Vista 64 bit skusenosti, problemy ...
Re: Vista 64 bit skusenosti, problemy ...
ak som to správne pochopil ty sa pýtaš či ti pôjde Internet Connection Sharing medzi XP a Vistou? S tým som nikdy problém nemal...
.
Áno, to som myslel. Nevedel som, že sa to tak volá. Pre lepšiu predstavu dávam screen.
A ako sa to potom nastavuje? Rovnako ako na XP? Ak by som potreboval pomoc, možem ťa kontaktovať cez SS? Dik.
//Snake: samozrejme
Spoiler: ukázať
//Snake: samozrejme
Čaute. Je možné, že mám nainštalovanych asi 3GB programov na systémovom disku a z 37GB mám už len 13,9 GB? Už som si dal VSS na 3GB. Bolo 5,9GB. Vista zaberá toľko na disku? Poraďte, čo ešte urobiť.
EDIT: Čo je to režim dlhodobého spánku? Hibernácia? Alebo je to normálny spánok? Lebo pri čistení disku si môžem vymazať súbory dlhodobého spánku, ak ho nepoužívam.
Otázka pre Snake-a: Prečo mi nejde ten príkaz, aby mi vymazalo ten súbor, ktorý sa používa pri hibernácii? Iba sa otvorí na stotinu sekundy okno a nič. Disk sa neuvoľnil o veľkosť mojej RAM. Asi ten súbor, ktorý si môžem vymazať (vyššie opísaný), bude tá hibernácia. Vôbec netuším. Ďakujem.
Odpovie mi prosím niekto? Hlavne tá otázka pre Snake-a ma zaujíma. Nejde mi to.
EDIT: Čo je to režim dlhodobého spánku? Hibernácia? Alebo je to normálny spánok? Lebo pri čistení disku si môžem vymazať súbory dlhodobého spánku, ak ho nepoužívam.
Otázka pre Snake-a: Prečo mi nejde ten príkaz, aby mi vymazalo ten súbor, ktorý sa používa pri hibernácii? Iba sa otvorí na stotinu sekundy okno a nič. Disk sa neuvoľnil o veľkosť mojej RAM. Asi ten súbor, ktorý si môžem vymazať (vyššie opísaný), bude tá hibernácia. Vôbec netuším. Ďakujem.
- PROViSiON
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Apr, 2008, 14:00
Zdravím.
Mám nový comp s 8GB DDR2 RAM (CORSAIR DDR2 4x2048MB 800MHz TWIN2X C5) , doska je P5Q Pro. Win sa nabootuje bez akýchkoľvek problémov. No pri spustení napr. Internetu alebo inej aplikácie (COD 4, AutoCAD), mi vyhadzuje tabuľku s oznámením, že OS hľadá riešenie problému s .exe súborom a vždy aplikáciu ukončí (dúfam, že som to popísal správne a aspoň trochu z toho výjdete). Dalej je aj problém s inštaláciou niektorých programou (ICQ, Opera). Nedajú sa jednoducho nainštalovať. Neviem, či je chyba v RAM-kách. Môže to byť tým, že sú zaplnené všetky pozície na pamäte? OS je win Vista 64bit Home Premium OEM.
Prosím poraďte. Vopred vďaka.
Mám nový comp s 8GB DDR2 RAM (CORSAIR DDR2 4x2048MB 800MHz TWIN2X C5) , doska je P5Q Pro. Win sa nabootuje bez akýchkoľvek problémov. No pri spustení napr. Internetu alebo inej aplikácie (COD 4, AutoCAD), mi vyhadzuje tabuľku s oznámením, že OS hľadá riešenie problému s .exe súborom a vždy aplikáciu ukončí (dúfam, že som to popísal správne a aspoň trochu z toho výjdete). Dalej je aj problém s inštaláciou niektorých programou (ICQ, Opera). Nedajú sa jednoducho nainštalovať. Neviem, či je chyba v RAM-kách. Môže to byť tým, že sú zaplnené všetky pozície na pamäte? OS je win Vista 64bit Home Premium OEM.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Subor s hibernaciou odstranis prekvapivo vypnutim podpory hibernacie a nie zmazanim suboru.
cmd > powercfg -h offXenon napísal:Čaute. Je možné, že mám nainštalovanych asi 3GB programov na systémovom disku a z 37GB mám už len 13,9 GB? Už som si dal VSS na 3GB. Bolo 5,9GB. Vista zaberá toľko na disku? Poraďte, čo ešte urobiť.
nic to nevyhodi len proste da novy riadok, alebo potom pri cisteni disku
faugusztin: on nemysli mazat tak, ale ked si das vo viste cleanmgr tak tam je ta moznost, je to vlastne to iste co powercfg -h off
.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
no neviem ci to patri sem ale neviete mi poadit ako dat zdielat subory vo Viste tak aby mi to zobralo aj hamachi??? ako to patri do siety tak to hode tam dik
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
dosť pravdepodobne nie sú ramkz 100% kompatibiln0 s doskou, skús ich pohrehadzovať v slotoch, alebo skús použiž iba 2x2GB a uvidíš čo to urobíPROViSiON napísal:Zdravím.
Zdravim, v ''Tento pocitac'' mam z nepochopitelnych dovodov polozku ''Disketova mechanika(A:)'', chcem sa spytat preco to robi, ked ziadnu disketovu mechaniku nemam, nie, ze by to bol nejaky zavazny problem, ale vadi mi to tam . Dakujem za pomoc
SONY Vaio T13 + PLEXTOR M5Pro 128GB
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
mam 2 dni novu instalaciu visty..crysis zere 3GB pamate v casti kriznik...neda sa to hrat...zacne to hrozne sekat..a ked chcem crysis vypnut,tak mi to vsetko zmrzne..
...takze,aj taka skusenost s WV64...
...takze,aj taka skusenost s WV64...
taka skusenost s crysis si chcel povedat, co ma s tymto OS? (jednak ze hras uplnu volovinu a jednak ze mas malo ram za co system nemoze). Nahod si 32bit a swap budes mat kazdych 5 sekund, holt chod si stazovat do Cryfaku, nie na adresu Microsoftu
.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja sa nestazujem,len rozsirujem skusenost..a 4gb na hranie je malo?
...mozno to niekomu pomoze pri vybere OS do herneho pc..
...mozno to niekomu pomoze pri vybere OS do herneho pc..