zachrana dat z pravdepodobne formaovaneho disku
zachrana dat z pravdepodobne formaovaneho disku
cawte som dnes nainstlaoval partition magick chcel som si vymazat formatnuty disk a zvačšit velkost dalsieho nuž robil som ako za starych cias vypisalo error otvorim tento počitač a cely disk zmizol esteze mam dva ale aj tak nechcem prist priblizne o 200 giga nezalohovanych veci nieje nejaky soft na obnovenie dat na disku????
Intel core 2 QUAD Q9450 3.040 Ghz ventik Pošahany BOX... zatiaľ Motherboard ASUS P5Q Deluxe grafa GAINWARD 9600 GT 750/1950/999 CORSAIR DDR2 2x2048MB 912MHz TWIN2X C4DHX Tech. HDD Maxtor 250 GB a Hitachi 320 GB Zdroj forton blue storm II 500 Watt napalka LG niQdy si taku nekupujte ) ASUS 4 EVER
Re: zachrana dat z pravdepodobne formaovaneho disku
to sa stalo aj mne.. dal som start -> spustit -> diskmgmt
a tam som nejak zviditelnil disk... uz si nepamatam ako..
a tam som nejak zviditelnil disk... uz si nepamatam ako..
len ja chcem na nom mat aj data co tam boi ))
Intel core 2 QUAD Q9450 3.040 Ghz ventik Pošahany BOX... zatiaľ Motherboard ASUS P5Q Deluxe grafa GAINWARD 9600 GT 750/1950/999 CORSAIR DDR2 2x2048MB 912MHz TWIN2X C4DHX Tech. HDD Maxtor 250 GB a Hitachi 320 GB Zdroj forton blue storm II 500 Watt napalka LG niQdy si taku nekupujte ) ASUS 4 EVER
mi inak v ritke zredlo DD ale v sprave diskov boli tie disky este a stačilo pridat im pismena a ukazalo ich ))) mozte lock joj ci soom len rad
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Ahojte.
Mám problém. Nastala havária disku zo série WD400. Nejde ho nejakým spôsobom naštartovať. BIOS ho síce rozpozná, ale WIndows už nie. Dokonca aj program na testovanie Western Digital diskov zlyhá hneď pri štarte a vypíše chybu disku a že sa mám obrátiť na odborný servis... Disk je už však po záruke, ale údaje na ňom sú dôležité...
Nevie mi niekto poradiť, ako z neho tieto údaje zachrániť?
VOpred vďaka
Mám problém. Nastala havária disku zo série WD400. Nejde ho nejakým spôsobom naštartovať. BIOS ho síce rozpozná, ale WIndows už nie. Dokonca aj program na testovanie Western Digital diskov zlyhá hneď pri štarte a vypíše chybu disku a že sa mám obrátiť na odborný servis... Disk je už však po záruke, ale údaje na ňom sú dôležité...
Nevie mi niekto poradiť, ako z neho tieto údaje zachrániť?
VOpred vďaka
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Co za chybu vypise ta utilita od WD ?
Ak na disk uz nedokaze pristupit ziadny program a citat z neho tak len firma na zachranu dat. A to si dobre zaplatis.
Ak na disk uz nedokaze pristupit ziadny program a citat z neho tak len firma na zachranu dat. A to si dobre zaplatis.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Jasne! Je to diagnostika pre WD.
No tak potom nič. Firmy to robia fakt za nemalé peniaze.. Ako som pozeral tak, v mojom prípade by to bolo aj okolo 5000 Sk...
No tak potom nič. Firmy to robia fakt za nemalé peniaze.. Ako som pozeral tak, v mojom prípade by to bolo aj okolo 5000 Sk...
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Vela firiem ponuka moznost si dat pevny disk preverit a stanovia cenu za zachranu dat a tato zakladna diagnostika ako to volaju je vela krat zadarmo.
Takze ak v meste mas daku firmu skus sa ich popytat ci tu diagnostiku urobia a potom budes presne vediet ci sa ti to oplati alebo neoplati za tie peniaze dat zachranit...
Takze ak v meste mas daku firmu skus sa ich popytat ci tu diagnostiku urobia a potom budes presne vediet ci sa ti to oplati alebo neoplati za tie peniaze dat zachranit...
Spoiler: ukázať
- Maugly_oo7
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 24. Aug, 2008, 20:16
Su na to programy aby sa dalo vytiahnut aj zo sfotmatovaneho HDD veci ktore tam boli ja som to robyl frajerke len musim najst program a napisem vam nazov.
Asus-M3A,AMD Phenom9850 3.0GHz,GeForce 9600GT,DDR2 3G 667MHz,Win Vista 32bit.
- Maugly_oo7
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 24. Aug, 2008, 20:16
Tak ze program ktorym vytiahnes data z HDD ktory si si omylom sformatoval sa vola .... Active@ UNDELETE . Uzite si vela zabavy ja kym som to nasiel a spojazdnil tak chvilu trvalo asi 3 dni .
//Zmazany duplicitny prispevok, zmazany WAREZ , davaj si pozor co napises. gammaray
//Zmazany duplicitny prispevok, zmazany WAREZ , davaj si pozor co napises. gammaray
Asus-M3A,AMD Phenom9850 3.0GHz,GeForce 9600GT,DDR2 3G 667MHz,Win Vista 32bit.