Nejde streamvideo cez VLC

Všetko o digitálnych videách, kodekoch, kamerách, programoch na strih, a problémoch s nimi...
Používateľov profilový obrázok
pacho666
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 24. Sep, 2008, 14:58

Nejde streamvideo cez VLC

Príspevok od používateľa pacho666 »

Zdravim

Nejdu mi pomocou VLCcka ziadne streamove Televizie. DAkedy mi sli, no stale mi po novej instalalcii pise : "Video is loading" a je stale cierna obrazovka. NO robi mi to na oboch pocitacoch. Na tom druhom to zacalo z nicoho nic :( Kvoli tomu som reinstalovaval ...

Docital som sa na nete, ze neisom sam:

vid: klik
dalsie

Mam codec all in one 6.0.3.0. VLCcko mam najnovsie. Stiahnute mam vsetky updaty do XPcka. PReinstloval som AJ firefox, AJ VLCcko, no nic.
Uz som uplne bezradny.ANi v IE a ani vo Firefoxe mi nejdu taketo veci. Ani cez antik mi nejde sledovanie ich televizie, sledovanie kamier v meste no a ani radia. PRi poslednych dvoch menovanych, mi vyhadzuje error s IPckou. Kamosovi na ntbku, co sa mi pripojil na net, slape vsetko ako ma. CIze CHYBA je u mna.

TAK KDE??
Tu je stranka s demom:
http://altair.videolan.org/~dionoea/vlc-plugin-demo/
Na cokolvek stlacim, vidim toto: http://upnito.sk/imggal.php?viewImage=c ... ca167a86fa

Robil som aj to, co pisali na tom fore:
Just copied these two files from VLC's (v0.9.4) folder to both "C:\Windows\System32" and "C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\plugins" folders. Still look at "Video is loading..." message :( (and yes, I didn't forget to restart the browser)
a aj:
There's a way to avoid having to pollute the windows\system32 folder and still make the vlc 0.9.4 browser plugin work with Chrome and Firefox/Seamonkey (so it probably works with other browsers too):

Just add the Videolan folder path to the Path system variable :-)

As a quick remainder how to do that: Right click on "My Computer" and select "Properties", on the "Advanced tab" select "Environment variables" then in "system variables" look for "Path" double click on it then at the end of whatever is on the "variable value" field add ;c:\program files\videolan\vlc (or whatever path you installed videolan into, the ; before the path is necessary to separate it from the previous path).
viac tu: klik

MATE niekto ine napady???
CPU:INTEL Core i7-4790K 4.0GHz,Cooler:Noctua NH-C14,MB:MSI Z97 GAMING 3, RAM:Kingston 32 GB KIT DDR3 1600 MHz CL9 HyperX, SSD:CRUCIAL SSD MX200/ 250GB HDD,HDD: Toshiba 2TB 7200 64MB cache, DVDRW:LG-4163, VGA:ASUS Geforce STRIX-GTX960-DC2OC-2G, PSU:Corsair 550W CS550M PLUS gold, Case:Corsair 100R Silent, LCD: 27"HP ZR2740w, MYŠ: A4tech Bloody V8, REPRO: Logitech X-230 2.1
kajfun
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00

Re: Nejde streamvideo cez VLC

Príspevok od používateľa kajfun »

vyskusaj posledne buildy neverejnych verzii tu: http://nightlies.videolan.org/" onclick="window.open(this.href);return false;

na windows to mas tutok: http://nightlies.videolan.org/build/win32/latest/" onclick="window.open(this.href);return false;

je tam verzia 1.0.0... ale VLCckom to nebude, to je nejaka systemova vec, nieco s kodekmi a podobne. Ja mam podobny problem : 90% videi z youtube mi firefox prehraje v okienku iba dve sekundy a potom koniec. Ta ista linka, to iste video akurat v IntExploreri ide bezvadne a samozrejme to iste video na druhom notebooku vo firefoxe ide v pohode.

a za ten svet neviem prist na to co to robi.
pacho666
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 24. Sep, 2008, 14:58

Re: Nejde streamvideo cez VLC

Príspevok od používateľa pacho666 »

Jj tiez si myslim ze je to systemom alebo niecim takym. VLCckom to nebude. I ked pozrel si si tie fora?? myslim tie linky co som tu dal? niektorim to problem vyriesilo. SAkra, nechapem preco mne nie. Inac mne to nejde ani v IE :( NO preinstaloval som aj WIN, takze to bude niecim, co mam nainstalene...
CPU:INTEL Core i7-4790K 4.0GHz,Cooler:Noctua NH-C14,MB:MSI Z97 GAMING 3, RAM:Kingston 32 GB KIT DDR3 1600 MHz CL9 HyperX, SSD:CRUCIAL SSD MX200/ 250GB HDD,HDD: Toshiba 2TB 7200 64MB cache, DVDRW:LG-4163, VGA:ASUS Geforce STRIX-GTX960-DC2OC-2G, PSU:Corsair 550W CS550M PLUS gold, Case:Corsair 100R Silent, LCD: 27"HP ZR2740w, MYŠ: A4tech Bloody V8, REPRO: Logitech X-230 2.1

Návrat na "Digitálne Video"