Zdravim vospolok
Dostal sa mi do ruk tento model Aceru ze ci mu neviem pomoct ale som v koncoch. Chyba je nasledovna notrebook sa normalne sputi a javi sa ze je v pohode asi 10 sekund potom sa ozve z reprakov nejaky podozrivy praskot a notebook zamrzne. Nejake napady??? Notebook ma sice iba rok a pol ale bol kupovany z velkoskladu iba s rocnou zarukou. Za kazdu radu vopred dakujem
Acer Aspire 5101ANWLMi - problem
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
Re: Acer Aspire 5101ANWLMi - problem
Chýbajú základné info:
1. 10sec. vždy, presne ?
2. Merané od zapnutia, alebo po poste?
3. Točia sa fany?
4. Skúšal si OS recovery?
5. RAM odtestované? MemTest+, GoldMemory...
1. 10sec. vždy, presne ?
2. Merané od zapnutia, alebo po poste?
3. Točia sa fany?
4. Skúšal si OS recovery?
5. RAM odtestované? MemTest+, GoldMemory...
CENTER
Spoiler: ukázať
Re: Acer Aspire 5101ANWLMi - problem
mno podla mna nic nechyba
ale ked ti to pomoze :
merane od stlacenia power buttonu
napisal som asi 10s cize nie presne (vcera vecer sa mi dokonca podarilo komplet nabootovat, cize poatiahol asi 35s)
fany sa tocia, teploty su v poriadku (za 10s sa nedokaze prehriat nic )
OS recovery mi je na dve veci ked ze je to hardwareova chyba (z toho co som popisal je to dost predpokladatelne)
za 10s ram test nespravim ale skusal som aj vymenit ram z ineho booku situacia sa nezmenila
vlastne by som len rad vedel ci posla doksa alebo to este nejako zachranim, lebo jeden kamarat mi povedal ze tomu pomoze uz iba kladivo
ale ked ti to pomoze :
merane od stlacenia power buttonu
napisal som asi 10s cize nie presne (vcera vecer sa mi dokonca podarilo komplet nabootovat, cize poatiahol asi 35s)
fany sa tocia, teploty su v poriadku (za 10s sa nedokaze prehriat nic )
OS recovery mi je na dve veci ked ze je to hardwareova chyba (z toho co som popisal je to dost predpokladatelne)
za 10s ram test nespravim ale skusal som aj vymenit ram z ineho booku situacia sa nezmenila
vlastne by som len rad vedel ci posla doksa alebo to este nejako zachranim, lebo jeden kamarat mi povedal ze tomu pomoze uz iba kladivo