aky chladic pre cpu na Asus M2N SLI deluxe ?
aky chladic pre cpu na Asus M2N SLI deluxe ?
caw, momentalne mam AC 64 freezer pro a prekryva mi jeden slot na ramku co mi trochu vadi a na nete sa o nom aj pise, ze nie je moc vhodny pre socket AM2, zevraj sa tam casom mozu ulomit nozicky na podstave alebo podlozke (neviem ako sa tomu nadava, proste ta vec, na com drzi chladic ) takze by som sa chcel spytat, kto ma skusenosti s touto doskou a poradit nejaky vhodnejsi chladic. dik..
- Marto
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jún, 2002, 02:00
Re: aky chladic pre cpu na Asus M2N SLI deluxe ?
Pokial nechces osadit vsetky styri pamatove sloty, tak nevidim dovod, preco menit chladic, ak chladi dobre . Sam mam takuto dosku aj chladic, nepacilo sa to ani mne, ale neriesim . Chladic z procaku siel hore dolu 3x pri vymene procaku a raz pri cisteni chladica bezproblemov.
Spoiler: ukázať
ja osm ten chladič mal presne na tej doske a teraz ho tam ana tej doske ma moj kamarat ktoremu som ho aj s doskou predal ) mas 10 cm vysoke ramky acico? )
Intel core 2 QUAD Q9450 3.040 Ghz ventik Pošahany BOX... zatiaľ Motherboard ASUS P5Q Deluxe grafa GAINWARD 9600 GT 750/1950/999 CORSAIR DDR2 2x2048MB 912MHz TWIN2X C4DHX Tech. HDD Maxtor 250 GB a Hitachi 320 GB Zdroj forton blue storm II 500 Watt napalka LG niQdy si taku nekupujte ) ASUS 4 EVER
- Marto
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jún, 2002, 02:00
Tie pamate su asi 2x tak vysoke oproti normalnym . Zasahuju do jednej tretiny ventilatora pomalicky, takze ziadna slava. Prvy pamatovy slot je nacapeny skoro na patici procaku, tak to mierne zavadzia.
Spoiler: ukázať