PS: Nemusíš hneď zakladať nový príspevok mohol si editovať ten tvoj predchádzajúci.

Zdravim. Chcel by som ta poprosit o par postupov. Kde si v tom ati tray toolse znizil tie takty na svojej 4870, lebo ja tam nikde nevidim kde by sa dali znizit na take hodnoty. Mam akurat rivatuneri nastavenych 375/450 ale dal by som aj na nizsie keby sa dal, bo karta ma ja tak dost velku spotrebu. Pri 375/450 proti default sla spotreba dole o 30 W.A po druhe by som sa chcel spytat ci ten druhy takt co mas ako performance ci je stabilny aj v atitoole? Dakujem!X@rdas napísal:dnes som naistaloval Ati tray tools nastvailo dva profily normal 165/225 MHZ 1,083V, a PERFORMANCE 844/1115 MHZ 1,263V . Bios default ziadne zmeny verzia od ATi nakonci 335.
Teploty idle a spotreba ktora bola 33A teraz 7,5A!a teplota zo 78stupnov na 47-46!.
cez CCC tak nizko nepojdes...musis mat Ati gpu clock tool,alebo nieco podobnetrtko napísal:ako dokazem na jadre a pamatiach ist pod tych 500MHz ? chcem vytvorit profil v Ati Tray Tool s taktamy jadra 150 a pamatamy najnizsie co pojde.. ale ako ?