Ahoj
http://www.park.sk
Narazil som na dobru stranku (slovensku) kde si mozete ukladat online svoje oblubene a najviac pouzivane Linky (stranky).
A co je super (aspon ja to dost pouzivam) su notesy (ja osobne si tam ukladam mnozstvo torrent linkov alebo linkov ktore si chcem neskor stiahnut)
P.S. A pomalicky si tam uz zbieram GOLD (zlatky) je to cool
Bookmarks, Linky, Notesy - www.park.sk
Re: Bookmarks, Linky, Notesy - www.park.sk
Narazil si, alebo s tým niečo aj máš spoločné?
//sympatickejšie je ahoj banda, robím na novom projekte, akých je tu už asi tristo, ale aspoň sa tam pozrite, nech sú zlatky
//sympatickejšie je ahoj banda, robím na novom projekte, akých je tu už asi tristo, ale aspoň sa tam pozrite, nech sú zlatky
Me like Pentium
Re: Bookmarks, Linky, Notesy - www.park.sk
Som si mohol mysliet .. ono to tak v poslednej dobe je ze su ludia podozrievaviScorp napísal:Narazil si, alebo s tým niečo aj máš spoločné?
S tym "projektom" (ako ho ty nazyvas) nemam nic spolocne ... akurat som sa s tym chcel podelit ... ale ak som tym niekoho urazil tak sorry ... a NVM ... samozrejme to nemoze konkurovat k tvojej 300 pocetnej zbierke podobnych slovenskych webov !
P.S: Oslovenie "BANDA" sa mi nezdalo dost "IN" kedze s tymto web-om niesom zatial az tak vo familiarnom styku