Moj problem: bez toho, aby som mal do USB pripojeny externy hdd (WD 1200BEVEsternal USB Device) mi proste nenabehne windows.
Miesto toho mi to po malom uvode v zmysle: "pravdepodobne doslo k zmene v hardware/pocitac bol nespravne restartovany/nahle vypnuty" da 5 moznosti (Nudzovy rezim, Nudzovy rezim v MS- DOS, Nudzovy rezim pre pracu v sieti, Spustit podla posledneho znameho konfiguracneho nastavenia, Spustit beznym sposobom). Problem vsak je, ze nech zvolim ktorukolvek z tychto moznosti a nemam v USB pripojke ten externy hdd, len ma znovu vrati pred tuto tabulku s 5- mi moznostami a tak az do zblanenia..
Situacia sa meni potom, co si tam pripojim tento hdd a zvolim moznost spustit podla posledneho znameho konfiguracneho nastavenia. To sa mi to potom tusim zacykli este raz, ale po dalsom zvoleni tejto moznosti slavi moje taktika uspech a mne nabieha windows..
V pripade, ze tam mam hdd pripojeny este pred spustenim pc, windows mi nabehne akoby nic.. ziadne tabulky, ziadne moznosti..hladke spustenie
Skusal som tento hdd "bezpecne odebrat" aj odinstalovat, ale nepomohlo. moj PC: ASUS X51Rseries. Windows XP..neviem co robit
bez externeho hdd sa mi nespusti operacny system
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: bez externeho hdd sa mi nespusti operacny system
napada ma skontrolovat boot.ini
mal by vyzerat asi takto:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
jednoduchsie ako dlho hladat pricinu by bolo PC rovno preinstalovat....
mal by vyzerat asi takto:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
jednoduchsie ako dlho hladat pricinu by bolo PC rovno preinstalovat....
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent