Poznáš Microsoft? Tak sa ukáž! Súťaz s Microsoft!
Re: Poznáš Microsoft? Tak sa ukáž! Súťaz s Microsoft!
keby ste tak hrali ferovo a negooglili. to ste az taki sprosti alebo co? ved su to primitivne otazky a kazdy kto pouziva aspon trosku vistu (ale aj rozum a iny OS), tak vie o co ide.
btw. aka je ta spravna odpoved zo vcerajska? zatial ju tu nikde nevidim. tak som zvedavy
btw. aka je ta spravna odpoved zo vcerajska? zatial ju tu nikde nevidim. tak som zvedavy
NB Acer Aspire 3810T
Ze kazdy co pouziva vistu
(CPU: INTEL i5 3570@4GHz| Chladič CPU: NOCTUA NH-U12P| Doska: ASROCK Extreme 4 Z77| VGA: AMD Gigabyte 7870 OC| RAM: Kingstone 1600MHz, 8GB| SSD: Kingtone V200 128GB| Zdroj: SuperFlower Gold King Platinum 550W| Microsoft 7000, Laser |LCD: DELL 22", 2212| Zvukovka: M-AUDIO Revolution 5.1| Repro: GENIUS HT | Skrinka: Fractal Design Define R4| Klavesnica: RAZER LYCOSA. +IPhone 13PRO. www.cistenie-klimatizacii.sk)
co je na tom take smiesne ?
NB Acer Aspire 3810T
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
ja napr. pouzivam vistu (uz dokonca druhy tyzden ) a dnesnu otazku som nevedel z hlavy (ani vcerajsiu) ... mozno to bude tym, ze mam 32b verziu ...
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
spravna odpoved z pondelka 22.9.2008
Spoločnosť Microsoft vo Windows Vista predstavila novú technológiu obrazu disku na systémovú inštaláciu, ako sa tento formát súboru nazýva?
• Windows Imaging Format
• Windows OEM Image
• Windows ISO image
Spoločnosť Microsoft vo Windows Vista predstavila novú technológiu obrazu disku na systémovú inštaláciu, ako sa tento formát súboru nazýva?
• Windows Imaging Format
• Windows OEM Image
• Windows ISO image
to LittleMan: no to bude presne preto:P kedze 32 bitovy system nepotrebuje emulaciu na 32bit :P
NB Acer Aspire 3810T
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
je vari niekde v pravidlách zákaz používať brain ? v mojom prípade to znamená, keď niečo neviem, vyhľadám si to - veď o tom to je.. a keďže gúgeľ patrí medzi mojich obľúbencov, prečo nie ?? pre mňa je to zaujímavá súťaž, pretože som nikdy Vistu nemal, bavil som sa v nej asi tak 5 minút môjho života, neviem o nej takmer nič, preto nemám šancu na tieto otázky odpovedať "z hlavy"..allshe napísal:keby ste tak hrali ferovo a negooglili. to ste az taki sprosti alebo co?
nabudúce sa radšej zdrž komentára
nepripadám si sprostý, ani primitívny a rozum používať viem
hh toto presne som myslel tym siechom zjavne je tu nechapavy niekto kto to tvrdi o inych.
Ps ja som tiez mal VISTU nainstalovanu asi 1/2 hodiny. Ale potom som dostal rozum
EDIT: plz ked pises o inych ze na to nemaju aspon sa nauc GRAMATIKU!
Ps ja som tiez mal VISTU nainstalovanu asi 1/2 hodiny. Ale potom som dostal rozum
EDIT: plz ked pises o inych ze na to nemaju aspon sa nauc GRAMATIKU!
(CPU: INTEL i5 3570@4GHz| Chladič CPU: NOCTUA NH-U12P| Doska: ASROCK Extreme 4 Z77| VGA: AMD Gigabyte 7870 OC| RAM: Kingstone 1600MHz, 8GB| SSD: Kingtone V200 128GB| Zdroj: SuperFlower Gold King Platinum 550W| Microsoft 7000, Laser |LCD: DELL 22", 2212| Zvukovka: M-AUDIO Revolution 5.1| Repro: GENIUS HT | Skrinka: Fractal Design Define R4| Klavesnica: RAZER LYCOSA. +IPhone 13PRO. www.cistenie-klimatizacii.sk)
este mi tak povedz (napis) kde sa podla taba mam naucit gramatiku ?
NB Acer Aspire 3810T
v tomto vlakne urcite nie lebo tu je debata o sutazi...a inak s3r3s si do huby
urcite si na tu otazku ani neodpovedal spravne
naco sa pytas na spravnu odpoved ked ty mas preluskane vsetko ohladom win vista?keby ste tak hrali ferovo a negooglili. to ste az taki sprosti alebo co? ved su to primitivne otazky a kazdy kto pouziva aspon trosku vistu (ale aj rozum a iny OS), tak vie o co ide.
urcite si na tu otazku ani neodpovedal spravne
nemam preluskane len ma proste zaujimala skutocne spravna odpoved ci som sa nesekol. tu je vas ale riadna kopa co len podjebovat vedia.
NB Acer Aspire 3810T
No keby tá súťaž bola zameraná na matematiku alebo astronómiu, tak by som(možno) negooglil, ale o tomto naozaj nemám ani páru, pretože vistu mám len 32bit(aj to len na príležitostné používanie) a používať Microsoft program na image disku... no fuj! Veď to nič neprečíta. Nech žije Alcohol! Naviac je ten program asi len v Ultimate verzii, lebo ho nemôžem nájsť.
We'll bang, ok?
pozrimeze. ako sa boji ze ho niekto ohrozi.. mal by si sa naozaj bat, lebo google velmi znizuje tvoje sance na vyhruallshe napísal:keby ste tak hrali ferovo a negooglili. to ste az taki sprosti alebo co? ved su to primitivne otazky a kazdy kto pouziva aspon trosku vistu (ale aj rozum a iny OS), tak vie o co ide.
ale aby si mal dobry pocit, idem si kupit nejaku knihu o tvojej viste a najprv si ju dopodrobna nastudujem, az potom budem sutazit. to je myslim fer, nie?
EDIT: ved ma nepoznas, ako si teda dovolojes hodnotit to ci som sprosty, alebo nie?
Spoiler: ukázať
Mohli by sme tu pokračovať v trošku inom smere než rýpaním do seba a nadávaním si? Lebo toto skutočne nie je slušná a kultúrna cesta ako vyjadriť svoj názor. Google nezakazuje nikto, kto vie hladať, nájde si odpoveď, je len na jeho svedomí či sa ženie za výhrou alebo si chce aj troška potrápiť svoje mozgové závity.
.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Jún, 2007, 08:00
Ved aj ked to niekto nevie nech si najde cez google spravnu odpoved.Mozno si o danej problematike precita viac a je mudrejsi.