Autosalon Nitra 08
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Autosalon Nitra 08
Tak zdravím páni určite sa tu nájdu nejaký ktorým lahodia pohlady na krásne, nové, autá, a aj slečien okolo.
Ako vieme v dňoch 11. 09. 2008 - 15. 09. 2008 sa konal resp. sa koná Autosalon Nitra 2008 ročník 16.ty.
Čo takto podeliť sa o Vaše názory naň, spokojnosť, kritika, a chcel by som pridať aj pár vecí ak by ste napísali (odpovede) sú ľahké, nieje to žiadna anketa len sa pýtam. + ak môžte prihodte Vaše foto ktoré považujete za najkrajšie z Vašeho fotoaparátu.
1. Ktoré auto sa Vám najviac páčilo? ( non TUNING)
2. Ktoré auto sa Vám najviac páčilo? ( TUNING)
3. Aká najškaredšie auto podľa Vás bolo na Autosalóne?
+ teda fotka toho naj na autosalóne, prosím autá nie slečny ( tie však môžu byť súčasťou fotky ale s autom)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tu pridávam svoje odpovede:
1. Ford Focus CC, Ford Mustang
2. Mini Cooper (old) -brutálny subwoover!!!
3. Kia Kee - to je hnus jak nikdy v živote!!!
fotka najkrajšia:
Ako vieme v dňoch 11. 09. 2008 - 15. 09. 2008 sa konal resp. sa koná Autosalon Nitra 2008 ročník 16.ty.
Čo takto podeliť sa o Vaše názory naň, spokojnosť, kritika, a chcel by som pridať aj pár vecí ak by ste napísali (odpovede) sú ľahké, nieje to žiadna anketa len sa pýtam. + ak môžte prihodte Vaše foto ktoré považujete za najkrajšie z Vašeho fotoaparátu.
1. Ktoré auto sa Vám najviac páčilo? ( non TUNING)
2. Ktoré auto sa Vám najviac páčilo? ( TUNING)
3. Aká najškaredšie auto podľa Vás bolo na Autosalóne?
+ teda fotka toho naj na autosalóne, prosím autá nie slečny ( tie však môžu byť súčasťou fotky ale s autom)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tu pridávam svoje odpovede:
1. Ford Focus CC, Ford Mustang
2. Mini Cooper (old) -brutálny subwoover!!!
3. Kia Kee - to je hnus jak nikdy v živote!!!
fotka najkrajšia:
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
Re: Autosalon Nitra 08
tam bol asi stary mustang ze? (nebol som v nitre, lebo neako nevysiel cas) slahne ma ak tam bol novy mustang
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Mustang Mustang ale ktorý myslíš? Concept tam nebol. Tieto tam boli:
http://img167.imageshack.us/my.php?imag ... 011qa7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img167.imageshack.us/my.php?imag ... 093zn2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img244.imageshack.us/my.php?imag ... 136nm3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Tuším že iné tam neboli...
http://img167.imageshack.us/my.php?imag ... 011qa7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img167.imageshack.us/my.php?imag ... 093zn2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img244.imageshack.us/my.php?imag ... 136nm3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Tuším že iné tam neboli...
no presne tie 2 co su na fotkach cierny s cervenymi pasmi a bielymi pasmi... to je bozske auticko to boli medzi vytunovanymi autami? ci normalne ako vo ford stajni ?
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Tie boli ako vytuningované auta, ja by som tam prijal to čo je v GRIDE toho...od Pioneeru bol nádherný neviem či 20-21-22" disky...brutiš...
Mňa autosalón sklamal, nebolo Audi, BMW a ani Porsche dokonca ani Cayenne som tam nenašiel... Tie dve Ferrari si môžu pichnúť... Ferrari-fuj jedine ten Rolls-Royce ma tam zaujal, ináč o ničom...
Ja proste nie som na takéto autá...
Čo sa týka Mustangov, stačí sa prejsť v BA pred hotelom Carlton. a dokonca tam aj lepšie fotky spravíš, lebo tam nieje toľko ľudí...
To dokonca aj Bratislavský autosalón bol lepší... Osobne som bol tuším 2 roky do zadu v Ženeve a nedá sa to porovnať...
Ja proste nie som na takéto autá...
Čo sa týka Mustangov, stačí sa prejsť v BA pred hotelom Carlton. a dokonca tam aj lepšie fotky spravíš, lebo tam nieje toľko ľudí...
To dokonca aj Bratislavský autosalón bol lepší... Osobne som bol tuším 2 roky do zadu v Ženeve a nedá sa to porovnať...
Naposledy upravil/-a Ondro1 v Po 15. Sep, 2008, 14:25, upravené celkom 1 krát.
We'll bang, ok?
No chcel som ísť, bohužial som mal niečo iné na práci, a aj mám ale keď vravíte že tam nebolo Porsche tak ani neľutujem
.
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Nevidel som tam Porsche, audi, mercesed, bmw, boli ale len tak povonku, myslím koncernovky tam neboli...
Však práve že koncernovky neboli, keby som chcel vidieť Mercedes/BMW len tak povonku, tak by som išiel pred ****hotel Karpaty v Častkove... Naviac som sa von skoro ani nedostal...
Som tam išiel s nádejou, že tam bude Porsche Cayman Design Edition alebo aspoň Boxter Design Edition, ale nie
Ale mne sa tá Kia Kee páčila, nuž každý má iný vkus...
Som tam išiel s nádejou, že tam bude Porsche Cayman Design Edition alebo aspoň Boxter Design Edition, ale nie
Ale mne sa tá Kia Kee páčila, nuž každý má iný vkus...
We'll bang, ok?
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Ano vyzerá to tak hnusne ako sama tá fotka... sry ale fakt...
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
no vcera som bol na autosalone .... napodobne ma celkom sklamal ale ako bolo pisane dôvodom je ze za chvilu sa kona autosalon v Parizi takze tam si to vsetci nechavaju a z toho dovodu bude bratislavsky autosalon zaujimavejsi ako tento tie mustangy boli naozaj pekne ten u piooneru bol krajsi co ma sklamalo bol Nissan Pathfinder a ta testovacia "offroad draha" kua "instruktor" na drbkal ete viac ako v autoskole a dovolili mi maximalne zaradit 1 bez plynu ....
Inac ten stary mustang tam uz nebol, dalsia zaujimava vec bola Audi R8 a RS4 na predaj R8 za nejakých 3,8mil a RS smiesnych 1,75mil Sk (btw nema niekto helfnut )
Pridávam par zaberov mohli byt aj lepsie len za fakt nedol s fotgrafiou pohrat kopec ludi cize automatika a rychlo cvak cvak a dav ta uz odnasal niekam inam
Inac ten stary mustang tam uz nebol, dalsia zaujimava vec bola Audi R8 a RS4 na predaj R8 za nejakých 3,8mil a RS smiesnych 1,75mil Sk (btw nema niekto helfnut )
Pridávam par zaberov mohli byt aj lepsie len za fakt nedol s fotgrafiou pohrat kopec ludi cize automatika a rychlo cvak cvak a dav ta uz odnasal niekam inam
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
No, takže aj ja som bol... a musim povedať, že toto bol najnudnejší Autosalon v Nitre za posledných 5 rokov... Chybal mi hlavne VW s jeho novým golfom, viac športiakov (350z?) ale zas ma prijemne prekvapil Renault z jeho Megane Coupe Concept. Len sa mi na ňom nepáči to nové označovanie. Kam sa vytratili dĺžne z názvov renaultov? (Megane/Mégane, Clio/Clío, Scenic/Scénic) Ja viem, že už dlhšie ich tam nepíšu, ale mohli by od znovu s tým začať....
Trochu som sa tam pohral s tým otváraním kufra na Superbe...sranda
Takže najkrajšie bol jednoznačne MITSUBISHI LANCER EVOLUTION (má úúúúúúúúúplne super Recaro sedačky, ani ferrari ani porsche také dobré sedačky nemalo)
To nie som ja na tej fotke...
Tuningové autíčka ma velmi nelákajú, ale ak sa K1 Attack počíta ako tuning, tak sa mi páčilo, že tam boli dosť vo velkom prezentované...
Alebo ešte tento Citroen a Ignis Sport (rozpraval som sa aj s jeho vlastnikom - 140 koni a 850kg ):
Najšpatnejšie auto? Dacia Sandero - Jednoznačne špatné, iba preplechované staré Clio, ktoré týmto iba dosrali....(hehe, to som ani neodfotil )
Ináč, neviete, či Briliance nepatrí Fordu? Velmi sa mi jeho koštrukcia podobala na Forďácke platformy.
Trochu som sa tam pohral s tým otváraním kufra na Superbe...sranda
Takže najkrajšie bol jednoznačne MITSUBISHI LANCER EVOLUTION (má úúúúúúúúúplne super Recaro sedačky, ani ferrari ani porsche také dobré sedačky nemalo)
To nie som ja na tej fotke...
Tuningové autíčka ma velmi nelákajú, ale ak sa K1 Attack počíta ako tuning, tak sa mi páčilo, že tam boli dosť vo velkom prezentované...
Alebo ešte tento Citroen a Ignis Sport (rozpraval som sa aj s jeho vlastnikom - 140 koni a 850kg ):
Najšpatnejšie auto? Dacia Sandero - Jednoznačne špatné, iba preplechované staré Clio, ktoré týmto iba dosrali....(hehe, to som ani neodfotil )
Ináč, neviete, či Briliance nepatrí Fordu? Velmi sa mi jeho koštrukcia podobala na Forďácke platformy.
Naposledy upravil/-a Timeshifter v Po 15. Sep, 2008, 17:52, upravené celkom 1 krát.
od teba sa nič iné ani očakávať nedaloTimeshifter napísal:Takže najkrajšie bol jednoznačne MITSUBISHI LANCER EVOLUTION
btw: to ste ešte dnes boli? alebo? a len ty a Gabo?
s pozdravom, crux.
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
V sobotu ráno ja a gabo (mala ísť aj polovička ľudí z nových zamkov so mnou, no ked uvideli, aký som špatný, tak sa rozhodli z bezpečnostných dôvodov neísť )crux2005 napísal:od teba sa nič iné ani očakávať nedaloTimeshifter napísal:Takže najkrajšie bol jednoznačne MITSUBISHI LANCER EVOLUTION
btw: to ste ešte dnes boli? alebo? a len ty a Gabo?