Brothers in Arms: Hell´s Highway
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Brothers in Arms: Hell´s Highway
No buď som slepy, alebo tu nevidím dred o tejto hre
Vyšiel launch trailer http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/pc/brot ... pc_osk.idn" onclick="window.open(this.href);return false;
Hra vyzerá BOŽSKY ,brutalita podobna SOF, no teším sa viac ako na cod5
Hra vychodi uz o par dni, ten trailer odporucam pozret !
Vyšiel launch trailer http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/pc/brot ... pc_osk.idn" onclick="window.open(this.href);return false;
Hra vyzerá BOŽSKY ,brutalita podobna SOF, no teším sa viac ako na cod5
Hra vychodi uz o par dni, ten trailer odporucam pozret !
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: Brothers in Arms: Hell´s Highway
V tejto recke to tak bozsky nevyzera...
Rychlo sa dostavi stereotyp, hra neponuka nic extra noveho, missie su jeden tunel ziadne volne prostredie
Ale ked to vyjde konecne tak si to urcite zahram...
http://games.tiscali.cz/reviews/bia3x/index.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
Rychlo sa dostavi stereotyp, hra neponuka nic extra noveho, missie su jeden tunel ziadne volne prostredie
Ale ked to vyjde konecne tak si to urcite zahram...
http://games.tiscali.cz/reviews/bia3x/index.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
Spoiler: ukázať
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Je to skvela hra i ked nejake naznaky stereotypu som uz postrehol a som asi v 3 - 4 misii ale velmi ma chytil dej hry aj grafika sa mi celkom lubi i ked s AA by to bolo krajsie hru hodnotim pozitivne...
Je to pekne ale nudne.. po case.... neviem.... asi mam nejaku vadu ale v poslednej dobe to nejak v kvalite hier skripe
Ownage Is A Matter Of Opinion
- ---Diablo---
- Používateľ
Ako aj u mna to v poslednej dobe upada ale skorej by som to pripisoval mne nez kvalitov hier skorej moj zaujem o ne upada
u mna sa praveže zvyšujú požiadavky na fun per time
- ---Diablo---
- Používateľ
No co ludia nehrate to alebo co
ja musim zmenit nazor na ten stereotyp hru uz dokoncujem a mozem povedat ze sa mi to lubi viac nez call of duty 2
lubia sa mi tie bazooka,MG,Base of fire a podobne squady ako som cital ma tam byt aj mortar team tak som zvedavy ten som este nekomandoval...
misie su zauimave niekedy az mysticke ako napriklad misia v nemocnici az som sa zlakol ked sa zrazu objavila tvar toho chlapca...
ja musim zmenit nazor na ten stereotyp hru uz dokoncujem a mozem povedat ze sa mi to lubi viac nez call of duty 2
lubia sa mi tie bazooka,MG,Base of fire a podobne squady ako som cital ma tam byt aj mortar team tak som zvedavy ten som este nekomandoval...
misie su zauimave niekedy az mysticke ako napriklad misia v nemocnici az som sa zlakol ked sa zrazu objavila tvar toho chlapca...
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
No som strašne sklamaný na COD 4 sa to ani z 20% nechytá po 15 minutach stereotyp a uninstal.
Mam rad FPS ka ale toto je niekde hlboko na konci môjho rebríčku. Už druhé sklamanie po Warheade.
Snáď ma nesklame COD5, Death Space alebo nový Fallout..........
Mam rad FPS ka ale toto je niekde hlboko na konci môjho rebríčku. Už druhé sklamanie po Warheade.
Snáď ma nesklame COD5, Death Space alebo nový Fallout..........
Spoiler: ukázať
- ---Diablo---
- Používateľ
Hmm ako som aj ja pisal zo zaciatku ze citim stereotyp no hram to dalej a ten dojem sa vytratil mne sa to lubi vzdy je to s nejakym inim teamom alebo su obcas misie ze si sam preto si myslim ze 15 minut je dost mala doba na konecni verdikt...
mno tak presiel som to, vcelku ma to bavilo, ale podstatna cast zabavy zacina az na authentic obtiaznosti... boze preco su tak slahnuty ze to mozem ist az ke to prejdem na lahsiu obtiaznost.... demencia, dal som si par misií na authentic a hned to bolo o 100% zabavnejsie