Liquid chladenie...

Všetko o vodnom chladení a riešenie problémov ...
Používateľov profilový obrázok
EssoSk
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 23. Sep, 2008, 18:39

Liquid chladenie...

Príspevok od používateľa EssoSk »

Mam taky dotaz má niekto skusenosti z http://www.aquacool.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; ?? Podla mna to niekto vyraba doma na kolene nezda sa mi to ...
A2C
Ban
Ban
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00

Re: Liquid chladenie...

Príspevok od používateľa A2C »

sú tu ľudia ktorý sa s tým veľmi dôverne zoznámili ale pochybujem žeby sa s tým radi zoznámili aj druhý krát
investuj toho viac do kvalitných vecí čo skutočne vydržia veľmi dlho ;)

edit: toto bol omyl ktorý som si mal všimnúť skôr ako som toto napísal, jedná sa o firmu s veľmi podobným názvom ako tú ktorú spomínaš
Naposledy upravil/-a A2C v Pi 26. Sep, 2008, 23:07, upravené celkom 1 krát.
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
Gorelord
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 10. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Gorelord »

A2C napísal:sú tu ľudia ktorý sa s tým veľmi dôverne zoznámili ale pochybujem žeby sa s tým radi zoznámili aj druhý krát
investuj toho viac do kvalitných vecí čo skutočne vydržia veľmi dlho ;)
Neplést s původním Aquacoolem který skončil víc jak před 3 lety. I v té době se ale jednalo o kvalitní chlazení..Casto se to plete s firmou Aqcool se kterou moc lidi spokojeno nebylo..Rad bych vedel co nekvalitniho vidite na mem bloku?
CPU: C2D E8500@3163MHz, MB: Gigabyte GA-EP45-UD3R, GPU: Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDD3, RAM: 4x1GB Geil 800MHz (4-4-4-12-2T@830MHz), PSU: Corsair HX620W, HDD: Seagate Barracuda 7200.11 500GB, Audio: Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music, LCD: 22" Dell E228WFP, **PC is Aquacooled**
Gorelord
Nový používateľ
Nový používateľ

EssoSk napísal:Mam taky dotaz má niekto skusenosti z http://www.aquacool.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; ?? Podla mna to niekto vyraba doma na kolene nezda sa mi to ...
Zdravím..Co přesně se vám nezdá na mém bloku? Je přece úplně jedno jak a kde je vyroben..Jediný na čem záleží je, jak jsou spokojený zákazníci..Stixion 400 se dokonce účiností vyrovnává nejlepšímu bloku na trhu Fuzion V2. Máte ale pravdu, nejedna se o nějakou velkovýrobnu a je vše teprve ve vývinu..
CPU: C2D E8500@3163MHz, MB: Gigabyte GA-EP45-UD3R, GPU: Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDD3, RAM: 4x1GB Geil 800MHz (4-4-4-12-2T@830MHz), PSU: Corsair HX620W, HDD: Seagate Barracuda 7200.11 500GB, Audio: Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music, LCD: 22" Dell E228WFP, **PC is Aquacooled**
EssoSk
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 23. Sep, 2008, 18:39

Príspevok od používateľa EssoSk »

Mozete mi tykat.... lebo ma to dost zaujalo ale ked som pozrel na cenu ktora ma tiez zaujala tak ma to odradilo je na to neaka zaruka ? /lebo vecsinou lacne mi nic dlho nevydrzi/... do noveho pc rozmyslam o vodnom chladeni....
vratim sa k teme tie ceny su v SK alebo CZK ? Posielate aj na SK ? a este nahodou cely set ?? ak vas niekto tu urazil tak sa ospavedlnujem :)

a chcel som vediet ci s tym ma niekto skusenosti...
Gorelord
Nový používateľ
Nový používateľ

Ceny jsou v CZK, na stránkách se stále ještě pracuje. Takže nízká cena tě odradila od nákupu? :) Prodávám jen vodní boky, na kterých není nic co by se mohlo rozbít. Záruka na bloky je doživotní. Kdyby jsi nebyl s čímkoliv spokojen, at už s výkonem bloku, nebo jeho kvalitou, tak samozřejmě není problém vrátit peníze (14 dní od nákupu). Zbytek, jako třeba vodní čerpadlo musíš sehnat jinde..na www pouze doporučuju vhodné komponenty pro vodní chlazení..Na slovensko jsem ještě nic neposílal, ale neviděl bych v tom nějaký problém..
jergus
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa jergus »

Gorelord: mozes prezradit cim si robil drazky 0,5mm siroke do tej hlbky? Jedine co ma napada a videl som tak v katalogu fraisa rezacie kotuce 0,5mm hrube a cca 30mm priemer...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
Diablo1st
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Diablo1st »

Jerguš: dá sa to spraviť aj gravírovacou frézkou. Pokiaľ viem priemery sú ešte menšie ako 0,5mm ale neviem do akej hĺbky sa s nimi dá ísť.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.

FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Gorelord
Nový používateľ
Nový používateľ

jergus napísal:Gorelord: mozes prezradit cim si robil drazky 0,5mm siroke do tej hlbky? Jedine co ma napada a videl som tak v katalogu fraisa rezacie kotuce 0,5mm hrube a cca 30mm priemer...
Napada te to spravne, je to rezacim kotouckem. Drazky jsou siroke 0.4mm..vyroba takoveho bloku je ale uz trochu extrem(hlavne rezani do takove hloubky). Na druhem kusu jsem zlomil pilovy kotoucek, vznikl jen 1 prototyp a dalsi vyroba je zatim u ledu..
Ted koukam na forum ze uz mas s vyrobou podobnych bloku nemale zkusenosti.. :-)
jergus
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa jergus »

Diablo1st: gravirovacie frezy su tak do hlbky 1-2mm, do 4,5mm je to extrem.

Gorelord: ja som povodne skusal taktiez kotucom ale 1mm siroky a robil som do hlbky 5mm, ale taktiez som ho dolamal. Reznu cast mi doslova obrusilo a v drazke kotuc zacviklo. Tie jemnejsie drazky 0,5mm som robil mikrofrezkou ale len do hlbky 3mm. Problem v kotucovej metode je ze hrany vystupkov su ostre a strasne to zvysuje restriktivitu. Ked budem mat viac casu skusim ich vyfrezovat okruhle.
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Návrat na "Vodné chladenie"