Gdo nám bude vládnuť?

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
materik
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00

Re: Gdo nám bude vládnuť?

Príspevok od používateľa materik »

Gudas napísal:Prezident SR? To je čo?
...
to je najlepsie povolanie na svete.... robi velky c**j, ma rozpravkovy plat a dochodok, slusne byvanie, sem-tam nieco podpise, niekomu pripne vyznamenanie a tot vsjo. Alebo inak:

"Prezidenti nemajú moc, maju len odvzadzat pozornost od pravej moci" (Ford Prefect, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy)

Takze asi tak
dexman
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa dexman »

Timeshifter napísal:Ja by som bral ako prezidenta Bélu Bugára (a to teraz myslím vážne... keby má kandidátku tak ho aj idem voliť). Iked neviem po maďarsky, nemám rád maďarskú politiku, ktorú nám predvádza jeho nástupca v MK Pártya, ale Béla sa mi zdá ako jediný normálny človek v politike na slovensku.
béla reže aj mne. fakt taký správny chlapík, za jeho predsedovania držal aj separatistov na uzde. tá línia čo po ňom nastúpila na tých je aj strach pozrieť. csáky,duray, duka-zoloymi (či jak sa to hovädo píše) mi pripomínajú totalitných pohlavárov, ľudia čo sú schopní zájsť aj do krajností.
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

Príspevok od používateľa lezgy »

pochadzam z TV na hranicu mam vzduchom asi 5km autom asi 15 20 +-
5km za nami uz zacinaju madari
madarsky ovladam pocty od 1 -10 macka patkan piros sarga a kultovu veru dere..... roduverni vedia asi ktoru myslim, neviem jak sa pise :D
a mam na hranicu tolko co pisem
ked som dosel sem do ZA zopar ludi na mna zazeralo zvlastne....teraz sa ma pytali akurat nedavno ze ako vychadzame s madarmi ze ci naozaj je to tam take zle ako pisu v novinach
no ked clovek pocuva vyplody toho jana tak naozaj ma dojem ze sa tam vrazdi a OSN tam musi zhadzovat potravinove balicky lietadlami :D
aj ked obcas su take ....hm.... nepochopeniny kazdy si hrabe na svojom..bordel robia iba tie prasce hore, ludia su ok

venovane tym, ktori by mali podobne otazky

k teme :)
nic sa nezmenilo len komanci vravia ze mame demokraciu cize aj prezidenta budeme mat zrejme este dlho komanca hoci byvaleho
cosme zvolili to mame resp kazdyu narod ma taku vladu aku si....
na svk to plati duplom
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
Ondro1
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 29. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Ondro1 »

A čo na prezidentovi záleží? Premňa-zamňa nech si ním je aj Debilný Dežo z Horných Podprdelian. Vlastne, prečo nekandidujú Dežkovia na prezidentov? Presne po takejto robote túži každý dig móre na Slovensku, len sedieť na zadku a dostávať za to velké lóve... Toť tuto máme takého dežka, stále opakuje to, čo sa mu povie, každý večer spí nad*baný pod mostom a rozpráva sa sám so sebou, a aký je to vlastenec... Jeho by to veľmi potešilo, keby ho niekto nominoval, do Slovenskej vlády zapadne. :good:

P.S. Odpoveď na Scorpovu otázku "Gdo nám bude vládnut?":
Všetko ako doteraz, "HIP-HOP VLáDNE SVETOM METAL NECHAJTE DEťOM", you, you :rep:
:laugh:
We'll bang, ok?
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa GABO »

Nech sa ten aktuálny naučí aspoň English :D
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

A neni to jedno? Aj tak sa dostane k vláde ten, kto toho nasľubuje veľa, najviac letí veta "zvýšenie dôchodkov", to potom naša seniorská populácia robí mexickú vlnu (nič proti nim, ale nič iné ich nezaujíma)...

PS: hlasujte za Gaba ako prezidenta, vodné chladenie pre všetkých :D

.
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa GABO »

:D po tom naozaj netúžim...mam z tých XXXXXXXX dosť už teraz nie to ešte medzi nich. Možno raz keď politická špička pôjde príkladom teda aspoň rozumným príkladom bežným ľuďom (svinstvá sa síce robia všade, ale tie kktiny čo vláda aktuálne tára kde už aj priemerný a rozumovo na úrovni človek vidí, že niekomu ako MuňXXvi preskočilo v hlave, kde opité hovädo, ktoré už druhý krát nabúralo odmietne skúšku alkoholu lebo má imunitu...no nič už končím lebo začina to vo mne vrieť..)
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
beardie
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa beardie »

kludne mozme zalozit temu: "zla zla zla aktualna vlada"
urcite tu bude viac ludi, ktori z duse povedia co si myslia a bude im lepsie

k veci: urcite Radicovu, urcite nie "pani nikde ma nechcu, vlezem do riti Robovi" Martinakovu

Návrat na "Debata o všetkom"