Jedina, ktorej verim a urcite nesklame je pre tento rok uz len GTA4

Plne stebou suhlasim, ale kao tak pozeram screeny z PC verzie, grafika sa naramne podoba tej z predoslich dielovfoboss napísal:Jedina, ktorej verim a urcite nesklame je pre tento rok uz len GTA4
Tak nehraj, nikto ťa nenúti ;-) Doplňujúca otázka, koľko si FC2 venoval času ?andydul napísal:Toto ja hrať veru nebudem, taký paskvil, z toho pohľadu ma (naozaj) rozbolela hlava.
Mozno sa mylim, ale nema nahodou taku chorobu zvanu "malaria" ?andydul napísal:Mimochodom, prečo je hlavná postava taký slaboch, ktorý dokaže utekať 10 sekúnd a je vyčerpaný?
Má snáď ťažkú anémiu, alebo choré priedušky či pľúca?
Nenapísal som, že sa mi tie farby zdajú realistické, napísal som, že sa hodia k atmosfére hry a podaniu afrického kontinentu v nej.andydul napísal:Vidno, že si bol v Afrike, kedže sa ti tie farby zdajú byť tak realistické...
A čo čakáš, že bude každé steblo trávy bude unikát ? Už vidím, ako sa nadchýňam nad ultrakvalitnou trávou pri 5fps ...andydul napísal:Možno aj tráva je všade v Afrike úplne rovnaká, každé steblo je ako vajce vajcu podobné...
Veru veru, detailom táto hra veru neoplýva, farebným podaním tiež nie.
FíhaFarCry 2 som venoval asi hodinu svojho času, pokiaľ ma nezačala bolieť hlava z toho pohľadu.
Ako už spomenul fagusztin, hlavná postava má maláriu a je logické, že s takouto vážno chorobou nebude behať s AK v ruke maratóny. To sa dozvedáš hneď pri začiatku hry, obdivuhodné, že si to prehliadol, keď si hre venoval hodinu svojho časuMimochodom, prečo je hlavná postava taký slaboch, ktorý dokaže utekať 10 sekúnd a je vyčerpaný?
Má snáď ťažkú anémiu, alebo choré priedušky či pľúca?