Far Cry 2
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Re: Far Cry 2
barco: Neprehliadol, neboj.
Smutné je, že hra po technologickej stránke ničím nepredčila svojho niekoľko rokov staršieho predchodcu, dokonca zdegradovala pod jej úroveň.
Myslím tým konkrétne trávu, ktorá bola vo FarCry podstatne krajšia, nebolo treba sa jej nadchýňať pri 5 fps, farby, ktoré boli živšie, zvuk ako z SoF3, žiadna interakcia prostredia, nemožnosť ľahnúť si a plaziť sa (vo FarCry to šlo, všakže...).
Skrátka prepadák, ako ostatne všetky FPS hry vydané tento rok...
Smutné je, že hra po technologickej stránke ničím nepredčila svojho niekoľko rokov staršieho predchodcu, dokonca zdegradovala pod jej úroveň.
Myslím tým konkrétne trávu, ktorá bola vo FarCry podstatne krajšia, nebolo treba sa jej nadchýňať pri 5 fps, farby, ktoré boli živšie, zvuk ako z SoF3, žiadna interakcia prostredia, nemožnosť ľahnúť si a plaziť sa (vo FarCry to šlo, všakže...).
Skrátka prepadák, ako ostatne všetky FPS hry vydané tento rok...
Spoiler: ukázať
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
tiež ma to sklamalo. Tie farby mi až tak nevadia, na to som si hneď zvykol, ale grafika je celkovo taká priemerná
a škoda, že sa tam nedá plaziť
podľa mňa je jednotka lepšie na tom.
btw bude na to čeština? (dabing alebo titulky?)
a škoda, že sa tam nedá plaziť
podľa mňa je jednotka lepšie na tom.
btw bude na to čeština? (dabing alebo titulky?)
- barco
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
Ale prosím ťa ... Keď má FarCry lepšiu grafiku než , tak už teda neviemandydul napísal:Smutné je, že hra po technologickej stránke ničím nepredčila svojho niekoľko rokov staršieho predchodcu, dokonca zdegradovala pod jej úroveň.
K ďalšiemu zrovnávaniu len toľko, že je trocha mimo porovnávať dve hry, ktoré delí 4 a 1/2 roka a majú spoločný akurát tak názov.
Zvuková stránka FC2 je vyzdvihovaná vo väčšine recenzí, čo sa Ti na nej nepozdáva ?andydul napísal:zvuk ako z SoF3,
A čo je podľa Teba dobrá FPS ? Alebo takto sa spýtam, posledná FPS ktorá nebola prepadák ? Vidím, že je Ti ťažko ulahodiťandydul napísal:Skrátka prepadák, ako ostatne všetky FPS hry vydané tento rok...
andydul napísal:Smutné je, že hra po technologickej stránke ničím nepredčila svojho niekoľko rokov staršieho predchodcu, dokonca zdegradovala pod jej úroveň.
uplny suhlas s tymito slovami !
btw co to ma spolocne s fc1, okrem nazvu ?
CPU: C2D E7200@3.6GHz 1.24V ~Scythe Ninja Plus~ | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB ~Accelero S1~ | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
iPhone 3GS 16GB
iPhone 3GS 16GB
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
barco:
1. Ten Screenshot, čo si postol vyzerá naozaj otrasne, starý FarCry mal grafiku proste lepšiu, toto vyzerá akoby to programovali v šestnástich farbách.
2. No, okrem toho, že majú rovnaký názov a distribuuje ich jedna firma a programoval rovanký team nemajú v podstate takmer nič spoločného...
3. Zvuk mi najviac pripomína zvuk "podarenej" Soldier of Fortune 3 či predpotopný engine zo Stalkera, tvorcovia a asi ani poniektorí hráči zjavne nepočuli výstrel skutočnej zbrane na vlastné ctené ucho.
4. Podľa mňa posledná dobrá a poderaná FPS hra bola BioShock.
1. Ten Screenshot, čo si postol vyzerá naozaj otrasne, starý FarCry mal grafiku proste lepšiu, toto vyzerá akoby to programovali v šestnástich farbách.
2. No, okrem toho, že majú rovnaký názov a distribuuje ich jedna firma a programoval rovanký team nemajú v podstate takmer nič spoločného...
3. Zvuk mi najviac pripomína zvuk "podarenej" Soldier of Fortune 3 či predpotopný engine zo Stalkera, tvorcovia a asi ani poniektorí hráči zjavne nepočuli výstrel skutočnej zbrane na vlastné ctené ucho.
4. Podľa mňa posledná dobrá a poderaná FPS hra bola BioShock.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
som rad,ze som nekupil
- barco
- Používateľ
No v tejto oblasti to už vzdávam ... Ako si sám napísal na začiatku diskusie niečo na štýl "FarCry2 má farby na úrovni 10 rokov starých hier", niečo ako HellBender, že ?andydul napísal:1. Ten Screenshot, čo si postol vyzerá naozaj otrasne, starý FarCry mal grafiku proste lepšiu, toto vyzerá akoby to programovali v šestnástich farbách.
FarCry a FarCry 2 majú spoločný názov a vydavateľa - UBISOFT. Nie však vývojárský team, prosím ťa ...andydul napísal:2. No, okrem toho, že majú rovnaký názov a distribuuje ich jedna firma a programoval rovanký team nemajú v podstate takmer nič spoločného...
FC 1 robil CryTek, ktorý sa po jeho vydaní "odtrhol" od Ubi a začal pracovať na Crysis. Ubisoft si ale po úspechu prvého dielu ponechal značku FarCry a vývoj FarCry 2 zveril svojej pobočke Ubisoft Montreal.
Podľa tejto filozofie potom nemá asi žiadna hra pre Teba dobrý zvuk ...andydul napísal:3. Zvuk mi najviac pripomína zvuk "podarenej" Soldier of Fortune 3 či predpotopný engine zo Stalkera, tvorcovia a asi ani poniektorí hráči zjavne nepočuli výstrel skutočnej zbrane na vlastné ctené ucho.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
barco: Ty si odborník na africký kontinent a strelné zbrane, ja nie...
Dúfam ale, že vieš aspoň (rozobrať, vyčistiť, nabiť) vystreliť zo skutočnej zbrane, keď ten zvuk hodnotíš tak pozitívne.
Ja osobne hry nejako moc nehrávam, nakoľko v poslednej dobe všeobecne aj tak stoja za starú bačkoru, čoho dôkazom je práve FarCry 2.
Alebo sú možno stále tak dobré a za starú bačkoru stojím ja, veď je to predsa fuk.
Mier s Tebou, bratku...
Dúfam ale, že vieš aspoň (rozobrať, vyčistiť, nabiť) vystreliť zo skutočnej zbrane, keď ten zvuk hodnotíš tak pozitívne.
Ja osobne hry nejako moc nehrávam, nakoľko v poslednej dobe všeobecne aj tak stoja za starú bačkoru, čoho dôkazom je práve FarCry 2.
Alebo sú možno stále tak dobré a za starú bačkoru stojím ja, veď je to predsa fuk.
Mier s Tebou, bratku...
- barco
- Používateľ
Niesom, ani som to nikdy netvrdil ;-)andydul napísal:Ty si odborník na africký kontinent a strelné zbrane, ja nie...
Tvoj názor na FC2 Ti samozrejme neberiem, štvalo ma len to zovšeobecňovanie ...andydul napísal:Ja osobne hry nejako moc nehrávam, nakoľko v poslednej dobe všeobecne aj tak stoja za starú bačkoru, čoho dôkazom je práve FarCry 2.
andydul napísal:Mier s Tebou, bratku...
takáto inteligentná debata na úrovni predsa nemôže uškodiť
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Asi som od tej hry skrátka čakal viac...
Všade sa písalo ako o hre roka a keď som ju videl prvý krát, neveril som vlastným očiam, tak som ju spustil na vlastnom kompe a to isté...
Nebyť Bloomu, tak je tá grafika ešte horšia, asi som rozmaznaný z krajších titulov...
Nech žije Diablo II !
Všade sa písalo ako o hre roka a keď som ju videl prvý krát, neveril som vlastným očiam, tak som ju spustil na vlastnom kompe a to isté...
Nebyť Bloomu, tak je tá grafika ešte horšia, asi som rozmaznaný z krajších titulov...
Nech žije Diablo II !
barco napísal:FarCry a FarCry 2 majú spoločný názov a vydavateľa - UBISOFT. Nie však vývojárský team, prosím ťa ...
FC 1 robil CryTek, ktorý sa po jeho vydaní "odtrhol" od Ubi a začal pracovať na Crysis. Ubisoft si ale po úspechu prvého dielu ponechal značku FarCry a vývoj FarCry 2 zveril svojej pobočke Ubisoft Montreal.
na to nemam slov.. dufam, ze tymto si to nechcel obhajovat
nikoho nezaujima kto tu hru robi alebo robil, ako hraca ma zaujima ci to nadvezuje na predoslu hru.. a kedze fc1 bol vcelku riadny hit, tak takto pokazit nazov titulom fc2 co ani len trochu nenadvezuje.. no nic to, len
CPU: C2D E7200@3.6GHz 1.24V ~Scythe Ninja Plus~ | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB ~Accelero S1~ | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
iPhone 3GS 16GB
iPhone 3GS 16GB
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
suhlas s andydulom, grafika na FC1 nema, zial. FC2 zachranuju len HDR/practile efekty (proste tie features dnešných kariet), celkovy dizajn misii a "farebnost grafiky", vsak na mile zaostava za pôvodným Far CRY-om , zial ...
mne tato hra pripomina SoF 3
mne tato hra pripomina SoF 3
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Veru, FarCry2 silnee pripomína SoF3 aj grafikou, aj zvukom, HDR a Bloom efekty nezachránili "vyblitosť" grafiky.
O samothej hrateľnosti toho osobne moc povedať nemôžem, ale vraj klasika ako ostatné FPS hry vydané tento rok, teda úbohé...
O samothej hrateľnosti toho osobne moc povedať nemôžem, ale vraj klasika ako ostatné FPS hry vydané tento rok, teda úbohé...
- barco
- Používateľ
Dobre chlapci, nepačí sa Vám grafika ... To beriem, nemusí sadnúť každému ...
Ale vravieť o hre, že je prepadák a podobne len podľa toho, "že to povedal Janko z Hornej Dolnej" je trocha silná káva. Treba poriadne vyskúšať a až potom vynášať verdikty. FC2 je hodnotený v priemere na ~ 85%, viď. gamerankings. Všetci tí recenzenti sú podľa vás padlí na hlavu, že ?
@trtko - neobhajoval som, reagoval som na andydulove nepravdivé tvrdenie, že za FC 1 a FC2 stoja tí istí vývojári
Ale vravieť o hre, že je prepadák a podobne len podľa toho, "že to povedal Janko z Hornej Dolnej" je trocha silná káva. Treba poriadne vyskúšať a až potom vynášať verdikty. FC2 je hodnotený v priemere na ~ 85%, viď. gamerankings. Všetci tí recenzenti sú podľa vás padlí na hlavu, že ?
@trtko - neobhajoval som, reagoval som na andydulove nepravdivé tvrdenie, že za FC 1 a FC2 stoja tí istí vývojári
Taky jsem byl odpůrcem a trvalo to asi tak 4 hodiny hraní.Taky mui vadily dost barvy ,ale holt je to slunečná Afrika a ne tichomořskej prales.Tak jsem si zvykl nyní si to užívám.Tu atmosféru africké krajiny a to okolo.Jediný co mě se.. jsou ty obnovující se hlídková stanoviště.Přitom by stačilo,aby vydržely opuštěné tak 20 min herního času.
AMD 5870,16Gb DDR3 1600 Mhz,Gainward GS GTX 1070,Evga 750W,Samsung SSD 250GB,Western Digital Red 1TB,Gigabyte 970A-DS3P,LCD LG 27",TIR3Pro