Neviem kolko je tu nas takych co nesuhlasia s olympiadou v Cine. Uz proti tomu nic nespravime, zabit sa tam nepojdem dat ale urcite ju nebudem obhajovat. Teraz trosku zabrdnem do Bikermotyl-ovej odpovede.
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... =1&t=39712" onclick="window.open(this.href);return false;
To hej, dnes sa olympiada stara uz len o co najvacsi utrzeny balik prachov. Povodne, myslim este v antickom svete, pri kazdej olympiade boli ukoncene vojny hocako boli krute. V dnesom svete na to kazdy kasle, kazdy sa chce na tom len nabalit a za kazdu cenu ziskat nejaky metal. A to, ze Cinovia si katuju vlastnych obcanov ... sak no a co, ne?Olympiáda a jej duch nemá s tým nič spoločné, nestará sa o to, aký režim vládne v krajine, v ktorej sa uskutočňuje. Je o niečom úplne inom, čo zjavne ty nechápeš.
A sportove vykony ??? Naša maratonska bezkyna LUDMILA SUNOVA toho dokazala viac a zasulzila by si vacsie pocty ako ty chemikaliami a peniazmi nadotovany "sportovci".
Bohuvdaka u nas je uz minulostou, az na par vynimiek ktore o tom nevedeia (umgh umgh.... Robko F.) No a demokracia mi zarucuje pravo na vlastny nazor tak som ho tu dotiahol. A ako som uz povedal, zabit (prinajlepsom zatknut a potom zabit) sa tam nepojdem dat!Bohužiaľ je socializmus vo svete realita, ktorú my určite neovplyvníme, tak tu nekecaj voloviny a nesnaž sa tváriť ako najväčší zástanca ľudských práv sveta. Ak chceš v tomto čínskemu ľudu pomôcť, vyber sa tam a tam protestuj. Sem to neťahaj
Prosim nerozoberajte tu sport a cenzori ma pls. nezruste hned, nechajte priestor aspon na jednu odpoved.