Ubytovanie v BA (2-3x do týžňa) =(

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Ivkopivko12tka
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 31. Aug, 2007, 08:00

Ubytovanie v BA (2-3x do týžňa) =(

Príspevok od používateľa Ivkopivko12tka »

Ahoj, pekný večer všetkým.

Je mi to veľmi trápne, ale bohužial som nedostal internát (prírodovedecká fakulta UK). V kútiku duše dúfam že odvolanie bude úspešné a nakoniec sa mi nejaké miesto ujde.

O dovode prečo je to pre mna doležité by som sa nerád tuná rozpisoval, ale jedny z nich sú zlé rodinné pomery (rozvod rodičov, tým pádom znížený príjem, asi nedostatok prostriedkov na pravideľné cestovanie a všetko s tým spojené, priateľka, čas a únava spojená s cestovaním vlakom spojená asi so zhorešnými štúdijnými výsledkami a našiel by som aj ďaľšie veci.

Jedna z vecí čo ma napadla pár hodín po prečítaní mailu od PRF UK je skúsiť si nájsť aspon aké také prespanie v BA , nezáleží naozaj kde a ako, jediné čo potrebujem je asi len postel/WC (sprchu a stolík s lampičkou na učenie by som asi takisto privítal =) a to asi tak asi minimálne 2x do týždna, rozumejte 2 noci. Samozrejme sa nebránim ani trvalejšiemu ubytovaniu u niekoho , kludne na 4 dni v týždni (víkendy doma), ide o niečo ako privát/byt no 5000sk aj s energiami si nemožem určite dovoliť ani s dalšími ľuďmi, no a o tomto čase už asi všetky izby na ubytko a tí čo hľadali spolubývajúcich sú pass. Počítal som že ten internát nakoľko som prijatý bez prijmačiek dostanem.

K záveru asi len toľko že som milý, prítulný(Nie gay:D) prisposobivý a myslím že v pohode rozumný chalanisko, nemám rád konflikty a som za každú srandu =).

Neberte to ako nejaký duševný striptíz, len to proste skúšam, náhoda je blbec. Ďakujem :help:
Samozrejme by sme sa dohodli na cene!
Používateľov profilový obrázok
Ivkopivko12tka
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 31. Aug, 2007, 08:00

Re: Ubytovanie v BA (2-3x do týžňa) =(

Príspevok od používateľa Ivkopivko12tka »

Stále aktuálne =)

Návrat na "Debata o všetkom"