Poznáš Microsoft? Tak sa ukáž! Súťaz s Microsoft!
Re: Poznáš Microsoft? Tak sa ukáž! Súťaz s Microsoft!
A neni jedno kolko to komu trva ? hlavna vec ze najde odpoved a ked nie tak nie dost zbytocne prispevky
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro|
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|
"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|
"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
- Lycan
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00
šak áno ja som nvedel čo tam mám napísať , preto mi to tak dlho trvaloxvalky napísal:30 min? nejak dlho, nie? skor si "nevedel" co napisat ak ti to trvalo tak dlho.. stacilo napisat "excel 2007 rows" a hned prvy odkaz, ani nan nemusis klikat a mal si spravnu odpoved...Lycan napísal:omg ja som to za takych 30 min nasiel ce google .....treba vediet co tam treba napisat
650W, i5 3,6 Ghz, GTX 760
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Jún, 2007, 08:00
Najjednoduchší spôsob ako zistiť koľko riadkov stačí stlačiť a podržať to medzi A a 1 vľavo hore a máte odpoveď
- Lycan
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00
Podmienka : Iba ak máś Microsoft Excel 2007 .jancin99 napísal:Najjednoduchší spôsob ako zistiť koľko riadkov stačí stlačiť a podržať to medzi A a 1 vľavo hore a máte odpoveď
650W, i5 3,6 Ghz, GTX 760
Som rad ze tu je tato sutaz, zaujimave vecicky ))
Ale fakt prispevky ludi co sa dohaduju za kolko kto co nasiel, je to trapne.
Ale fakt prispevky ludi co sa dohaduju za kolko kto co nasiel, je to trapne.
- redered
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Jan, 2008, 14:00
tie spravne odpovede by ste nemohli pisat na zaciatku tejto temy?
nieze by mi to vadilo ale bolo by to prehladnejsie , pre tych ktory si to skontroluje raz za cas
nieze by mi to vadilo ale bolo by to prehladnejsie , pre tych ktory si to skontroluje raz za cas
PC 1 - MB: MSI P67A-GD55 | CPU: i5-2500K @ cooled by Noctua NH-U12P | VGA: Gigabyte GTX 960 | RAM: Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Vengeance | HDD: WD AAKS 320GB | PSU: Seasonic S12II Bronze 520 W | Case: BitFenix Raider| LCD: Dell UltraSharp 24" | Headset: Creative Fatal1ty | Keyboard: Logitech G11 | Mouse: MX518 | Mousepad: Steel Qck | CS a DOTA player | Phone: LG G3
Spoiler: ukázať
Správna odpoveď zo včerajška:
Nový shell vo Windows Vista sa nazýva...
• Windows Aero
• Windows Plex
• Windows Jade
Je to aj na prvej strane
Nový shell vo Windows Vista sa nazýva...
• Windows Aero
• Windows Plex
• Windows Jade
Je to aj na prvej strane
.
- One-Half
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 17. Aug, 2004, 14:00
Hmm nejak ma zaraza dnesna otazka su tam 2 spravne odpovede opravte ma ak sa mylim.
CPU: E8500 @ 4000MHz 1,28 Vcore COOLER: Noctua NH-U12P 900ot.MOBO:Gigabyte EP45-UD3R RAM:Corsair Twin2X XMS2 DHX 2x2GB 4-4-4-12 800Mhz@5-5-5-15 1000Mhz HDD:WD 640GB AAKS 16MB SATA 2 DVD-RW:LG GSA 4167B VGA: Gigabyte ATI HD 4850 512MB AC S1+CoolerMaster 800ot. SOUND: Creative SB Live 5.1 MONITOR:LCD Samsusng 2043NW PSU:Corsair HX520 MOUSE & PAD: Razer Copperhead Blue & Steelpad S&S KEYBOARD: Microsoft Reclusa REPRO: Genius SW 5.1 HT Case: CoolerMaster Sileo 500 +2x Noctua NF-S12-800
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 24. Feb, 2007, 08:00
hmm ani nie lebo ten jeden nieje este von zatial je iba aero a plex alebo jade (teraz na rychlo si nespomeniem ktory z nich) sa iba pripravuje a v stadiu testovania.One-Half napísal:Hmm nejak ma zaraza dnesna otazka su tam 2 spravne odpovede opravte ma ak sa mylim.
nevsimol si si datum kedy to pisal. mal na myslu tu DNESNU otazku ohladne noveho formatu v office.
ano mylis sa, je tam iba jedna spravna odpoved. jeden z tych dvoch ktore ty myslis je uz starsi format a neprisiel s nim prave mrkvosoft.
ano mylis sa, je tam iba jedna spravna odpoved. jeden z tych dvoch ktore ty myslis je uz starsi format a neprisiel s nim prave mrkvosoft.
NB Acer Aspire 3810T
-
- Nový používateľ
allshe napísal:nevsimol si si datum kedy to pisal. mal na myslu tu DNESNU otazku ohladne noveho formatu v office.
hehe nevsimol som si len to napisal pod ten prispevok yo spravnymi odpovedami sorry
hmm a preco prezradzas skoro spravne odpovede
- Crazy_Horse
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Nov, 2007, 08:00
no, tak mne to napriklad neprezradilo nic. aj tak musim hladat. o nejakych formatoch totiz nemam ani tusenia. takze pohoda.elone napísal:allshe napísal:nevsimol si si datum kedy to pisal. mal na myslu tu DNESNU otazku ohladne noveho formatu v office.
hehe nevsimol som si len to napisal pod ten prispevok yo spravnymi odpovedami sorry
hmm a preco prezradzas skoro spravne odpovede
v kazdom pripade, predchadzajuca otazka bola celkom haluz. ked sa niekde napise shell, tak obvykle cloveka napadne unixovy shell a to potom musi clovek rozmyslat, co to do pekla znamena vo windowse
Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate
elone napísal:hmm ani nie lebo ten jeden nieje este von zatial je iba aero a plex alebo jade (teraz na rychlo si nespomeniem ktory z nich) sa iba pripravuje a v stadiu testovania.One-Half napísal:Hmm nejak ma zaraza dnesna otazka su tam 2 spravne odpovede opravte ma ak sa mylim.
To nieje pravda jade a plex boli pôvodne názvy windows aero , ešte za čias keď sa vista mala volať longhorn.Aspoň ja som to tak dozvedel tuto
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
hmm ja som zasa nieco cital o tom ze je to pripravovany ale neviem kde ale hladam ako divy ten link kde to bolo