30 dnova lehota na reklamaciu
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: 30 dnova lehota na reklamaciu
Ono tu ide o nieco ine. Ide o to, ze ak im to posles ako doporuceny list, tak mas papier od posty, kde im dokazes ze si to poslal vtedy a vtedy. Ak posles email, tak mozu kludne tvrdit ze oni ho nedostali,
- cool_point
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Vualááá, aplaus..., takto som to myslelfaugusztin napísal:Ono tu ide o nieco ine. Ide o to, ze ak im to posles ako doporuceny list, tak mas papier od posty, kde im dokazes ze si to poslal vtedy a vtedy. Ak posles email, tak mozu kludne tvrdit ze oni ho nedostali,
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64
-
- Moderátor
Ja viem, preto som to napisal aby to mal napisane priamo, nie iba narazkou
ved mam na ten mail odpoved tak to neni problem.
radsej by som rad vedel ci mam narok na nejake odskodne ked to nestihli
keby reklamujem auto tak mam narok na nove ale co s peniazmi? to som nikde nenasiel.
radsej by som rad vedel ci mam narok na nejake odskodne ked to nestihli
keby reklamujem auto tak mam narok na nove ale co s peniazmi? to som nikde nenasiel.
-
- Moderátor
Pozri si ich vseobecne podmienky. Ze kde, to ti nepoviem, ja som to nenasiel, mozno to mas ako prilohu k listku. Tam musia mat aj reklamacny poriadok.
S odskodnim sa velmi neponahlaj, malo by ti stacit, ze ti vratia peniaze. Na odskodne musis uviest aku si mal financu ujmu a pokial ho oni niekede nespominaju (v nejakej zmluve, ze pri vzniknutych problemoch bude odskodne), tak asi budes potrebovat pravnika. A ziadny pravnik kvoli takej malej sume to nevezme....
Este daco, upozorni na to slovensku obchodnu inspekciu. V SME bol o tom clanok (neviem ho najst), moze ti to pomoct.
Este daco, upozorni na to slovensku obchodnu inspekciu. V SME bol o tom clanok (neviem ho najst), moze ti to pomoct.