OC AMD 3800+ x2
OC AMD 3800+ x2
Takze mam taky problem...cital som aj FAQ aj vselijake navody ako taktovat procak lenze v biose sa mi to neda proste nemozem nastaavit ani voltaz ani frekvenciu ani nic...preto sa pytam existuje nejaky program ktory mi za behu PC vo wine taktne cpu? a ak nie ci by ste teda vedeli pomoct ako na to dakujem
Naposledy upravil/-a cHeatoN v Št 21. Aug, 2008, 18:41, upravené celkom 2 krát.
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: OC AMD 3800+ x2
a čo takto najprv napísať akú máš dosku / zostavu .. taktovať cez win sa samozrejme dá, ale myslím že väčšina ľudí preferuje taktovanie cez bios ..
MB: MSI K9N6SGM V
CPU : AMD 3800+ x2 socket am2
RAM : A-DATA Gamers Edition 2x2gb kit 800mhz
ZDROJ: FORTRON SAGA 450W
CPU : AMD 3800+ x2 socket am2
RAM : A-DATA Gamers Edition 2x2gb kit 800mhz
ZDROJ: FORTRON SAGA 450W
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
Ahoj, doska typu micro-ATX je primárne určená nie na pretaktovanie CPU. Pre rozšírenie menu,kde by si teoreticky môhol nájsť položky nastavenia Vcore, FSB freq ..... skús v BIOS-e stlačiť CTRL+F1 resp CTRL+F2, snáď Ti to pomôže .... AK nie, smola. Pozdravujem a držím palce. Ľ
Spoiler: ukázať
tak ctrl + f2 alebo ctrl + f1 nepomohlo...cez win by to teda neslo ked to nejde cez bios?
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
môžeš vyskúšať utility dodávané na cd k tvojej doske, resp. pozri tu: http://global.msi.com.tw/index.php?func ... od_no=1086" onclick="window.open(this.href);return false;
Ktore presne pretoze na oc cpu tam nevidim ten dual core optimizer mam tam vga ide taktnut ale cpu nie...neexistuje nejaky program ktory zarucene funguje?zachariasko napísal:môžeš vyskúšať utility dodávané na cd k tvojej doske, resp. pozri tu: http://global.msi.com.tw/index.php?func ... od_no=1086" onclick="window.open(this.href);return false;
- Thammy8
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Apr, 2008, 14:00
Ja som našiel len jednu ulitku na OC vo wine a to:
Kód: Vybrať všetko
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/optimalizace_systemu/amd-athlon-xp-processor-powernow/?g[hledano]=AMD&g[oz]=3.0.4
skusi som a vypisalo mi toto This version of AMD PowerNow! (tm) TechnologyThammy8 napísal:Ja som našiel len jednu ulitku na OC vo wine a to:
Kód: Vybrať všetko
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/optimalizace_systemu/amd-athlon-xp-processor-powernow/?g[hledano]=AMD&g[oz]=3.0.4
does not install in this version of Windows.
This motherboard is designed to support overclocking. However, please make sure your
components are able to tolerate such abnormal setting, while doing overclocking. Any attempt to
operate beyond product specifications is not recommended.
toto som nasiel v manuali v preklade prva veta znamena : Tato MB bola vyrobena tak ze podporuje OC! takze neviem preco to cez ten bios nejde
components are able to tolerate such abnormal setting, while doing overclocking. Any attempt to
operate beyond product specifications is not recommended.
toto som nasiel v manuali v preklade prva veta znamena : Tato MB bola vyrobena tak ze podporuje OC! takze neviem preco to cez ten bios nejde
HELP :[
REFRESH! ODCHADZAM NA DOVOLENKU PORADTE PLS!!!
ked sa neda taktovat v biose tak to nenataktujes ani cez soft proste nema to vyznam a uz duplom nie na takej doske a inac presne tu dosku davam do kancelarskych zostav kvoli integrovanej vga cize ti doporucujem kup si radsej new dosku
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
skus kombinaciu shift+f2 a hned vzapati alt+f3.
nj...ja som dosku kupovaltiez kvoli integrovanej grafike kedze na normalnu som si este musel chvilu pockat...all23 napísal: ked sa neda taktovat v biose tak to nenataktujes ani cez soft proste nema to vyznam a uz duplom nie na takej doske a inac presne tu dosku davam do kancelarskych zostav kvoli integrovanej vga cize ti doporucujem kup si radsej new dosku
dik skusimkillswitch napísal:skus kombinaciu shift+f2 a hned vzapati alt+f3.