Je v nom zopar chyb takze naozaj treba preluskat aj tu diskusiu.
Zakladne veci sm o 2 strany dozadu napisal. To aky system zvolit je na uzivatelovi

tak stym nesuhlasim, preco by niekdo musel pouzit system od MS ?? kludne mozem pouzit hociaku linuxovu dstribuciu ktora bezi s danym typom procesoraandydul napísal:kto ma 3 a menej GB RAM a neplanuje jej upgrade, staci mu 32-bitovy OS od MS.
Kto ma 4 GB a viac, MUSi pouzit 64-bitovy OS od MS
myslim, ze by stacilo len dokupit Dalsich 1GB...p3t3r napísal:Ked sa uz bavime od tych Vistach,ramkach.Frajerka ma book od HP s Vistou Bussiness 64 a 1GB ramky,book sa mi zda dost pomaly na to ze je to dvojjadro,disk stale hrmoce.Myslite ,ze pomoze prechod na 2*2GB??
...áno, vieme: http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ead&id=710" onclick="window.open(this.href);return false;Martan napísal:Gaming Performance Analysis podla Corsair-u...
sorry za starsiu reakciu, ale stale ficis na tych 64bit XP?? Zvazujem nakup novej zostavy s 4GB RAM a moc sa mi do visty nechce... vraj vela zerie a XP mi funkcne aj vzhladovo plne vyhovuje-akurat co instalacky ktore pouzivam aktualne na 32bit Xpckach?? pojdu??andydul napísal:Presne tak, vela ludi ma rovnaku skusenost.
XP 64-bit su absolutne stabilny a spolahlivy system, jediny, opakujem jediny soft, ktory mi nefunguje (nejde nainstalovat) je program na pouzivanie proxy adries (kvoli potrebe anonymity na internete).
Ostatne 32-bitove aplikacie bezia vDaka emulacii stabilne, hry co som testoval su asi o necele 1% pomalsie ako pod 32-bit XP.