Platba v CZ
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Platba v CZ
zdravim chalani, vyzera to tak ze som si nasiel auto, prolem je ze je v cechach. Zajtra vyberam uver nan. Otazne je ze ako to tam doviezt, ked vyberiem peniaze tu, budem mat 120t Skk, lenze ja potrebujem Czk. V zmenartni tolko mat urcite nebudu a zoberu zato majland a zase ist vlakom s tolkymi peniazmi sa mi nechce. Druha moznost je poslat to tipkovi na ucet, zase kolko bude trvat prevod . Vytiahnut z bankomatu tolko nepojde. Daju mi tolko normalne v banke niekde u bratov cechov? Poborcku Tatrovky tam asi mat nebudu.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Re: Platba v CZ
ja som posielal väčšinou cez ČSOB a aj to trvalo 2-3 dni (neviem, či sa to už zmenilo) , takže že by si tam len vošiel do nejakej banky a vybral peniaze, tak to neviem... to im trvá pár dní, kým to dojde... a zas posielať niekomu toľko penazí vopred na účet je myslím totálna nezodpovednosť, aj keď nepoznám konkrétne celú situáciu... normálne by som to vybral tu na Slovensku v CZK a bral sebou...
minule som čakal na Euro u Slov. sporiteľni, keďže v ich trezore bolo 83EUR ... na druhý deň mi to ale priniesli ... takže to musíš dopredu objednať, aspoň to tak je u nás v zapadákove u SP i u VÚB-ky
minule som čakal na Euro u Slov. sporiteľni, keďže v ich trezore bolo 83EUR ... na druhý deň mi to ale priniesli ... takže to musíš dopredu objednať, aspoň to tak je u nás v zapadákove u SP i u VÚB-ky
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
- jararak
- Moderátor
nho ja sa to skusim opytat dnes ked pojdem ten uver podpisat
Watching you ...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
V pripade prevodu pocitaj so sumamy radovo stoviek korun (tusim 600 Sk pri sume medzi 100 az 200 tisic). Dalsia moznost je zavolat na pobocku, ze budes chciet vybrat danu sumu v CZK. Vtedy ti oznamia ze napr. zajtra tam budu mat prichystanu danu sumu a jednoducho ju vyberies ako ked si vyberas nadlimitnu sumu v SKK (pri vybere nad 300 tisic Sk im tiez musis vopred oznamovat vyber, aby mali dost cash v pokladnici ). A este je otazkou ake poplatky by ti za to uctovali... Asi najjednoduchsie je zavolat na hotline tvojej banky a spytat sa.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
dalsi moznost je zmenit to vklasickej zmenarni ...neboj tipsi nemaju problem zo sumamy typu 120t.SK staci ak sa zastavis rano povies ze xces menit tolko a tolko a ci ma on povie ze ma pridi (napr.) za hodinku a mas to....s kamosmi sme tak menily u nas v jednej zmearni kolo 1mil..
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
ty nemas ucet?Ved v Cechach v bankomate urob prevod,alebo to vytiahni v banke tam,alebo to vymen za CZk v cechach.....
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
- chinin
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 09. Aug, 2006, 02:00
Prevod vopred ak typka nepoznas mi pride odvaznejsie ako ist vlakom s hotovostou.
Ved to je len 24 bankoviek v SKK, v CZK este menej.
Osobne by som na Slovensku vybavil hotovost v CZK a isiel tak. Peniaze na auto si nemusis dat do penazenky s ktorej budes platit listok, ale myslim, ze to v pohode zmestis aj do slipov. Odtial ti to snad ani cigan neukradne. (len ci predajca auta take peniaze bude chciet
Ved to je len 24 bankoviek v SKK, v CZK este menej.
Osobne by som na Slovensku vybavil hotovost v CZK a isiel tak. Peniaze na auto si nemusis dat do penazenky s ktorej budes platit listok, ale myslim, ze to v pohode zmestis aj do slipov. Odtial ti to snad ani cigan neukradne. (len ci predajca auta take peniaze bude chciet
Tento podpis je v súlade s pravidlami fóra a nie sú tu skutočne žiadne obrázky.
Urob jak vo filmoch... zober notebook..pichni u neho na net.. a až budeš mať auto, prevedieš peniaze na účet cez IB
Alebo pôjdeš do banky a opýtaš sa priamo tam, kde ti TB vie dať v zahraničí veľké € na ruku
Alebo pôjdeš do banky a opýtaš sa priamo tam, kde ti TB vie dať v zahraničí veľké € na ruku
Me like Pentium
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
sory za OT
ale ake auto si tam nasiel;))
urcite to sprav,ze priamo v CZ vyber lowe z banky a rovno ich das chlapovi do ruky,alebo ako bolo vyssie z MI3 zober notebook a pred nim online prevod:)
ale ake auto si tam nasiel;))
urcite to sprav,ze priamo v CZ vyber lowe z banky a rovno ich das chlapovi do ruky,alebo ako bolo vyssie z MI3 zober notebook a pred nim online prevod:)
to by bolo sakra štýlové , ale chce to nejaky mobilny internet, kabel by to pokazil : )quicky napísal:zober notebook a pred nim online prevod:)
ak to nechces komplikovat, tak si proste zober hotovost a bude!
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
- jararak
- Moderátor
jj notebook sa berie, co budem kua robit 7 hodin v buse/vlaku aspon nech ma tazeje book ked nic ine . inac s chlapikom som sa uz aj dohodol na tej platbe cez net. hmm vezmem z prace flariona?
nasla sa tmavomodra e36 323, k uplne plnej vybave mu chyba tusim uz len elektricke zaclonky a H&K hudba, aj tak kto by chcel taku shit hudbu, spravim si vlastnu .
nasla sa tmavomodra e36 323, k uplne plnej vybave mu chyba tusim uz len elektricke zaclonky a H&K hudba, aj tak kto by chcel taku shit hudbu, spravim si vlastnu .
Watching you ...