Hip hop ci ako sa to pise...
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
oproti tomuto http://youtube.com/watch?v=k5_xK7l7WqY pekny klip.... ich kanone dich nicht...killswitch napísal:od dnes pocuvam HipHop. toto ma proste dostalo:
http://youtube.com/watch?v=ehJxbnZT1J8
pacia sa mi najma related videos k ich klipom, viz napr... http://youtube.com/watch?v=GuOhHQsanoY&feature=related
ale inak celkom chytlava ta sprznena nemcina
Me like Pentium
Jo Scorp, ono nieco vravis, aj ked si myslim ze ohradku zo stetkami maju aj metalisty, punkaci a podobny zivotaschopny chlapci, akurat v ich pripade su oblecene v kozenych bundach a v rukach maju motorove pily...
...nerozosievaju nasilie, len ho pilia na dve polky
ja si teda dobry hip hop a rap vypocujem, ale tiez si treba vybrat, pretoze aj zo slovenskej sceny si uz je scoho...
ved spomenme si uz len na skladby typu
dj Vec - atmo rytmo
alebo
house of pain - jump around
ale samozrejme okrem tohoto sa mi v aute neustale toci produkcia od tiesta, rozne house mixi od menej_znamych dj-ou, niaky ten Manowar, Afi, Skatalities a sem tam pride aj nieco nechutne komerne...
...nerozosievaju nasilie, len ho pilia na dve polky
ja si teda dobry hip hop a rap vypocujem, ale tiez si treba vybrat, pretoze aj zo slovenskej sceny si uz je scoho...
ved spomenme si uz len na skladby typu
dj Vec - atmo rytmo
alebo
house of pain - jump around
ale samozrejme okrem tohoto sa mi v aute neustale toci produkcia od tiesta, rozne house mixi od menej_znamych dj-ou, niaky ten Manowar, Afi, Skatalities a sem tam pride aj nieco nechutne komerne...
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
http://youtube.com/watch?v=UJ8AJV1g2HQ&feature=related
a verim ze po tomto klasickom finalnom odpalovaku si kopa ludi uvedomi co deli hudbu od toho...hiphpu?
ps ten Djry mi moc nereze Lord bol lepsi ale po 3minutach sa musia chlpy zjezit kazdemu
a verim ze po tomto klasickom finalnom odpalovaku si kopa ludi uvedomi co deli hudbu od toho...hiphpu?
ps ten Djry mi moc nereze Lord bol lepsi ale po 3minutach sa musia chlpy zjezit kazdemu
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
no je pravda-nieje nad zivu hudbu...a spominane zimomriavky z atmosfery ktoru tato hudba via navnadit..
ps inak tento spevak sa mi zda nejaky hnily...ten prednim sa mi viac pacil - neviem ako sa ktory volal
ps inak tento spevak sa mi zda nejaky hnily...ten prednim sa mi viac pacil - neviem ako sa ktory volal
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
Toto je fakt naøeZ tie vokaly su fakt krute...killswitch napísal:od dnes pocuvam HipHop. toto ma proste dostalo:
http://youtube.com/watch?v=ehJxbnZT1J8
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
no je to ten isty len kus tuningu dostal )_skrat_ napísal:no je pravda-nieje nad zivu hudbu...a spominane zimomriavky z atmosfery ktoru tato hudba via navnadit..
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- izopd
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 23. Máj, 2005, 20:00
Re: Hip hop ci ako sa to pise...
dnes som sa dostal k tomuto topicu zhodou náhod.po prebrúsení všetkých strán pozerám ako sa každý snaží si pretlačiť vlastný pohlad na vec.nedalo mi to a tak otvorím už asi zahojenú ranu podla dátumu posledného príspevku.môj osobný názor je nech si počúva kto chce čo chce,pokial s tým neotravuje nikoho iného.osobne hop hoperov nemusím,ale je to jednoduché.keď viem že niekde je hop hop party tak tam nejdem.uznávam že aj v tejto kategórií hudby je aj pár dobrých songov.(nemyslím SK produkciu,to nemusím vobec)samozrejme berem aj fakt ze v každom hudobnom štýle sa nájde aj riadny SHIT ktorý na popularite danému smeru moc nepridá.priznávam fakt,že keď keď vidím ako nejaký 14ročný chalan ide s mobilom v ruke a chrastí mu to kolko to ide,tak mám chuť mu ten mobil niekde vraziť,ale jednoducho okolo neho prejdem a je mi to jedno.keď je niekde skupinka ktorá si z mobilu púšťa hoperov a baví ich to a neziape im to,je to jedno nech majú.sám si pametám ako sme behali s kazeťákom na pleci a frčali na scootrovi v nejakom 94 v čase ich največšieho rozbehu.mladí majú výhodu že baterka v mobile vydrží podstante dlhšie a nemusí kupovať novú po vybití na rozdiel od našej doby.nesúhlasím s názorom že kto počúva hoperov bude automaticky fetovať,kradnúť a zabíjať.to záleží vždy na jedincovi.to je to isté ake keby som povedal že keď death metalista ide prevádzať obrad a dojdú mu sliepky,vybehne na ulicu a zareže prvého človeka ktorého ma po ruke,aby mal čerstvú krv.
Osobne počúvam všetky smery ale vyberám si len to čo sa mi páči.podla nálady,štýl hudby.
PS:World Peace
Osobne počúvam všetky smery ale vyberám si len to čo sa mi páči.podla nálady,štýl hudby.
PS:World Peace
ASUS A8N-SLI Premium,A64 X2 4400+ ,Thermaltake Big Typhon,Saphire radeon HD2900,,4GBYTE TwinX XMS Corsair 2-3-3-6 400Mhz,Creative X-Fi XtremeGamer FATAL1TY+Creative GigaWorks S750,Enermax Liberty 400W,2*WD3200YS SATA II,FDD,LG GSA-H20L,Logitech MX1000,CRT Philips Brilliance 107P5
No tak čo sa týka drog a zlodejiny tak si vôbec nemyslím že by na tom hip-hoperi boli nejako zle, v tomto by som sa ich zastal aj keď ich nemám rád, také niečo mi skôr sedí k iným štýlom...
Teda, necital som cele vlakno, ja len poviem, co si myslim o HipHope a rape. Niektore skladby sa daju pocuvat, niektore su naozaj dobre a maju aj dobry podmas. Niektore su to svinstva a nedaju sa pocuvat. Aj v inych hudobnych zanroch je to tak. Niektori raperi ale nevedia o com to je, niesu dobri a kecaju do toho mikraka vyslovene sprostosti, "spievaju" o zivote na ulici, ktory nikdy nezazili. Najhorsie je na tom slovensky hip-hop, ktoreho raperi sa veeelmi opicia po americanoch a myslim, ze vobec nevedia o com ti americania spievaju, aka je tam bieda a myslia si, ze te ich zivot na ulici je najhorsi na svete. Mne sa naozaj paci film 8 mile s eminemom, kde je ukazane ako sa tam zije, o com to naozaj ti raperi hovoria a slovaci si myslim, ze by nemali ako to zazit, lebo az taka bieda tu zasa neni. Osobne to rad nemam, nemusim to, ale niektore si aj rad pocuvnem a niektore sa mi pacia.
Ale nepacia sa mi niektore slovenske deti, ktore si myslia, ze ked pocuvaju hip-hop, su nejaki naj borci sveta a vybijaju si zlost v skolach na svojich spoluziakoch.
Ale nepacia sa mi niektore slovenske deti, ktore si myslia, ze ked pocuvaju hip-hop, su nejaki naj borci sveta a vybijaju si zlost v skolach na svojich spoluziakoch.
Tiez som necital cele vlakno, ale tu je moj skromny nazor
Niektore hiphopove skladby sa naozaj daju pocuvat, hlavne ak nie su cisto hiphopove. No ale tie slovenske vazne nemusim, hlavne, ze nechodia v radiach. Potom sa mi nepaci ako niektori nosia tricko velkosti XLL a staci im M.
No to je kazdeho osobna vec, pokial nenutia svoju hudbu druhým tak to je v poriadku
Niektore hiphopove skladby sa naozaj daju pocuvat, hlavne ak nie su cisto hiphopove. No ale tie slovenske vazne nemusim, hlavne, ze nechodia v radiach. Potom sa mi nepaci ako niektori nosia tricko velkosti XLL a staci im M.
No to je kazdeho osobna vec, pokial nenutia svoju hudbu druhým tak to je v poriadku
BenQ Joybook R56 | Intel Core 2 Duo T5250 1,50GHz | 2x 1024MB DDRII 667MHz | nVidia GeForce 8400M G |
Widnows Vista 32bit user
toto je ale podarena sajta
http://www.antihiphop.war4fun.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.antihiphop.war4fun.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
http://holetz.blog.sme.sk/c/25929/Rytmu ... pozer.html" onclick="window.open(this.href);return false;
niekto maká aby niečo dosiahol, niekto vie, ako to dosiahnuť bez makania... a niekto proste len pič*je
pekne... toto potrebujeme do tovární a na polia... ľudí čo veľa pič*jú, ale v podstate sú neškodní
niekto maká aby niečo dosiahol, niekto vie, ako to dosiahnuť bez makania... a niekto proste len pič*je
pekne... toto potrebujeme do tovární a na polia... ľudí čo veľa pič*jú, ale v podstate sú neškodní
Me like Pentium
A tak neviem, ale v aute mam 80% dance/house a zopar veci tipu D12/snoop, lebo nie kazdy zvlada pocuvat stale to iste. No ale pesnicky kde je zaklad pocet nadavok, mama a stetky mi vcelku nesedi. Je rozdiel si na disko zaspievat s kamaratmi "bratislava neni ako..." a je rozdiel si vychutnat hudbu.
Teraz nechcem roznietit flame, ale vzdy sa radsej postavim za klasicku hudbu, ako za HH kory je dnes v mediach cisto komercny a jedine normalne veci su budto nejaky ten rok stare, alebo idu po nahravkach z mobilou... To ostatne je cisty komercny humus, ktory ked pocujem, prejde mi chut do jedla.
(Ak je na tomto prispevku nieco divne, kludne ho zmazte, lebo pisem po absolvovani malej akcie)
Teraz nechcem roznietit flame, ale vzdy sa radsej postavim za klasicku hudbu, ako za HH kory je dnes v mediach cisto komercny a jedine normalne veci su budto nejaky ten rok stare, alebo idu po nahravkach z mobilou... To ostatne je cisty komercny humus, ktory ked pocujem, prejde mi chut do jedla.
(Ak je na tomto prispevku nieco divne, kludne ho zmazte, lebo pisem po absolvovani malej akcie)
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
Kód: Vybrať všetko
a vazeny: RAP nie je HIP-HOP...hip-hop je stavany pre 99 percent populacie mladych
rap moc nepocuvam, ked uz tak kamosove for fun texty alebo podla mna, najlepsu rapovu skupinu moja rec - bo vacsina textov je for fun a maju dobre podmazy...a absolutne neznasam H16...nemam rad texty o ich zivote a co prezivaju...zvuk ulice je dalsie co je for fun jednoducho zabavne texty...a rytmus ani nespieva pravdu ze byval vo volakej stoke...byvam oproti v baraku a na jeho mieste by som sa nikdy na nic nestazoval..a este aj zverina ma for fun texty takze aj toho mozem hafner je uz slabsi co sa "spevu" tyka ale smiat sa natom da...rad si vypocujem nejake amicke rapove skladby (busta rhymes,method man,wu tang,snoop,...) takze tymto som opravneni kritizovat nemam rad rapersky styl obliekania a ich chovania...mam aj priklad...znameho syn ma asi 10 rokov. pred rokom bol uplne v pohode, taky mily atd. teraz ked presiel na rap style? drzi, namysleny, povysenecky az som z toho znechuteni tak si z neho robim srandu...v jeho pritomnosti pouzivam amicky rapersky slovnik fool homie, mother fucker maaan, bitches, CJ fool (z GTA:SA )
a takyto tipci maju velke reci a lahko dojdu k urazu ... i hate them
mam rad zivu hudbu, napriklad aj nejaku symfoniu ale najracej pocuvam metal taky trochu tvrdsi
http://www.youtube.com/watch?v=ZDsYhw4P ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false; naj song
nenavidim dimmu borgir ci jak sa to pise a podobne metalovice s takym gothickym nadychom kde hra v podmaze volaky chuj na organoch
a este...techno fuck off