prosim Vas viete mi niekto poradit karta sa mi niekedy resetuje (OVlADACE VYPISU CI TO MAJU POSLAT ALEBO NIE)
i ked pozeram len nejaku stranku na nete ci pozeram nieco na DVD
najprv som myslel ze to bude zdroj no vymenil som ho za výkonnejsi a stále to robí
resetovanie Radeon3870
resetovanie Radeon3870
AMD FX8370 // NOCTUA NH-D15 /// ASUS M5A97 R2.0 /// 2x 8 GB DDR3 2400MHz KINGSTON HyperX Beast /// ASUS Strix RX570 /// ASUS Xonar D2X /// SSD Samsung 860 EVO - 500GB /// NANOXIA Deep Silence 1 rev.B /// PSU Corsair HX620W /// Razer Lycosa mirror + Logitech MX518
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: resetovanie Radeon3870
podobný problém? http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... =4&t=40448" onclick="window.open(this.href);return false;
to:CyberSPY
Zaujímalo by či si dával nový BIOS na kartu, alebo je všetko pôvodné? Mne to tera za posledný pár dní troška menej robí, ale predtým mi to spravilo aj 6x za deň. Inak pri hre mi to nespravilo ani jediný krát
Doterz výlučne iba v idle režime, ty si ako na tom? Robí ti to aj pri hre? Ako často ti to robí?
Inak čo tak pozerám popis zostavy, máš úplne inú zostavu, ešte aj kartu máš od iného výrobcu, vidím to na ATI catalyst a nejaký problém v spojitosti so softom, alebo už neviem.
Edit: Inak si myslím, že by sa tie vlákna mohli spojiť, resp. pokračovať v tom mojom prvom, nech su tu neni dve rovnaké s tým istým problémom.
Zaujímalo by či si dával nový BIOS na kartu, alebo je všetko pôvodné? Mne to tera za posledný pár dní troška menej robí, ale predtým mi to spravilo aj 6x za deň. Inak pri hre mi to nespravilo ani jediný krát
Doterz výlučne iba v idle režime, ty si ako na tom? Robí ti to aj pri hre? Ako často ti to robí?
Inak čo tak pozerám popis zostavy, máš úplne inú zostavu, ešte aj kartu máš od iného výrobcu, vidím to na ATI catalyst a nejaký problém v spojitosti so softom, alebo už neviem.
Edit: Inak si myslím, že by sa tie vlákna mohli spojiť, resp. pokračovať v tom mojom prvom, nech su tu neni dve rovnaké s tým istým problémom.
Spoiler: ukázať
nie nedaval som nový BIOS , vsetko je povodne ako bolo , za poslednych pár dni ani mne to nerobilo bordel, no pri hre mi to este nespravilo nikdy vacsinou v firefoxe alebo vo winDVD - to ma dokáže dost rozčulit ked do zblbnutia mi resetuje kartu ked zapnem winDVD a ryxlo kcem skocit spat na zaciatok filmu a zacne mi resetovat kartu , zoparkrat sa mi stalo ze som musel aj resetovat komp. bud to neprestalo alebo windvd mi vypisoval ohladom nejakeho prekryvania ci copepo30 napísal:to:CyberSPY
AMD FX8370 // NOCTUA NH-D15 /// ASUS M5A97 R2.0 /// 2x 8 GB DDR3 2400MHz KINGSTON HyperX Beast /// ASUS Strix RX570 /// ASUS Xonar D2X /// SSD Samsung 860 EVO - 500GB /// NANOXIA Deep Silence 1 rev.B /// PSU Corsair HX620W /// Razer Lycosa mirror + Logitech MX518
tak toto mi vypisuje
Ano to je presne to isté ako aj mne robilo. Som zvedavý či aj po výmene dosky to bude robiť. Rozmýšľam, že keby sa dalo, by som ju pri RMK vymenil za Asus P5Q Pro. No uvidíme.
Spoiler: ukázať