Usporiadanue fotiek na DVD
Usporiadanue fotiek na DVD
kto vie poradiť ako napáliť súbory s fotkami na DVD aby pri pozerani na DVD prehrávači šli pekne po poradi ako boli vytvorené (dátumovo). Keď ich napálim na PC a pozerám cez PC je to všetko ok, akonáhle cez video, skáča to ako sa mu zachce. Nechápem. Počul som že video sa správa úplne inak ako PC-čko, údajne to načítava alfanumericky teda podľa názvu. Vo videu sa nedá nič nastaviť, tam je len "interval premietania" a "spustemie premietania". Ďakujem za radu a pomoc.
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
Re: Usporiadanue fotiek na DVD
vygoogli si nejaký viac či menej free soft, ktorý robí photoDVD, tam si nastavíš všetko potrebné a ešte si môžeš dať nejakého Ota Weiter-a do podmazu...
CENTER
Spoiler: ukázať
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Re: Usporiadanue fotiek na DVD
No, a teraz je... Vypalim si cez nera na cédečko hudbu v mp3 formáte. Dám to prehrávať v rádiu a tá hudba je poprehadzovaná, nie je to triedené ani podla dátumu ani podla abecedy. Cital som v navode k rádiu, ze hudbu radí najprv podla poradia zloziek na Cédčku od stredu alebo opačne, to neviem (podzložky radí na koniec nadradenej zložky), a mp3 súbory potom tiež podla poradia na Cédečku. Ale ako mám nastavit v nere, aby mi určitý súbor napálilo bližšie k stredu a iná až nakoniec? Súbory mi nero páli úplne chaoticky, ani podla dátumu, ani podla abecedy, ani podla poradia pridávania súborov (usporiadaná je len prvá zložka)... Nedá sa to nejak nastaviť?