Kupa NTB - poradte pls
- LordAmarth
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Dec, 2006, 02:00
Kupa NTB - poradte pls
Zdar
Chystam sa na vysku a chcem si kupit ntb na ktorom by sa dalo aj nieco zahrat, znami mi poradili tento >
NOTEBOOK MSI GX600PX-213Sk T8100 3G 250GB VGA HDMI
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11719105" onclick="window.open(this.href);return false;
Parametre su celkom vpohode aj cena ale neviem co od neho mozem ocakavat
Pripadne aka by bola podobna alternativa overenej znacky v cenovej relacii do 25 tisic
Dik
Chystam sa na vysku a chcem si kupit ntb na ktorom by sa dalo aj nieco zahrat, znami mi poradili tento >
NOTEBOOK MSI GX600PX-213Sk T8100 3G 250GB VGA HDMI
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11719105" onclick="window.open(this.href);return false;
Parametre su celkom vpohode aj cena ale neviem co od neho mozem ocakavat
Pripadne aka by bola podobna alternativa overenej znacky v cenovej relacii do 25 tisic
Dik
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Kupa NTB - poradte pls
Je to v pohode, az na 2 chyby :
1) je bez OS
2) je to MSI
1) je bez OS
2) je to MSI
Skôr by som to považoval za výhody.faugusztin napísal:Je to v pohode, az na 2 chyby :
1) je bez OS
2) je to MSI
Phenom X3 8450,Tt Tower102 ,Gigabyte M750SLI-SW4,4x1GB Kingston Hyper X,2x500GB WD,DVDRW NEC 7170A,zdroj 500W,2x VGA Gigabyte GF8800GT SLI,zatial vsetko default.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
S MSI mame poniektory neblahe skusenosti, takze ohladne toho nebudem polemizovat. Ale pri nasej mentalite je asi prehnane ocakavanie, ze si k tomu dokupi legalny OS alebo ze si tam nainstaluje Linux...
- LordAmarth
- Nový používateľ
Tak nech vyjadri niekto svoje skusenosti s MSI notebookmi nech viem naco sa mam pripravit keby som si ho nahodou kupil???faugusztin napísal:S MSI mame poniektory neblahe skusenosti, takze ohladne toho nebudem polemizovat. Ale pri nasej mentalite je asi prehnane ocakavanie, ze si k tomu dokupi legalny OS alebo ze si tam nainstaluje Linux...
vrzgajuce sasi, hlucny (niekedy az prilis) ventilator, nekvalitne spracovanie........
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M
- LordAmarth
- Nový používateľ
No tieto veci by mi az tak nevadlili az na to nekvalitne spracovanie
Rad by som pocul nazor majtela.
Navrhli by ste niekto podobnu alternativu ?
Rad by som pocul nazor majtela.
Navrhli by ste niekto podobnu alternativu ?
- LordAmarth
- Nový používateľ
A este jedna vec
Intel Core vs AMD Turion ???
ktory je naco dobry ?
Intel Core vs AMD Turion ???
ktory je naco dobry ?
Na otázky ktorý je načo dobrý sa ťažko odpovedá...ľahšie sa odpovedá na otázku ktorý je lepší...a to je jednoznačne Core Duo resp. Core2Duo...už len kvôli výkonu, spotrebe...osobne by som notebook s AMD nechcel...
- LordAmarth
- Nový používateľ
No fajn teda...este nejake dodatky k predoslemu postu ???
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
robis s operacnym systemom zvanym Solaris? ak nie, nevidim prakticky vyznam aby si vobec zmyslal o turione takto by som to nazval
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- LordAmarth
- Nový používateľ
Ani neviem co to je...informatiku len zacinam studovat v septembri.
S tou kvalitou MSI je to az tak hrozne ?...alebo su ludia keri ho od nervov hadzu z okna
S tou kvalitou MSI je to az tak hrozne ?...alebo su ludia keri ho od nervov hadzu z okna
- LordAmarth
- Nový používateľ
ak existuje nejaky iny ntb s parametrami MSI za podobnu cenu tak sem snim
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
NTB s takýmito/veľmi podobnými parametrami je na trhu úplne normálny mainstream až low-end, čiže každý jeden výrobca má v ponuke niečo obdobné. Vypisovať sem modely nemá význam. Odporúčam overené značky ako HP, SONY, PS a Lenovo. Stačí sa len popozerať po AGEM-e (eq. Alze, BGS...) a nájsť niečo, čo ti vyhovuje. Ak máš nejakú tu korunu navyše, odporúčam ti ísť do SONY. Proste Like no other
CENTER
Spoiler: ukázať