ale praveze je ...BaM napísal:Mozem v recenzii pouzit obrazky stiahnute z netu, z inej stranky ak na danom obrasku nieje logo stranky? nieje tam problem s autorskym pravom.
Platene recenzie / hladame novych autorov
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Nic nikomu nepis, pouzi obrazky vlasne
Mame tu predsa dajaky vlastny "fejs", nepotrebujeme linkovat cudzie obrazky. A aj ten pocit "vsetkovlastneho" je lepsi
Ak chces nieco recenzovat, mas to predsa fyzicky v rukach, nemoze byt problem to nafotit, veD kvalita nemusi byt hneD à la Saudek.
Edit : jj, Saudek, kdesi mi uletelo A-cko z klavesnice
Mame tu predsa dajaky vlastny "fejs", nepotrebujeme linkovat cudzie obrazky. A aj ten pocit "vsetkovlastneho" je lepsi
Ak chces nieco recenzovat, mas to predsa fyzicky v rukach, nemoze byt problem to nafotit, veD kvalita nemusi byt hneD à la Saudek.
Edit : jj, Saudek, kdesi mi uletelo A-cko z klavesnice
Re: Platene recenzie / hladame novych autorov
moze mi niekto vysvetlit co to znamena cisty text a teda v ktorom programe by som to mohol pisat.RP napísal:Autor dodava cisty text. Co znamena nepouziva frontpage alebo iny podobny html editor (Word, Notepad, Open Office).
ak by bol zaujem tak mozem spravit recenziu Thermaltake Blue Orb II.ale ak nie je tak napiste,nebudem to nadarmo pisat jak dilino
dexman napísal:moze mi niekto vysvetlit co to znamena cisty text a teda v ktorom programe by som to mohol pisat.RP napísal:Autor dodava cisty text. Co znamena nepouziva frontpage alebo iny podobny html editor (Word, Notepad, Open Office).
ak by bol zaujem tak mozem spravit recenziu Thermaltake Blue Orb II.ale ak nie je tak napiste,nebudem to nadarmo pisat jak dilino
Napriklad Dreamweaver, ci Namo. Cisty text znamena len s nutnymi html tagmi.
pozeram, ze posledny prispevok je tu spred roka. Ako je to s recenziami teraz ?
PC1: 2500K@4,5GHz/passive NOCTUA NH-D14 | 8GB | GIGABYTE 7850@1090/5700 2GB | 128GB SSD/1TB/NAS DS212j 2x1TB | ASUS P8P67-M PRO | Corsair HX 520 | Cooltek U3 | 22" Dell 2209WA
PC2: 2120@3,5GHz/active Gelid Tranquillo | 8GB | ASUS 6850 2GB | 1TB | ASUS P8Z77-V LX | Corsair VX 450 | Thermaltake Soprano | 23" LG Flatron IPS231
PC3: 8400@3,16GHz/DELL OPTIPLEX 755 SFF | 6GB | GTX 750 incoming ? | 64GB SSD | 17" Dell
PC2: 2120@3,5GHz/active Gelid Tranquillo | 8GB | ASUS 6850 2GB | 1TB | ASUS P8Z77-V LX | Corsair VX 450 | Thermaltake Soprano | 23" LG Flatron IPS231
PC3: 8400@3,16GHz/DELL OPTIPLEX 755 SFF | 6GB | GTX 750 incoming ? | 64GB SSD | 17" Dell
Recenzentov hladame samozrejme stale. Plati viackrat povedane - v pripade zaujmu poslite clanok na posudenie na pc@pc.sk a kopiu na admin@pretaktovanie.sk.MajkY napísal:pozeram, ze posledny prispevok je tu spred roka. Ako je to s recenziami teraz ?
Mam doma nejaky HW, mozno trosku postarsi, ale ak by bol zaujem, tak mozem napisat o tom nejaku recenziu.
Veci su napisane v spojleri. Hlavne asi nieco o volante, procesore, grafike, zakladnej, pripadne zdroji.
Veci su napisane v spojleri. Hlavne asi nieco o volante, procesore, grafike, zakladnej, pripadne zdroji.
Spoiler: ukázať
Napis a postni to do sekcie Recenzie ciatatelov: http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/viewforum.php?f=68DoGy13 napísal:Mam doma nejaky HW, mozno trosku postarsi, ale ak by bol zaujem, tak mozem napisat o tom nejaku recenziu.
Dik