Gdo nám bude vládnuť?
Gdo nám bude vládnuť?
Uberslušná sociologička, alebo nevýrazný dedko? Alebo Vladov tajný nezávislý niktoneviekto? Jedno horšie ako druhé... ale Ivan to je hrozné niečo, nikam sme ho nemali pustiť do zahraničia... to potom vyzerá, že sme národ zaostalý...
Slečna Iveta je sympatická, ale hodí sa mi skôr do kanclu nad štósy papiera ako na stoličku oproti Bushovi na seriózny rozhovor o Rusku
Hocikto ďalší bude kandidovať, má to márne... v demokracii vládnu masy a masy sú sprosté, za guláš aj dušu zapredajú a masírovať ich kampaňou...? Za aké peniaze a s kým za chrbtom? Vyhrať prezidentské voľby s podporou združenia za nové traktory? Nemožné, budeme aj ďalších 5 rokov v očiach sveta ako nudní a blbí ľudia... v lepšom prípade banda sociálov, na čele so sociologičkou... no to je teda vízia
1. Kto bude nový reprezentatívny týpek SR? Žena nie, aspoň tá blondína nie, prosím... nejaká cica čiernovlasá, čo robí asistentku môže, ale tamtá nie
2. Aký je ideálny prezident pre našu krajinu? (
Fero Hrdlička;
chlapík "zasadíme strom na každý hrob";
vzdelaný chlap jak hora, pop*či vyzerajúci, na ktorého by sa ženské lepili a celý svet by nám ho závidel... chodil by k šikmáčom, skamarátil nás s Japonskom a Čínou, popritom im prznil pípatka...;
//škaredé// chlap, čo by poslal poriadne ďaleko dop*či a na Sibír chujov, ktorých najväčším problémom sú počas poriadnej ekonomickej krízy v ich skorodomovine názvy v učebniciach, snívajú o totálne nadkok*tnom štáte, kde vládne foter mongol a začínajú mi poriadne liezť na nervy aj s ich krajinou a vládou odvedľa;
Herr A. Reltih;
atď... ?)
3. Z fóra, alebo SR-ČR IT scény... Chceli by ste za prezidenta Gaba(Gabriela), Bikera (Emanuela), A2C(Mareka), xxx(...)?
Slečna Iveta je sympatická, ale hodí sa mi skôr do kanclu nad štósy papiera ako na stoličku oproti Bushovi na seriózny rozhovor o Rusku
Hocikto ďalší bude kandidovať, má to márne... v demokracii vládnu masy a masy sú sprosté, za guláš aj dušu zapredajú a masírovať ich kampaňou...? Za aké peniaze a s kým za chrbtom? Vyhrať prezidentské voľby s podporou združenia za nové traktory? Nemožné, budeme aj ďalších 5 rokov v očiach sveta ako nudní a blbí ľudia... v lepšom prípade banda sociálov, na čele so sociologičkou... no to je teda vízia
1. Kto bude nový reprezentatívny týpek SR? Žena nie, aspoň tá blondína nie, prosím... nejaká cica čiernovlasá, čo robí asistentku môže, ale tamtá nie
2. Aký je ideálny prezident pre našu krajinu? (
Fero Hrdlička;
chlapík "zasadíme strom na každý hrob";
vzdelaný chlap jak hora, pop*či vyzerajúci, na ktorého by sa ženské lepili a celý svet by nám ho závidel... chodil by k šikmáčom, skamarátil nás s Japonskom a Čínou, popritom im prznil pípatka...;
//škaredé// chlap, čo by poslal poriadne ďaleko dop*či a na Sibír chujov, ktorých najväčším problémom sú počas poriadnej ekonomickej krízy v ich skorodomovine názvy v učebniciach, snívajú o totálne nadkok*tnom štáte, kde vládne foter mongol a začínajú mi poriadne liezť na nervy aj s ich krajinou a vládou odvedľa;
Herr A. Reltih;
atď... ?)
3. Z fóra, alebo SR-ČR IT scény... Chceli by ste za prezidenta Gaba(Gabriela), Bikera (Emanuela), A2C(Mareka), xxx(...)?
Me like Pentium
Re: Gdo nám bude vládnuť?
...ja by som dal hlas tebe...
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
ach Scorp..chýba mi tu hlasovanie
ja by som chcel za prezidenta tohto týpka od nás z MT (pre neznalých - Rudko S.//špak// závislý na 0rganických rozpúšťadlách, hubičkách a inom sajrajte, inak blahosklonný a dobroprajný človiečik) .. inak tá čiernovlasá asistentka
ja by som chcel za prezidenta tohto týpka od nás z MT (pre neznalých - Rudko S.//špak// závislý na 0rganických rozpúšťadlách, hubičkách a inom sajrajte, inak blahosklonný a dobroprajný človiečik) .. inak tá čiernovlasá asistentka
- barco
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
Znova bude vládnuť Gašpar ...
Radičovú bohužiaľ nezvolia, jednoducho preto, že je žena ...
//@3. otázka - no jednoznačne Radka Hulána !
Radičovú bohužiaľ nezvolia, jednoducho preto, že je žena ...
//@3. otázka - no jednoznačne Radka Hulána !
u nas na Slova-KII to je biedne. Tu sa nehodnoti podla toho, co kto vykonal, ale ako to okomentovali v bulvarnych dennikoch a ako pri tom vynadal madarom.... To je pre nas "lud" znamenie dobreho politika. Gaspar Ivanovic bol casto v novom case cize to je pre slovaka jak hrom (cize obyvatela slovenska s IQ pod 80) znamenie, ze to je dobry prezident! Ved naco pouzivat rozum, ked si ho alkoholom mozem nicit, ne?
Volit pojdem, Ivetku, ale mam pocit, ze saso opat zasadne do fotelka..... No ale co uz, aj tak sa chystam odtialto vypadnut!
Volit pojdem, Ivetku, ale mam pocit, ze saso opat zasadne do fotelka..... No ale co uz, aj tak sa chystam odtialto vypadnut!
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
ja mam pocit, ze skor ivetka by bola niekoho nastrcena babka, ktora bude robit tak, ako jej nitky potiahnu ... gasparko obcas tie nitky aspon ignoruje (ale naozaj iba obcas) ... a vdaka nemu este nemusime jazdit 50-koumaterik napísal:ale mam pocit, ze saso opat zasadne do fotelka
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
Ivetka má na viac, takže tá nech radšej robí v sociálnej sfére...
Ivan tam bude ok, len aby to už s "riťolízačstvom" ďalej nepreháňal... jediné pozitívum je, že sa riadi podla hesla svojho šéfa, "kto nič nerobí, ten nič nepokazí "
Ivan tam bude ok, len aby to už s "riťolízačstvom" ďalej nepreháňal... jediné pozitívum je, že sa riadi podla hesla svojho šéfa, "kto nič nerobí, ten nič nepokazí "
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
to je dost pravdepodobne, ale je lepsie, ze tie nitky budu viest k trosku rozmunejsim stranam ako je HZDS, smer... A Ivetka ma predsa len trosku reprezentativnejsi look...a mam pocit, ze skor ivetka by bola niekoho nastrcena babka, ktora bude robit tak, ako jej nitky potiahnu
no, ivetka bez kila mejkapu vyzerá ako mŕtvola, gašpar zase ako z ruskej rozprávky. podľa mňa ani jeden z nich sa nehodí na prezidenta, teraz nemyslím vzhľad. na reprezentatívneho prezidenta si ešte počkáme, jediný ktorý mi zatiaľ nevadil bol kováč.
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Kováč mal aspon takú tu "charizmu". Iked nie nejakú super, ale aspon niečo. Radičovu tam určite nechcem vidieť, Gašparko by mi tam neprekážal, ale aj tak sa na to serem...(sorry za výraz).
jednej veci mi je luto, ze sa prezidentom nestal Martin Butora. Skoda no, ten by sa nam hodil....
Nic to pretrpeli sme Gasapra (a jeho geograficke vedomosti), pretrpeli sme meciara ako premiera, my uz asi pretrpime vsetko....
Nic to pretrpeli sme Gasapra (a jeho geograficke vedomosti), pretrpeli sme meciara ako premiera, my uz asi pretrpime vsetko....
^^ heh, aj ja som myslel na bútoru, keď som písal predošlý príspevok. ideálny prezident by z neho bol. ale je ako je, rozhodujú masy a z nejakých mne nepochopiteľných príčin preferujú gašpara.
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Ja by som bral ako prezidenta Bélu Bugára (a to teraz myslím vážne... keby má kandidátku tak ho aj idem voliť). Iked neviem po maďarsky, nemám rád maďarskú politiku, ktorú nám predvádza jeho nástupca v MK Pártya, ale Béla sa mi zdá ako jediný normálny človek v politike na slovensku.
No, keď chceš, aby sa Slovensko pripojilo k Maďarsku, tak prečo nie? Prezident nemusí byť normálny, ani múdry. Stačí, aby vedel rozdiel medzi Lisabonom a Libanonom(nie je prípad starého uja), ostatné mu píšu všetko jeho poskokovia aj s tým Bushom mu snáď rozhovory písali. Mne je to úplne jedno, ale keby sa malo voliť, že hocikoho, tak určite Jhonnyho Slotu, to je správny vlastenec (ale toto si zasa ja robím srandu)
We'll bang, ok?
Prezident SR? To je čo?
...
...