HALL OF FAME / SHAME - www.pretaktovanie.sk
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: HALL OF FAME / SHAME - www.pretaktovanie.sk
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 29&t=39456 http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/post ... milies&f=1" onclick="window.open(this.href);return false;
a mne sa vysmieva ze pan mudry. ja keby toto zapotim ze zrkadlovka je maticna doska tak si dam odhlasit internet z hanbylopo1 napísal:tu bola methodmanova blbost
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
toto ma rozosmialo aspon na pol hodiny parada GaboSnake napísal:...
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Tak uz vieme, preco sa stale tak blbo pytal... Ked nemoze svoje otazky regulovat bez fanu...methodman napísal:mal by byt tychy ale ventylator si na nom vymenim ak bude treba a budem mu regulovat otazky a osvetleny by nemal byt
No teda, viem, ze chcel najprv 2GB RAM, ale potom skocil ze bude mat urcite 8GB, ale az takyto brutal skok z 1066 na 8000? Hmmm...methodman napísal:no ok P5Q-E , Intel Core 2 Quad , DDR2 8000MHz 2+2GB Kingston CORSAIR520W
a dalsi z methodmanovych vytvorov:
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 14#p391714" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale oproti inym to je slabota, ale aj tak si to methodman zasluzi...
napisat v slove ventilator ypsilon stoji za psychicku poruchu.methodman napísal:mal by byt tychy ale ventylator
Zbierka CPU:AMD Engineering Sample (ES)(REAL) I AMD Athlon 64 2600+(REAL) I Conroe ES (made 2005) I Duron ES I Itanium 2 ES I Tualatin ES I AMD K7 I some CPUs I Athlon 64 3100+ I K8 CPUs I AMD SledgeHammer ES
Podpis uzivatela Skali:
UPDATE:
PENTIUM II 400 MHZ, GeForce 2 64 mb, HDD WD 4 GB, RAM 96 mb, CD-ROM LG 52X,disketovka, zvuk na doske, repráky nemám, CRT Compaq 15´
UPDATE:
Skali napísal:tie repro som mal už vyhliadnuté v jednom obchode takže si ich asi aj kúpim a na ten monitor mi chýba nejaká tá koruna (max 4500 ani o korunu viac fakt nemám) takže to určite nepôjde...Ondro1 napísal:Monitor tento:
http://www.alza.sk/SK/19-lcd-lg-flatron-d93261.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
a repro http://www.alza.sk/SK/reproduktory-geni ... d78853.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten podpis ma dostal "...repráky nemám..."
A tie repráky dnes fakt nemám asi pred mesiacom som ich yebbol do smetiaku lebo neišli a nové kupovať k takému kompu aký mám je zbytočné (hry nejdú, film sa mi na hdd nezmestí, hudbu počúvam na hi-fi veži... je to bieda)
We'll bang, ok?
ja nahodou tohto chalana berem nic viac mu k zivotu netreba, na hifi vezi ma isto lepsi zvuk, filmy si pozrie na telke, hry sa asi nehra a ocividne mu to netreba, no co si clovek moze viac priat?
.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
i ked to vezmem tak ze moj mobil ma rovnako rychli procak a este vecsiu ramku, zvukovu ma tiez akruat tu cdromku na nom nemam ale cez nejaku redukciu by som ju tam natrepal, vsetko je otazka priorit a hlavne ide o to naco ten pc potrebujes, napriklad mne konzola ide rovnako dobre na mojom 3ghz dualcore ako aj u bratranca na celerone 600 ked som potreboval nieco robit
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
brutal palka od scorpa ja proste z neho nemozemScorp napísal:Tak na toto sú aj 2 VŠ málo... v tej vojne sa hralo tiež o Kingstony, alebo čo má ona spoločné s IT? Trvala dlho? Trvala... Bola zbytočná? Bola... Bavili sa ľudia? Nebavili...madworld.sk napísal:príklad – koľko trvala tridsať- ročná vojna Je nam ľúto, že sme niektorých sklamali ale takto to nikdy u nás nebude.
Ja tu mám niečo z prostredia vedenia, prvá hviezda:
Cruxové schopnosti alá "Vidím do budúcnosti" Kvetinka počala...
...úspech: a teta A2C nakoniec.
//EDIT: a dalsi kix
Cruxové schopnosti alá "Vidím do budúcnosti" Kvetinka počala...
...úspech: a teta A2C nakoniec.
//EDIT: a dalsi kix
Matu3s napísal:snake - ja sa nehadam ale PS neni robeny len na upravovanie fotografii
.