasobicom 6x a FSB vyssie ako 412/413 nejde
viem, ze je to pekny OC, ale na to, aby sme zabrali prve tri miesta to nestaci, kedze si vezmi ake je teraz priebezne poradie(palee, Nettle, A2C), ak by som ja poslal vysledok tak by som A2C posunnul na stvrte miesto(ja by som bol na tretom), A2C by sa posnazil a spravil by teoreticky prve/druhe/tretie miesto, takze ja som na stvrtom a som von z druheho kola---ja viem je to zatial len v teoretickej rovine a stat sa moze hocico (to su len moje spekulacie)
no vysledky tam odomna urcite budu postnute, ale tak ako povedal A2C az v posledny den
viem, ze je to pekny OC, ale na to, aby sme zabrali prve tri miesta to nestaci, kedze si vezmi ake je teraz priebezne poradie(palee, Nettle, A2C), ak by som ja poslal vysledok tak by som A2C posunnul na stvrte miesto(ja by som bol na tretom), A2C by sa posnazil a spravil by teoreticky prve/druhe/tretie miesto, takze ja som na stvrtom a som von z druheho kola---ja viem je to zatial len v teoretickej rovine a stat sa moze hocico (to su len moje spekulacie)
no vysledky tam odomna urcite budu postnute, ale tak ako povedal A2C az v posledny den
hmm, škoda.. ja som to mal rovnako s e2160... ako som sa díval na výsledky vo svete, tak aj nad 4GHz sa dá dať v pohode ten procák... jedinou brzdou bude asi daný kus a to konkrétne jeho fsb wall... je to blbé, ale je to o štastí...
ak sa dobre pamätám, A2C hovoril, že jeho dal i fsb 500... lenže aj tak ho netaktli vyššie, tak neviem, noo... dnes sa mi nepodarilo zohnať e1200, ale možno zajtra budem mať Celeron 430, tak uvidím cez víkend...
btw, skus dat vyššie fsb, 470 alebo 500, či nenabootuje... a pridaj aj napätia
ak sa dobre pamätám, A2C hovoril, že jeho dal i fsb 500... lenže aj tak ho netaktli vyššie, tak neviem, noo... dnes sa mi nepodarilo zohnať e1200, ale možno zajtra budem mať Celeron 430, tak uvidím cez víkend...
btw, skus dat vyššie fsb, 470 alebo 500, či nenabootuje... a pridaj aj napätia