da sa, ale bude ti na dve veci...len keby sa dal niekde zohnat vykalibrovany icc profil monitora
Samsung SyncMaster T220
Re: Samsung SyncMaster T220
.
zajtra ho idem asi objednat dufam ze budem mat Samsung panel lebo ak nie tak
nie som grafik a nemam ani vela love bohuzial. Snake dik za rady. myslim ze T220 bude ok monitor za tie love este uvazujem nad
http://www.alza.sk/SK/lcd-panel-hp-pavi ... d98170.htm
http://www.alza.sk/SK/lcd-panel-hp-pavi ... d98170.htm
tu netreba byt grafik aby si clovek dal 1 a 1 dokopy aby zistil ze nema vyhadzovat peniaze za nekvalitne veci
.
- kocour
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Mar, 2008, 14:00
podla vas je SM 2253LW nekvalitny ? podla mojho nazoru je to celkom fajn monitor za tu cenu 6100 SK z novepc.sk . ak najdete lepsi 22" monitor za tu cenu tak ho sem linknite rad si ho pozriem
pozn. z uzivania: monitor sa po prvom dni pouzivania "zahorel" a je vidiet zlepsenie obrazu. farby su take, mno nazvyme to sytejsie, niesu take vybledle, ani pri 100% to uz tak netaha oci
mno uvidime ako sa to bude vyvijat dalej inak hry sa na ňom hraju perfektne, som dlhorocny hrac CS 1.6 a zvykol som si takmer okamzite naň, predtym som pouzival 17" CRT Relisys
pozn. z uzivania: monitor sa po prvom dni pouzivania "zahorel" a je vidiet zlepsenie obrazu. farby su take, mno nazvyme to sytejsie, niesu take vybledle, ani pri 100% to uz tak netaha oci
mno uvidime ako sa to bude vyvijat dalej inak hry sa na ňom hraju perfektne, som dlhorocny hrac CS 1.6 a zvykol som si takmer okamzite naň, predtym som pouzival 17" CRT Relisys
ano, samsung 2253LW je nekvalitny, pre normalnu serioznu robotu, nevraviac o hrach, komu sa pacia 18bitove monitory, nech sa paci a spokojny isto budes, pozri si niekde xVA/IPS panely, potom vrav o sytych farbach
Tento thread je ale venovany SyncMasteru T220, pre ine monitory si zalozte vlastny thread
Tento thread je ale venovany SyncMasteru T220, pre ine monitory si zalozte vlastny thread
.
takze je objednany objednal som ho 16:45 dnes a do 20 miin v ageme vybavili objednavku tak by mi mal rano prist. Hned napisem nejake info + aky ma panel ci origo a nie CMO
no tak dnes mi prisiel a mam origo panel Samsung konecne
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Snake napísal:Gratulujem k zbytočne vyhodeným peniazom
inak som mu pisal ked kupoval prvy monas nech zobere ten iisonic 24' MVA(na 90% ok) za 7400sk ale on nieee ,odozva super
vsetko sa mi na tom monitore paci ale spodny uhol je na chuja
Cely monitor je na chuja Ked si zoberiem ze niekto si dolozi 300sk a ma S-PVA
.