Amsterdam OC Chalenge European Championchip
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Amsterdam OC Chalenge European Championchip
tak zdravím vás ľudia mal by som ísť do Amsterdamu na tú súťaž (viem nevyhral som ale idem)
a tak sa vás pýtam poznáte tam dajaké Internetové PC shopy ktoré tam majú aj pobočku? (coffe shopy si nájdem sám )
chcel by som si odtial doniesť dajaký zaujímavý HW
tak dám vám dajaké správy odtial ked budem vedieť
a tak sa vás pýtam poznáte tam dajaké Internetové PC shopy ktoré tam majú aj pobočku? (coffe shopy si nájdem sám )
chcel by som si odtial doniesť dajaký zaujímavý HW
tak dám vám dajaké správy odtial ked budem vedieť
Naposledy upravil/-a A2C v Št 21. Aug, 2008, 09:49, upravené celkom 2 krát.
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
Re: Internetové obchody s pobočkou v Amsterdame
[Brutalny OT]
Kedy to tam ides? Pomaly sa chystam na vylet tym smerom aj ja, mohli by sme hladat kofi shopy spolu
[/Brutalny OT]
[Ontopic/]
Bez diakritiky, nedari sa mi ju v praci na kompe rozhodit
Kedy to tam ides? Pomaly sa chystam na vylet tym smerom aj ja, mohli by sme hladat kofi shopy spolu
[/Brutalny OT]
[Ontopic/]
Bez diakritiky, nedari sa mi ju v praci na kompe rozhodit
- A2C
- Ban
22.8-24.8
Hm hm hm... Nuž tak si uži, ja idem až niekedy koncom septembra asi
- A2C
- Ban
Re: Amsterdam OC Chalenge European Championchip
Odlietame 22.08.2008 z letiska Schwechat vo Viedni
prílet je plánovaný na 11:30
tu je to čo mi poslali:
Link na hotel: http://www.channels.nl/11640b.html" onclick="window.open(this.href);return false;
lietadlo: http://www.airliners.net/aviation-photo ... 797957.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zväčšiť mapu
miesto A je hotel miesto B je miesto konania súťaže
prílet je plánovaný na 11:30
tu je to čo mi poslali:
takže sa teším ako malýDrazi ucastnici,
Zbyvaji jen 2 dny do zacatku finale MSI European Overclocking Challenge 2008. Tesime se na tuto udalost a samozrejme na Vas. Vsechny lety byly rezervovany, tedy bychom Vam chteli sdelit jak bude probihat Vase cesta z letadla ci vlaku.
Let do Shipholu
Jakmile priletite do Amsterdamu – Schiphol, jdete prosim do hlavni haly, tato je oznacena znacenim. Tam na Vas bude cekat clovek, obleceny v tricku MSI s bilou taskou s modrym logem MSI. Tento clovek Vas nasmeruje k vozidlu, ktere pro Vas mame pripraveno, a ktere Vas odveze do hotelu. Pokud se vyskytne jakykoli problem volejte prosim +31 651619148.
Prijezd vlakem
Jakmile prijede vlakem do Amsterdamu, jdete prosim smerem k vychodu. Uvidite osobu oblecenou v triku MSI s taskou obsahujici take logo MSI. V pripade jakychkoli komplikaci volejte na vyse uvedeno cislo.
Registrace v hotelu: ve vestibulu hotelu bude pripraven stolecek MSI se vsim potrebnym, obdrzite tasku s darky a take trickem, toto prosim noste behem ucasti na MSI European Overclocking Challenge 2008.
Hotel: The Best Western Blue Tower hotel, Leeuwendalersweg 21, 1055 JE Amsterdam, je rezervovan na 3 noci.
Pojisteni: chteli bychom Vas informovat, ze pro Vas mame zakladni pojisteni, ktere nemusi zahrnovat pojisteni proti poskozeni veci, proto prosim zvazte, zda se chcete jeste pripojistit.
Denni a vecerni program
Udalost zacina oficialne v sobotu v 10:00, avsak radi bychom,kdyby jste se mohli dostavit drive. Pripravili jsme pro Vas snidani v hotelu a obed na miste. Pro patecni a nedelni veceri jsme rezervovali restauraci a v sobotu zahrnuje veceri specialni mezinarodni program. Bylo nam cti zaridit pro Vas cely program. Pokud mate nejake dotazy, radi Vam je zodpovime.
Nezapomente:
Si s sebou pribalit (kartacek na zuby, obleceni a Vasi pretaktovaci vybavu ) protoze bez techto veci by to mohl byt dlouhy vikend. Take si nezapomente vzit doklady a nejake kapesne.
Pro vice podrobnosti navstivte stranky http://www.msi.eu/oc" onclick="window.open(this.href);return false;
Prosim NEZAPOMENTE SI PRINEST: CPU, memory, MSI N9600GT a MSI P45 D3 Platinum.
A samozrejme si s sebou nezapomente vzit toho spravneho pretaktovaciho ducha.
Pokud mate nejake pripominky volejte prosim na kterekoli z nasledujicich cisel: +31 622 90 98 07 (Angelique Berden, koordinator akce) nebo +31 651 61 91 48 (Marco van Genechten, vedouci dopravy na akci).
Nejake zpravy na zaver: pocasi o vikendu ma byt pekne, teploty kolem 20-25 stupnu bez deste.
Za dva dny nashledanou
Your MSI European Overclocking Challenge crew,
Angelique Berden, Marga Zanders, Chantal Mentrop, Michael Touw and Marco van Genechten
Haitse Wiersma and his team from Tweakers.net, will also be welcoming you
Link na hotel: http://www.channels.nl/11640b.html" onclick="window.open(this.href);return false;
lietadlo: http://www.airliners.net/aviation-photo ... 797957.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zväčšiť mapu
miesto A je hotel miesto B je miesto konania súťaže
- ChataGym
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jan, 2007, 08:00
takže želám veľa zábavy, a môžem len ticho závidieť chlavne nezabudni zobrať foťák nech mám/e nejakú predstavu ako to tam vyzeralo....
len tak mimochodom ako si sa tam dostal? niesú ešte nejaké miestá voľné samozrejme si robím prdel...
len tak mimochodom ako si sa tam dostal? niesú ešte nejaké miestá voľné samozrejme si robím prdel...
- A2C
- Ban
dostal som sa tam po dohode s majstrom CZ v overclockingu keď nás s Palee dal v 3D Marku a vyhral to samozrejme že sme mu to pekne naložili v Super Pí a keďže nemá žiadne skúsenosti s extrémnym OC tak sme sa dohodly že mu tam pôjdem robiť parťáka starať sa o CPU a ramky (bios) a on o ostatné samozrejme bolo miest viac ale vyplnili sme ich už dávnejšie Jergušom a on si berie experta na elektroniku aby nám robil Vmody
- ChataGym
- Používateľ
jasná vec...teraz som akurát dočítal ako jerguš robil komín na vga takže už chápem prečo mešká môj blok na chipset kt. aj tak nejak extra nepotrebujem veľa štastia...
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
ChataGym: no ja teraz nestiham absolutne nic, v praci mam toho vyse hlavy, na poslednu chvilu som robil komin, teraz budem 4 dni prec... buduci tyzden mam ako prve na programe tvoj blok, nech ho mozem dat eloxovat, a hned po nom mam robit 3 kominy...Ked sme uz pri tom, teraz som bol v praci 18 dni nonstop a konecne dnes cerpam prvy den z tohorocnej dovolenky, takze asi tak...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
3 komíny? tak to vyzerá sľubne ... jeden bude určite pre Mareka na NB
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
- A2C
- Ban
priznám sa že všetky 3 sú pre mňa keďže určite predám ten svoj tam priamo na mieste a potrebujem ešte na chipset a na VGA tých komínov pre mňa bude viac keďže sú tu HD4870X2 takže ešte tam si budem musieť nechať vyrobiť 3
Ale nie to bol len Joke
nie je ani jeden pre mňa
Ale nie to bol len Joke
nie je ani jeden pre mňa
- ChataGym
- Používateľ
jerguš: mne to neponáhľa kľudne daj prednosť tým komínom A2C-mu dám prednosť nádejnejším:good: alebo si radšej sprav dovolenku,....mne aj tak bude doma zatial len "vysieť" nakoľko som za externé štúdium vymrdal všetky peniaze čiže vodník v pi...vnici...ešte aj tak ťa obdivujem ak sa ešte aj pripravuješ na nejakú súťaž...respekt...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Samozrejme držím palce a závidím Nezabudnite fotiť!
Inak pekný článok o podpobnej (ale menšej) akcii http://www.ddworld.cz/sestavy/jak-taktu ... til-4.html" onclick="window.open(this.href);return false; (tie komponenty, no , to stačí vidieť na fotke a hneď som mimo )
Inak pekný článok o podpobnej (ale menšej) akcii http://www.ddworld.cz/sestavy/jak-taktu ... til-4.html" onclick="window.open(this.href);return false; (tie komponenty, no , to stačí vidieť na fotke a hneď som mimo )
Kto tam bol za pretaktovanie.sk v tom Berlíne?
Me like Pentium
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
To by aj mňa zaujímalo
A nedalo sa tam poslať celý len čisto slovenský "team"?
A nedalo sa tam poslať celý len čisto slovenský "team"?