Potrebujem radu. Idem reklamovať grafickú kartu a potrebujem nahodiť pôvodný chladič. Ide o to, že medzi chladičom a pamäťami grafickej karty bola taká teplovodivá guma akoby žuvačka, ktorá sa mi potrhala.
Potrebujem ju teraz nahradiť inou.
Takže vaša rada? Dá sa niekde kúpiť, alebo nejako vyrobiť? V okolí som obehal PC shopy a nikde som ju nenašiel.
No mal som aj taký návrh, aby som to poslal bez toho, lenže keď sa pozrieš na tú kartu z boku, zak bude vidno medzeru, samozrejme keď nebude iná možnosť, tak nastúpi kamufláž...
Takže karta poskladaná s pôvodnými "žuvačkami" /myslel som že som ich vyhodil/, trošku som ich "vymodeloval" a vyzerá to ako originál. Len nech nedávajú dole chladič, lebo tam odpadnú...
Viem, viem, na teba som si spomenul...
Lenže tu sa nejednalo o ružovú ale o takú modrastú, čo by sa tiež dalo inou farbou fixky.
Ja som to ako tak zreparoval a takto to pôjde na reklamačku. Buď alebo...
Ale ďakujem...
V to dúfam a spolieham sa na to, že nemajú na to prostriedky /ľudí/ a čas...
Lebo keď to rozoberú, tak pochybujem, že uveria tomu, že sa to roztrhalo pri ich demontáži.
Aj tak nepochopím túto politiku. Výrobcovia namontujú referenčný chladič, ktorý je málo účinný a keď si ho vymeníme za lepší, tak strata záruky...
Karta vyreklamovaná, dostal som úplne novú...
Keď mi kamarát dnes volal z PC Shopu, že ju tam mám nechcelo sa mi veriť. Tomu sa hovorí vybavenie reklamácie. Koľko? 3 dni?
Dnes večer test a pôjde pod vodu, no a ešte uvidím či na ten volt mod pristúpim.