Pioneer Kuro plazma

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
Používateľov profilový obrázok
kajfun
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00

Re: Pioneer Kuro plazma

Príspevok od používateľa kajfun »

ja som uz fakt debil. Povodne som to mal v adresari pioneer kuro teda s medzerou, na poslednu chvilu som to zmenil na minusko teda pioneer-kuro a... linky som neprerobil.

dakujem za upozornenie, uz teraz by to malo byt v pohode.
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

Super, teraz sa už dá slintať :drool: :OO:

.
PeRi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa PeRi »

Gratulujem, to musí byť iný zážitok mať takýto skvost v podobe plazmy v obývačke ... :drool:
CPU: AMD RYZEN 5 3600@ 4400Mhz| Cooler: Silverstone PF240W PermaFrost | MoBo: ASUS TUF Gaming B-550 Plus | RAM: Patriot Viper Steel Series 16 GB KIT DDR4 3733 Mhz CL17 | GPU: GIGABYTE RTX 3060Ti EAGLE OC | PSU: Seasonic Focus GX 650 W Gold | SSD1: ADATA XPG SX8200 Pro 1TB | SSD2: Kingston A400 240 GB | HDD: Samsung 1TB | Mouse: Logitech G3 | Case: Phanteks Eclipse P400A
Durana
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Durana »

Normalne lutujem ludi co nemaju CRT alebo kvalitne LCD a nemozu si tie fotky pozret tak ako skutocne vyzeraju, pretoze pokial som to totalne neskumal zo zoomom, mal som len slabe tusenie kde konci ram a zacina izba. Kde konci panel a zacina ram som asi ani nezistil. :cool:

Tie obrazky su naozaj vhodne na podobny test. Ak by si ich niekde uploadol, kludne spravim doma nieco podobne na Panasonic 42PX80. (relativne) kvalitny fotak mam, a napodobit takmer uplnu tmu a rovnake nastavenia fotaku by nemal byt az tak velky problem (aspon na orientacne porovnanie by to stacilo).

...vlastne segra je s fotakom aj s SD kartami prec do novembra, ale ak by sa nejaka podobna galeria na fore spravila a nenasiel by sa nik kto by tam postol obrazky z PX80, tak by som to kludne spravil.
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Reinok »

Boha zoom, tak akože keď má niekto ferrari každý na neho čumí, ty máš asi to isté ale s plazmou, tá čierna- to...ako....ja....ani....too.....nho nemám slov, na tých fotkách vyzerá ako vypnuté LCDčko fakt kruté kruté, mega total šupa, (cítim sa bezcenný s mojou plazmou) :D
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
kajfun
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa kajfun »

brutalne krute!

no a aby sme si teda vsetci vedeli porovnat tieto zabery, i ked to nikdy nebude objektivne, davam do placu testovacie videa z ktorych pochadzaju snimky:

http://77.247.224.52/pioneer-kuro/flower1.video" onclick="window.open(this.href);return false;
http://77.247.224.52/pioneer-kuro/flower2.video" onclick="window.open(this.href);return false;

pozor, su to MOV subory - takze po stiahnuti premenovat! Spravil som to naschval aby sa vase prehliadace neznazili tie subory priamo prehravat... takze stiahnite si videa, spravte fotografie. Je to jedno ze kazdy mame iny fotak, podstatne je aby ste nastavili MANUALNY rezim a nie automatiku, nastavte si prioritu casu [najcastejsie oznacovane ako TV, TimeValue] a spravte fotky na kazdom nastaveni od zhruba 1/50s az do 4s [teda 1/50s, 1/25s, 1/15s, 1/10s, 1/5s, 1/3s, 1/2s, 1s, 2s, 4s] a hlavne POUZITE STATIV - NECH VAS NENAPADNE FOTIT DVE SEKUNDY EXPOZICIU Z RUKY :) ked nemate stativ, tak polozte fotak na nieco pevne nehybne, nabytok, okno, knihy, reproduktory v prislusnej vyske, atd.

Potom tie vase fotky nahrajte sem:

ftp: adresa 77.247.224.52
uzivatel: test
heslo: test
pasivny rezim
ftp server je obmedzeny na jedineho uzivatela, ak sa nemozete prihlasit pockajte chvilu.
doporucujem kazdemu spravit si vlastny adresar s nazvom rovnakym ako mate prezyvku tu na fore a uvedenim typu TV cize napr.

zoom - pioneer kuro px12345
kajfun - samsung ps50q91
atd, atd.

ked tieto vase obrazky nahrate, okamzite budu dostupne cez web na adrese:
"http://77.247.224.52/pioneer-kuro/testovacie obrazky od ludi" samozrejme bez uvodzoviek

no a tu navrhujem zriadit taky centralny testovaci a porovnavaci bod. Co poviete, moze byt?
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Reinok »

A ešte mi povedz ako spravím 1/40 atď s FE-190 digitálnym shitom :D budem si musieť požičiať od spolužiačky inak to nevidím...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
Scath
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 28. Sep, 2008, 23:57

Príspevok od používateľa Scath »

Nech ti "to" pride ofotit rovno spolužiačka nie ?
Inak zoomova plazma JE cool.... ako vsetko co si ten kostlivcek kupi.... ked uz dat za nieco kopu prachov tak nech to stoji za to a henten kuro za to stoji
Ownage Is A Matter Of Opinion

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"