Zdravím,
mohli by ste mi prosím poradiť, akým soft. pospájam fotky (veľké množstvo-nad 1000) do videa?
V programe Terragen si spravím scénu, v Terranime ju zanimujem a spetne v terragene vyrendrujem jednotlivé obrázky a tieto potrebujem výsledne pospájať do videa (taký prelet krajinou). K terragenu je i programík Bitty, ktorý mi nespraví video, len ukáže akýsi náhľad (akoby som kukal video, no neuloží ho).
V programe DVD Creator som video urobil, no zle, lebo sa sa mi nedaá nastaviť čas medzi dvoma snímkami hromadne (sám priradí 2 sec čo je blbo, ja potrebujem 25snímok za sekundu) a ručne dávať čas ku každej snímke je nemyslitelné.
Ďakujem za radu
video z rendrovanych scen - aky soft?
video z rendrovanych scen - aky soft?
MaBU, Intel D805, AC Freezer 7 Pro, 2x1GB, Gigabyte 8I945, Radeon 5670 1GB, Barracuda 160GB, IIYAMA 1900WS 19", Creative Inspire T6100
Re: video z rendrovanych scen - aky soft?
Ak si dokážeš to video pozrieť, čo tak iba zosnímať celé dianie na obrazovke, napr. cez Fraps ? A následne si to môžeš upraviť ako chceš...
Otvor prvú snímku vo virtualdub-e. Ostatné by sa už mali natiahnúť a môžeš nastaviť framerate a uložiť to.
Dakujem, skusim ten Virtual dub, volakedy som sa s nim uz pasoval.
MaBU, Intel D805, AC Freezer 7 Pro, 2x1GB, Gigabyte 8I945, Radeon 5670 1GB, Barracuda 160GB, IIYAMA 1900WS 19", Creative Inspire T6100