opravne maturity
Re: opravne maturity
ty? ;-)
ako maturita ma az o styri roky caka, ale pocul som o takych "ripadoch" ze nezmaturovali...
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
ja uz som stastne na vyske ale spoluziak asi zajtra maturuje.... cize da sa aj nezmaturovat
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
No, napriklad ja osobne som v 4tom rocniku prepadol z počítačov reparat spravil a v septembri zmaturoval na prvy pokus bez problemov. Ironiou je, ze teraz, rok aj daco po skole sa zivim sam v oblasti pocitacov.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
alebo velmi protivneho skusajuceho profaka ... aj ked podla mna na 4 sa to da zvladnut aj s takym ... ;-)TomKocuR napísal:no to chce fakt experta...
ps. maturoval som tento rok a skoncil som bez najmensich problemov
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
nho ja som radsej zrusil matury z fyziky svojho casu, v septime nam nastupil novy profak, taky ten slizky hajzlik starsi odomna asi 5 minut (rozumej on mal dokoncenu skolu ja skoro), zrazu z 1 mi dokazal ze to viem na 4, on mal kluce od miesacky, nastastie som to uhral na 3 a cau pa, s tebou na maturach nechcem nic mat a vybral som si radsej zemepis predsa len sexi profka a temy od brucha . mne to hrozilo inac akosi tiez ze ma vykopnu z matur, som si akosi povedal ze skola nieje to co mi traha zilu, skor zeny alkohol a cigarety bola moja priorita, ale to je skor o ludksej hluposti ktora je nekonecna a vecna, je len na danom cloveku ako sa snou vysporiada.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- IcYak
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Aug, 2008, 14:19
Ucit som sa zacal tyzden pred maturitami a skoncil som na 1 1 2 2
Na geografiu som sa vykaslal a isiel som tam len s heslom "Klamat, oje*avat, vymyslat si". Vsetci mi zozrali moje vymysli a skoncil som na 1
Profke na slovencine som povedal ze Jan Hus bol prvy cesky kozmonaut ale skoda ze im zhorel pri starte... Tiez za 1
Na geografiu som sa vykaslal a isiel som tam len s heslom "Klamat, oje*avat, vymyslat si". Vsetci mi zozrali moje vymysli a skoncil som na 1
Profke na slovencine som povedal ze Jan Hus bol prvy cesky kozmonaut ale skoda ze im zhorel pri starte... Tiez za 1
ako nezmaturovat??? ved to nepoznate? maturita-formalita, bud prelezies, alebo ta prehodia...
ale zas musim uznat, ze som sa na nej zapotil viac ako na statniciach...
ale zas musim uznat, ze som sa na nej zapotil viac ako na statniciach...
- PROMETHEUS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
staci ti 10k pre riaditela a spravis
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
ani sa ti necudujem preco si prepadol,ty ucitelia informatiky a vypoctovky strach a hrôza to na ich mieste by som sa hanbil ucit tieto predmety ,radsej by som robil upratovacku alebo vratnika ,tie ich koniny pocuvat na tych dvoch hodinach to je horsie ako pocuvat hiphop a najviac sami rata ucitel vypoctovky jak zapotil ze ludia nevyziju viac nez 160gb hdd a ze viac nez 512mb ram je tiez zbitocne lebo to clovek nevyuzije no rofl a podobne koniny proste ja asi odmietnem chodit na tie hodiny-TAMY- napísal:No, napriklad ja osobne som v 4tom rocniku prepadol z počítačov reparat spravil a v septembri zmaturoval na prvy pokus bez problemov. Ironiou je, ze teraz, rok aj daco po skole sa zivim sam v oblasti pocitacov.
Asi mu dam ja lekciu z PC To budu tazke roky
kedy ako.... ja som mal ucitelku informy, mala okolo styridsiatky ale bola to najlepsia jeba na skole.... S pocitacmi vcelku vedela robit aj ked sa viac vyznala v HW ako v programoch.... Zboznoval som ked som jej s niecim pomahal na jej notebooku a mal som nadherny vyhlad na/do jej dekoltuani sa ti necudujem preco si prepadol,ty ucitelia informatiky a vypoctovky strach a hrôza
Skoda len, ze som zmaturoval na 2, pricom som styri roky neustale mal jednotku z informy....
- IcYak
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Aug, 2008, 14:19
U mna presne to iste len nemala ten dekolt a nevyznala sa v nicom len si pametam ze namiesto slova Mys sme museli pouzivat "Periferne zariadenie" a namiesto dvojklik pravym sme museli pouzivat "dvojite kliknutie pravym tlacidlom"materik napísal:kedy ako.... ja som mal ucitelku informy, mala okolo styridsiatky ale bola to najlepsia jeba na skole.... S pocitacmi vcelku vedela robit aj ked sa viac vyznala v HW ako v programoch.... Zboznoval som ked som jej s niecim pomahal na jej notebooku a mal som nadherny vyhlad na/do jej dekoltuani sa ti necudujem preco si prepadol,ty ucitelia informatiky a vypoctovky strach a hrôza
Skoda len, ze som zmaturoval na 2, pricom som styri roky neustale mal jednotku z informy....
A tiez 4 roky jednotka z informatiky a nakonec maturita uroven A za 2 ...
Najlepsie bolo ked nedokazala pochopit ze 4^2=16 a ze som to vyratal z hlavy...