"Merac spotreby energie" z Lidlu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Re: "Merac spotreby energie" z Lidlu
Tak som neodolal a kúpil už v poradí 3. tento merač ale už ho nikomu nedám (nepredám)
Tu v PD je ešte nejakých 10-20 kusov asi.
Super vecička
Tu v PD je ešte nejakých 10-20 kusov asi.
Super vecička
Aj ja jeden mám ... nb mi papá v spánku 35W? Špina... v záťaži 70...
Me like Pentium
cool_point - akoze co vyvadzas? Kto naraza na Tvoj zdroj ci o com to tu melies? Si sa uplne minul mojmu postu - islo mi len o to, ze som si myslel ze ides merat realnu spotrebu PC prvy krat, tak reku budes prekvapeny ze ake su realne cisla ako som bol prekvapeny ja ked som meral prvy krat.
Ak riesis nejaky osobny komplex, nevybuchuj tu na fore, ok?
peace
Ak riesis nejaky osobny komplex, nevybuchuj tu na fore, ok?
peace
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
- cool_point
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Ok, ok, komplex nemám, aspoň o ňom neviem, ale tak som pochopil tvoj príspevok, lebo aj ja som dal 3500,- za zdroj a nie preto, že by som si myslel, že mám takú spotrebu, ale preto aby som mal do budúcna rezervu, lebo som uvažoval vtedy aj o crossfire a pod. Takisto o tom vyťažení čo som písal v predchádzajúcom príspevku.
peace...
peace...
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64
Ja som ho tiez kupil, ale mali posledny a bez navodu, mohli by ste mi niekto poslat navod, alebo aspon dat linku kdeby som ho nasiel?
Velmi by ste mi pomohli, lebo neviem najst oficialnu stranku frmy Paget Trading, ktora ho vyraba.
Velmi by ste mi pomohli, lebo neviem najst oficialnu stranku frmy Paget Trading, ktora ho vyraba.
- cool_point
- Používateľ
Kde bývaš? Ja ho nepotrebujem. Poprípade ak sa mi bude chcieť, tak ho naskenujem.
Našiel som ale len v angličtine ak ti to nevadí.
http://rapidshare.com/files/159971689/9149.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Našiel som ale len v angličtine ak ti to nevadí.
http://rapidshare.com/files/159971689/9149.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64
Dik za rychlu odpoved, Navod mi velmi pomohol, ale ak by si mal j po slovensky, bolo by to este lepsie.
Este raz dik
Este raz dik
- cool_point
- Používateľ
Musel by som to zajtra v práci naskenovať, ak to veľmi potrebuješ, tak naskenujem aj keď sa mi nechce...
Ešte som našiel nemecky, francúzsky, holandsky.
Ešte som našiel nemecky, francúzsky, holandsky.
si si istý, že za tou 5kou nemajú byť minimálne ešte dve nuly? Mám to a už nefunguje, proste som ho do 3 dní rozflákal, to sa mi stalo skoro s každou vecou z lidlu, teda kvalitka veľmi dobrá, ale Tesco veci mi vydržali dni 4PatrikL napísal:Ak si chcete jednoducho zmerat spotrebu PC, tak si zbehnite do Lidlu po http://www.lidl.sk/sk/home.nsf/pages/c" onclick="window.open(this.href);return false;. ... by_energie
Presnost je +-5%
We'll bang, ok?
Ondro1 - tie 0 tam urcite nemaju byt, tomu ver. Kvalitka je fajn, vsetkym ostatnym co tu sme funguje v pohode, dokonca niektorym uz viac ako rok, a to im nelezi v skrini.
- cool_point
- Používateľ
Ja si tiež nemyslím, že by to malo byť nejaké vadné. Ono záleží aj ako kto s tým zaobchádza. Ja ho mám tiež v pohode...
Jasné, že s tými nulami som to nemyslel vážne, chlapci, vy nemáte zmysel pre humor...schyzoy napísal:Ondro1 - tie 0 tam urcite nemaju byt, tomu ver. Kvalitka je fajn, vsetkym ostatnym co tu sme funguje v pohode, dokonca niektorym uz viac ako rok, a to im nelezi v skrini.
We'll bang, ok?
Tak teda LIDL ma od pondelka 19.01.2009 v ponuke zase merac spotreby, tak ak niekto nestihol... 12,99€
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
ja som to nestihol a uz mi zoparkrat mohol pomoct pri nejakych vypoctoch. Niezeby som bol energeticky setrivy, len casto potrebujem vediet spotrebu nejakych zariadeni kvoli dlhodobym zmluvam atd. A zoparkrat ma to osobne zaujima.
diky za tip! Budem sa tlacit medzi dochodcami
diky za tip! Budem sa tlacit medzi dochodcami
Kajfun - neboj, tlacit sa nebudes, ti nevedia na co to je Urcite sa Ti zide, ja som doma zmeral uz hadam vsetko, hehe
Planujem to hodit vsetko doma do nejakej tabulky, aby som to vedel hocikedy ceknut. Tu je par poslednych merani:
- nabyjacka na telefon, Samsung, bez zapojeneho telefonu = 0W
- zapojena nabijacka (nabijanie) = 4W
- nabijacna na tuskove baterie, bez baterii = 2W
- nabijacka s dvoma AA bateriami, nabijanie = 6W
- NB zdroj bez zapojeneho NB, svieti na zdroji 1x zelena led = 0W (nemeratelne)
- vysavac Philips 1600W max (typ sa mi nechce ist pozriet) - minimalne otacky = cca 300W (absolutne postacuje na vysavanie, aj s poloprazdnym vreckom
- na plny vykon = cca 1400W
- D-Link router 524 + Motorola "Satro" Modem, prevadzkovy stav, PC vypnute (modem a router bezi) = 16W
Mam plno veci zmeranych, je to fajn vediet kolko co zerie (podla mna). Takze sup sup do Lidlu a postni co si zistil
Planujem to hodit vsetko doma do nejakej tabulky, aby som to vedel hocikedy ceknut. Tu je par poslednych merani:
- nabyjacka na telefon, Samsung, bez zapojeneho telefonu = 0W
- zapojena nabijacka (nabijanie) = 4W
- nabijacna na tuskove baterie, bez baterii = 2W
- nabijacka s dvoma AA bateriami, nabijanie = 6W
- NB zdroj bez zapojeneho NB, svieti na zdroji 1x zelena led = 0W (nemeratelne)
- vysavac Philips 1600W max (typ sa mi nechce ist pozriet) - minimalne otacky = cca 300W (absolutne postacuje na vysavanie, aj s poloprazdnym vreckom
- na plny vykon = cca 1400W
- D-Link router 524 + Motorola "Satro" Modem, prevadzkovy stav, PC vypnute (modem a router bezi) = 16W
Mam plno veci zmeranych, je to fajn vediet kolko co zerie (podla mna). Takze sup sup do Lidlu a postni co si zistil