6.20r1 je vlastne len taka skrupina, jadro programu sa samo stiahne zo servera po prvom spusteni (no ono by sa malo teoreticky updatnut samo ked vyjde nova verzia, ale u mna to trvalo vyse 6 dni tak neviem) najistejsie je odinstalovat F@H , zmazat adresar aby tam nic nezostalo a nainstalovat novu verziu. Ale to nevylucuje ze uz mas novu verziu. To zistis tak,ze kliknes na ikonku v tray liste, -status - log file... a ak tam mas tento riadok:
Version 1.15 (Mon Oct 13 11:11:30 PDT 2008) [\code] tak uz sa ti core samo updatlo.
Ako najstabilnejsie ovladace sa mi overili zatial geforce 178.13 ale uz vysli aj novsie 178.24[quote="oldshaterhand"]A ja som F@H uz skoncil,ani som poriadne nezacal,ale ked som sa dozvedel za to zevraj poskodzuje grafiky...tak koniec[/quote]a to mas od koho? F@H nici grafiku rovnako ako ju nicia hry, teda ak odide po kratkej dobe tak je to jasna chyba z vyroby a teda reklamacka. A predsa, nie je lepsie nech odide grafika napriklad za 1 rok ako by vydrzala 2 roky a 1 tyzden? :? (za predpokladu ze uz vtedy nebudes mat dalsiu :laugh: ) (a aj to sa mi zda nemozne, lebo 1 rok by F@H urcite nezniesla pokial by bola vadna). Popripade si uzivatelia sami znicia grafiku, napriklad: masivne pretaktuju 8800GT, ktora ma 1 slotovy chladic, starsia revizia dosahuje extremne teploty, tak sa potom necudujte, ze ked ta grafika bezi napr 10 hodin denne pri 90-100C a za 2 tyzdne je po nej...
no zistoval som si o tom nieco,a nasiel som to na nejakom ceskom fore,a neviem ci aj tu to dokonca niekto nenapisal,a aj keby nenicila.Vyratal som protein za dost bodov a potom mi ho zacalo ratat odznova,a ani nestiahlo dalsi...tak to ma odradilo,ale napad je to dobry,ja rad pomaham,no ale mal som s tym len problemy
2vindy: mam tam toto Version 1.13 (Mon Sep 29 12:58:49 PDT 2008)
Takze to stiahnem znova
Dik za postup
EDIT:
Odstranila som len ten Fahcore_11 a ono to stiahlo znova a uz tam je Version 1.15 (Mon Oct 13 11:11:30 PDT 2008)
Snad to bude lepsie pocitat teraz
No ludia neviem z kade niekto berie, ze im kartu odstavil prave Folding. A keby aj. Karty, na ktorych sa da ratat su max 1 rok stare, cize zaruku na nu este ma kazdy a nie je problem dostat novu. Musime zamakat. Nech je to ten stary dobry Pretaktovanie.sk tim.
Snažím sa, ale momentálne len na CPU...
s mojou HD4670 nie je šance, stále nie je podporovaná...
Píšem im tam na forum každý deň pomaly, a houby. Vraj to stále testujú...
PSU: Enermax Liberty 500W | MB: ASUS-P5K SE/EPU | CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 | RAM: Qimonda 64T128020HU3SB 4x1GB DDR2 HDD: Western Digital RE4 5003ABYX | DVD±RW: Samsung SH−S183L S-ATA I | SOUND: Creative Sound Blaster Audigy 2 VE VGA: Sapphire ATI Radeon HD5670 PCI-E | LCD: EIZO FlexScan S1931-NSA-BK | [ CASE: Lian-Li PC-7B Plus II COOLERS: Thermalright XP-90C | FANS: 1x Enermax Cluster 92mm + 1x Noctua NF-R8 + 3x NF-S12
Mne chcipla 88GT, pricom som ju pouzival prevazne na F@H asi 18h denne. Netvrdil som ale, ze to bolo urcite koli tomu... hoci F@H bola jej jedina vazna zataz aku zazila, casto som menil chladenie...trochu menej pasty tu a tam a je to... Teraz pocitam s novou 88GT a aj s 88GTS a nemam najmensi problem. Tak ak som nahodou niekoho odradil, tak sa ospravedlnujem.
takze, reinstaloval som windows, nahodim nanovo folding a k mojmu zdeseniu mam ppd nizsie o ~1000. zistil som ze vysla nova verzia core v1.19 ktora ma byt zevraj stabilnejsia a nema sposobovat prehrievanie grafiky, ale ja to vidim iba tak ze zrusili nejaku optimalizaciu kodu a vykon tak hodne klesol. v1.18 mi slapala vpohode, ani jedno EUE.
Nemate este niekto nahodou verziu 1.18? na nete som nasiel vsade iba novu v1.19 a tu nechcem