EDIT: Pod DX9 mi to nerobi. Asi problem v ovladacoch. BTW to stiredanie dna a noci fakt nema chybu. Zapady a vychody slnka si uzivam.

Neviem o com kecas...lebo to co si napisal su fakt len kecy, nic podrobne.FEAR napísal:Mno mam moznost dnes v praci okusit tuto hru aj na radeone 4870 a ..hruuuzaklasika... hotovy koncert v barvach a chybnych texturach .. a o plinulosti tiez tazko hovorit
kecam o tom ze som dnes zoskladal PC z radeonom 4870 + phenom + 4GB ram 1680x1050 full AA off AF off "vianocna zostava" a ide to ako som pisal to je vsetko... vcelku som sa pobavil ked som videl kmen stromu akoby oblepeny dopravnymi znackami a tvare obyvatelstva pripominali pomalovanych indianov ..popripade cerveno ruzove kopce tiez splivali z prirodou ...pripadne preblikavanie textur... jak vravim jedna basenMartan napísal:Neviem o com kecas...lebo to co si napisal su fakt len kecy, nic podrobne.FEAR napísal:Mno mam moznost dnes v praci okusit tuto hru aj na radeone 4870 a ..hruuuzaklasika... hotovy koncert v barvach a chybnych texturach .. a o plinulosti tiez tazko hovorit
Hra sa hybe na 4870 512MB pekne.
DX10 1920x1200 AF16 AA2x
Sekcia General: Very High
Sekcia Advanced: Ultra High + Bloom on
Doma mam porobone niake fraps benche tak mozem postnut.
Pod 30fps mi to tusim nepadlo. Vacsinou tych 40 avg by som odhadol.