Numlock: Ano... Uz vtedy som mal tekuty kov a obrusene IHS
(teraz ho mam lesteny s povrchovou nerovnostou <1um / pozri avatar
)
Kajfun: Quada mas 6koveho alebo 9koveho? do 6xxx mozes kludne so vzduchom pustat 1.5V (v BIOSe), a do 9xxx 1.4V. 9kova rada ma dokonca PODSTATNE mensie % unikajuceho prudu (Leakage Current), takze sa PODSTATNE menej aj zahrievaju!
Nestiham zdoraznovat, ze jedina vec na ktoru treba dbat je to aby ste mali distance to TJMax nad 25C (samozrejme pri zatazi 100% s OCCT CPU stress - NIE MIX alebo RAM
)
A takisto nestiham zdoraznovat, ze do vodneho chladenia neinvestujete o vela viac ako do vzduchu... Pumpa(y), radiator(y), rezervoar a vsetko ostatne ostava na dlhe roky... na chladenie CPU davate len tolko, kolko stoji blok na CPU! Cize v pripade FuZion v2 je to okolo 2800Sk na Tichepc.sk co je len o cca 800 viac ako tie najlepsie vzdusne chladice! a rozdiel vo vykone je podstatne viac, ako tych 800Sk!
eFatal2ty: tie teploty su mi nanic... pretaktuj aspon na 3.3GHz, nastav Vcore na 1.3850+, spusti OCCT a sprav screenshot tak po 20min. inak 366 = FSB 1464 (4x366) je na case aby si si vzal do ruky mudru knizku
a anglicky slovnik