Zasa nadchadza cas,kedy skupina,na ktorej som vyrastal,o5 zavita do BA.Je to si ce az buduci rok 22.6 2009,ale uz teraz sa neskutocne tesim.Naposledy ked boli v BA t.j. 11.6.2006 som samozrejme navstivil tento koncert a bol uneseny.Nehrali sice v plnej zostave,ale aj tak to bol koncert neskutocny,plny farieb,neprekonatelneho hlasu Dave-a Gahan-a,jeho nenapodobitelnych pohybov a sampozrejme skladieb z obdobia mojho dospievania.Takze uz teraz sa tesim na buduci rok.... Samozrejme mam uz doma aj listok.....
Depeche Mode Tour of the Universe
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
Depeche Mode Tour of the Universe
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
Re: Depeche Mode Tour of the Universe
No moje srdce od radosti poskocilo (a keby som cakal dieta... tak by sa v lone zachvelo ). Listok som kupil hned v prvy den predaja, sekcia statie pod podiom a podarilo sa mi byt druhym kupcom na Slovensku! Skoda len, ze som nedosiel skor a nebol prvy....
Blava pred dvoma rokmi valila, teraz cakam, ze to bude este hustejsie.... a tesim sa ako male dieta na vianoce!
Blava pred dvoma rokmi valila, teraz cakam, ze to bude este hustejsie.... a tesim sa ako male dieta na vianoce!
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
No takze akcie bola super.....az na to pocasie,ked zhruba od polovice koncertu lialo ako z krhle....ale nemam sa naco stazovat...depeche je len jeden a vzdy bude stat zato sa ist pozriet na ich koncert......ja im dakujem za skvely zazitok.
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
fakt pecka atmosfera bola neskutocne strhujuca, dazd sa mi podarilo vcelku ignorovat...
normalne rozmyslam, ze by som este jeden koncert zvladol...
normalne rozmyslam, ze by som este jeden koncert zvladol...
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- djkakadu
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Na žiadnom koncerte som nevidel toľko šťastne mokrúcich ľudí po kope.
Mne osobne sa najviac páčilo podanie pesničke Peace. fakt náraz.
Mne osobne sa najviac páčilo podanie pesničke Peace. fakt náraz.
djk@k@du ! oNLy All
no Peace ma prekvapila.... stale sa mi zdala horsia, ale bola dobre spravena. Skoda len, ze tam nedali Usless, taky song a spravaju sa k nemu ako k nevlastnemu decku
Ale tak ako to tam vrelo pri Wrong, to som este nezazil....
Ale tak ako to tam vrelo pri Wrong, to som este nezazil....
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77