ani v pcmanii uz zasa nieje

Ja ho v bgs nikde nevidimzoom napísal:HP LP2275 je skladom v BGS. Cena 8823,- Sk bez DPH, skladom 20+ kusov.
http://www.edsystem.sk/main.aspx?cls=pr ... _id=348493" onclick="window.open(this.href);return false;fanatic1 napísal:Ja ho v bgs nikde nevidim![]()
Tak mi to prepac, mozno ze som slepy, ale ja ziadne rozmazanie obrazu oproti mojmu predchadzajucemu LCD nebadam.Dakkon napísal:faugusztin-nebadas rozmazanie pri hrani?Napr. ked hras FPS lebo ja to vidim dost dobre.Nemohol by si mi pls nahrat nejaku ukazku za pomoci frapsu.Proste neexistuje ze ti nemaze obraz.Tak nemaze mi len farebne body,samozrejme aj mysku v okne mi maze.
no koukam ze zas zmizly, no to je blazinec tenhle monitor... Nereknu kdyby nebyly skladem a dodaci lhuta napriklad 14dni apod, ale oni zmizi vzdycky uplne ze systemu ehopu, jako by slo o stary produkt nebo uz nemel vubec byt.Xaltotun napísal: a uz zas niesu (2275),
Ešte presnejšie povedané: každý monitor je vybavený bufferom - pamäťou - ktorá uchováva jeden alebo viac framov predtým než sa vykreslia, každý frame ktorý príde z grafiky je najprv zapísaný do buffera a až potom vykreslený, input lag je jav pri ktorom dochádza k efektu oneskoreného vykreslenia na obrazovku. Toto celé má na starosti elektronika, čiže zase platí - keď je elektronika naprd, je aj monitor naprd (a tým pádom aj jeho panel, ktorý môže byť IPS/xVA a iné).faugusztin napísal:Myslim ze si mylis pojmy a dojmy. Inputlag je meskanie zmeny obrazu voci pohybu mysky v porovnani s napr. CRT. To, co vadi tebe je zmena farby bodu. A naozaj neviem ako ty, ale ja ziadne rozmazanie obrazu nebadam. A to ho uz mam druhy den.