Zdravím, dnes som chcel kúpiť obyčajný multimeter s možnosťou napichnúť externé čidlo zohnal som taký cena prívetivá (400sk) ale jeho čidlo meria iba do -40°C a ja potrebujem do -200°C viete mi niekto pomôcť? dosť to potrebujem lebo už v piatok to musím mať keď budem nasadať do lietadla
takže kde to zohnať v BA?
Multimeter na meranie teploty kde kúpiť?
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Multimeter na meranie teploty kde kúpiť?
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
Re: Multimeter na meranie teploty kde kúpiť?
bežne sú to J a K typy čidiel, píše sa -50 a -40, ale idú aj ďalej, okolo tých -80 až -100 by mali ísť, ďalej už neviem... ja mám tiež jeden z nich... hľadaj T typ, ten ide do -196, ak sa dobre pamätám...
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
ten multimeter má už štandardne typ K alebo J ale chcel som na LN2 no ak nezoženiem tak dúfam že postačia aj tie
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
viem, preto Ti hovorím, že potrebuješ iný typ toho čidla... je ich viac, niekde si to nájdi, ktorý typ je na aké teploty.. lenže k tomu potrebuješ asi aj vhodný multimeter
mam jeden teplomer, meria -200°C az +200°C, da sa kupit (Dal sa) http://www.gme.sk" onclick="window.open(this.href);return false;, stal pomerne dost (tusim 2k), ak by sa stihla nejaka lanka cez prazdniny aj by som ho mohol doniest, je to presne ten teplomer ktory maju v thg ked davali P4 na 5255mhz..
edit: tak som ho vytiahol z prachu, je to GTH175/Pt ale je to len teplomer nie multimeter, tiez som to kupoval na dusik, len vsetko bolo (stoziar, skvela doska/ramky/CPU), ale nebol dusik
edit: tak som ho vytiahol z prachu, je to GTH175/Pt ale je to len teplomer nie multimeter, tiez som to kupoval na dusik, len vsetko bolo (stoziar, skvela doska/ramky/CPU), ale nebol dusik
Zbierka CPU:AMD Engineering Sample (ES)(REAL) I AMD Athlon 64 2600+(REAL) I Conroe ES (made 2005) I Duron ES I Itanium 2 ES I Tualatin ES I AMD K7 I some CPUs I Athlon 64 3100+ I K8 CPUs I AMD SledgeHammer ES
Na také teploty sa nepoužíva multimeter ale už konkrétne iba digitálny thermometer...
Aj ja mam MM a je to aj teplota a písané je -20C a už som s tým odmeral aj -60C takže väčšinou to ide aj nižšie...
Popravde ešte som nevidel thermometer ktorý by mal standartne napísané že meria do -200C
Aj ja mam MM a je to aj teplota a písané je -20C a už som s tým odmeral aj -60C takže väčšinou to ide aj nižšie...
Popravde ešte som nevidel thermometer ktorý by mal standartne napísané že meria do -200C
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
Pri multimetroch nejde ani tak o samotne multimetre ale potrebujes dobru sondu, multimeter musi mat len vstup pre sondu a trojciferny displejr1z1ko napísal:Na také teploty sa nepoužíva multimeter ale už konkrétne iba digitálny thermometer...
Zbierka CPU:AMD Engineering Sample (ES)(REAL) I AMD Athlon 64 2600+(REAL) I Conroe ES (made 2005) I Duron ES I Itanium 2 ES I Tualatin ES I AMD K7 I some CPUs I Athlon 64 3100+ I K8 CPUs I AMD SledgeHammer ES
presne tak, problém je čidlo, ktoré sa dá ťažšie zohnať... vlastne ani nevieme, kde alebo čo presne hľadať